?>

CHP'li Öztrak: Bir soğan 11 lirayı geçmiş, Ramazan pidesi 18 lira...

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında toplanan Merkez Yönetim Kurulu (MYK) toplantısı sonrası basın toplantısı düzenledi.

Siyaset - 2 yıl önce

CHP Parti Sözcüsü Faik Öztrak, "Ortada ne hırsız var ne de iddia ettikleri saatte bir hırsızlık ihbarı. Hiç kimse milletimizin aklıyla dalga geçmeye kalkmasın. Bu sıkılan mermilerin azmettiricisi bellidir. Millet İttifakı olarak bizim kimseden korkumuz yok" dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında toplanan Merkez Yönetim Kurulu (MYK) toplantısı sonrası basın toplantısı düzenledi.

Öztrak, sandık güvenliği amacıyla izlenecek yol haritasının gözden geçirildiğini söyledi. Öztrak, İstanbul'da İYİ Parti İl Başkanlığı'na isabet eden kurşunlarla ilgili, "Sandık yaklaştıkça Erdoğan'ı koltuğunu kaybetme korkusu sardı. İşi kameraların önünde Sayın İYİ Parti Genel Başkanı'nı, 'Benim adım Tayyip, konuştuğun zaman buna göre konuş. Beni kendinle uğraştırma' diye açıkça tehdit etme noktasına vardırdı. Ertesi günü, İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı kurşunlandı. Saray şimdi dört koldan bu saldırıyı sıradan bir adli vaka gibi göstermeye çalışıyor. Sıkılan mermileri, 'Hırsız kovalamacası' diye yutturmaya uğraşıyor. Ortada ne hırsız var ne de iddia ettikleri saatte bir hırsızlık ihbarı. Hiç kimse milletimizin aklıyla dalga geçmeye kalkmasın. Bu sıkılan mermilerin azmettiricisi bellidir. Millet İttifakı olarak bizim kimseden korkumuz yok" diye konuştu.

'SECCADE' POLEMİKLERİNE TEPKİ

Seccadeye ayakkabı ile basma tartışmasıyla ilgili Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun gerekli açıklamayı yaptığını belirten Öztrak, "Sayın Genel Başkanımız, yaşanan olay nedeniyle samimi üzüntüsünü de ifade etti. Bugün bu ülkede kıymanın kilosu 300 lirayı aşmış. Tek bir soğanın fiyatı 11 lirayı geçmiş. Ramazan pidesi 18 lira olmuş. Yolsuzluk, yoksulluk arşa çıkmış. Zam, zulüm almış yürümüş. Milletin 418 milyar doları çalınmış, Merkez Bankası'nın kasasından 128 milyar dolar ve ardından bir o kadar da ilavesi ile buharlaştırılmış. Kul hakkı çatır çatır yenmiş. Bunlara cevap veren yok. İnsanın aklına ister istemez şu dizeler geliyor; 'Bir soğan soyulurken yaşarıyor da gözler. Hazine soyulurken aldırmıyor yüzsüzler.'"

Haftanın Öne Çıkanları

'Che'nin Halası' TKP'den milletvekili adayı oldu

2023-04-03 09:55 - Magazin

Fatih Altaylı'nın yazısına HÜDA PAR'ın talebiyle engel!

2023-03-31 16:58 - Gündem

Mustafa Edip İzol, temayül yoklamasında gönüllere taht kurdu

2023-03-28 20:36 - Siyaset

Öykü Serter'den Muharrem İnce'ye çok sert tepki

2023-03-28 09:31 - Magazin

Gaziantep'te vahşet! Okul bahçesinde boğazı kesilmiş bulundu!

2023-04-03 01:01 - Asayiş

Muharrem İnce'ye kötü haber!

2023-03-31 11:53 - Siyaset

Memleket Partisi'nde istifa depremi

2023-03-30 20:45 - Siyaset

Müjdat Gezen'den Muharrem İnce'ye açık mektup

2023-03-29 11:19 - Magazin

Kenan Doğulu'dan AKP'nin "Yaparım Bilirsin" paylaşımına tepki

2023-03-28 14:40 - Magazin

İrfan Değirmenci, TİP'den milletvekili adayı oldu

2023-03-30 22:17 - Siyaset

İlgili Haberler

Dervişoğlu ‘cumhurbaşkanlığı adaylığını düşünüyor musunuz’ sorusunu yanıtladı

00:38 - Siyaset

DEM Parti İmamoğlu'nu ziyaret edecek

00:20 - Siyaset

İBB’den 'konuttaki kameralar karartıldı' iddiası açıklaması: ‘Maksimum kayıt süresi 30 gün

00:39 - Siyaset

AKP'nin kalesi Esenler'de İmamoğlu rüzgarı...

21:09 - Siyaset

Öztürkmen’den İSO 500 mesajı: Destek verilirse Gaziantep’ten çok daha fazla firma listeye girer

10:30 - Siyaset

Günün Manşetleri

Muhittin Böcek anjiyo oldu

01:09 - Gündem

Dervişoğlu ‘cumhurbaşkanlığı adaylığını düşünüyor musunuz’ sorusunu yanıtladı

00:38 - Siyaset

Rektörden öğrencilere açık tehdit! 'Eylem yapmaya gelene...'

22:38 - Gündem

Tutuklu gençler için 30 Mayıs’ta Silivri’ye çağrı: ‘Çocuklarımız için adalet istiyoruz’

22:08 - Gündem

Arif Kocabıyık bir ayda üçüncü kez tutuklandı!

21:06 - Gündem