?>

CHP’den baskı tepkisi…

CHP Gaziantep İl Başkanı Mehmet Neşet Uçar, Kılıçdaroğlu’nun Gaziantep’te yaşayan Şanlıurfalılar ile bir araya geleceği toplantıya katılım sağlanmaması baskı yapıldığını ileri sürdü.

Siyaset - 4 yıl önce

 

CHP Gaziantep İl Başkanı Mehmet Neşet Uçar, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun Gaziantep’te yaşayan Şanlıurfalılar ile bir araya geleceği toplantıya katılım sağlanmaması yönünde baskı yapılmasına sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarla tepki gösterdi.

CHP Gaziantep İl Başkanı Uçar açıklamalarında şu ifadelere yer verdi;

“Basında ve sosyal medyada bazı kişi ve çevrelerin Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun dost ve kardeş kentimiz Şanlıurfa ziyareti öncesinde şehrimizde gerçekleştirmeyi planladığımız Şanlıurfalı Hemşehri Dernekleri toplantısına katılım sağlanmaması için yurttaşlarımıza çeşitli yöntemlerle baskı yapmaya çalıştıkları yönünde bilgiler alınmıştır.

Bu kişiler her kimler ise; Ulu Önder Atatürk’ün Cumhuriyet devrimi ile padişahın kulluğundan özgür yurttaşlığa yükselttiği insanları hala kendilerinin kulu kölesi olarak görmektedirler.

Feodal düşünceyi zihinlerinden atamamış bu kimseler, özgür bireylerin emir kulları olmadığını, hiçbir yurttaşımızın iradesine ipotek koyamayacaklarını ilk seçimde göreceklerdir.

Şanlıurfalı hemşehrilerimiz bu haddini bilmeyen kişilerin baskı ve zorlamaları karşısında gereken dersi ilerleyen günlerde gerçekleştirmeyi planladığımız toplantıda vereceğine inanıyorum.

Ayrıca bu girişimler, iktidarın nasıl bir çaresizlik içerisinde olduğunu çok açık bir şekilde gösteriyor. 

Oylarının her geçen gün eridiğini gören iktidar mensupları çareyi yurttaşlarımıza baskı yapmakta bulmuş. Milletimiz bu kendini bilmezlere cüretlerinin karşılığını sandıkta verecek. İlk genel seçimlerde kimin efendi kimin kul olduğu anlaşılacaktır.”

Haftanın Öne Çıkanları

Peker’in gündeme getirdiği otel sahibi konuştu!

2021-11-24 20:11 - Gündem

Ali Erbaş'ın sözleri yine gündem oldu!

2021-11-26 13:45 - Gündem

AKP'li öğretmen CHP'li öğrencilerin notunu kırdı!

2021-11-26 13:10 - Gündem

Mücahit Birinci, AKP grubundan ayrıldı!

2021-11-25 23:48 - Gündem

Sedat Peker'den Atatürk ve Haydar Baş paylaşımı...

2021-11-20 00:27 - Gündem

Yeni Şafak'tan “Şerefsiz”den tarihi U dönüşü...

2021-11-25 12:53 - Gündem

Erdoğan'ın mitingi için işçilere tehdit!

2021-11-25 20:43 - Siyaset

Sedat Peker'den Mahzuni Şerif paylaşımı...

2021-11-23 20:23 - Gündem

AKP'de kavga büyüyor: Küfürler havada uçuştu!

2021-11-20 10:19 - Siyaset

Zafer Partisi 10 milyon imza topladı...

2021-11-20 17:53 - Siyaset

İlgili Haberler

Erdoğan özel uçakla Azerbaycan'a gitti: Ekonomik İşbirliği Teşkilatı 17. Zirvesi'ne katıla

12:39 - Siyaset

Gürban: Bu ülkede her şey yanıyor ama ne yazık ki vicdanlar sessiz!

07:27 - Siyaset

Mehmet Pamuk: Milyonlar açlık sınırının altında yaşamaya mecbur bırakıldı!

08:30 - Siyaset

Terör örgütü PKK’nin silah bırakma sürecinde kritik haftaya girildi

00:09 - Siyaset

İmamoğlu’ndan ‘Ramazan Gülten’ çağrısı: ‘Bu kötülüğe imza atmayın’

23:08 - Siyaset

Günün Manşetleri

Erkek şiddeti durmuyor: Cezaevinden çıkıp, evli olduğu kadını öldürdü!

12:38 - Gündem

Eski AKP milletvekilinden hükümete ekonomi eleştirisi: 'Toplumun feryadına kulak verin'

11:39 - Ekonomi

İmamoğlu’ndan Murat Çalık çağrısı: Bu zulme derhal son verin!

11:09 - Gündem

İzmir yanıyor: Yerleşim yerlerine ulaşan alevler böyle görüntülendi!

10:09 - Gündem

İzmir Ödemiş'teki orman yangını 3'üncü gününde: Can kaybı yaşandı, mahalleler tahliye edildi

09:09 - Gündem