?>

CHP gençliğinden 65 yaş seferberliği

Sokağa çıkma yasağı olan 65 yaş ve üzeri vatandaşların yardımına Cumhuriyet Halk Partisi Gaziantep Gençlik örgütü koştu.

Gündem - 5 yıl önce

 

Çin’in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve bütün dünyaya hızla yayılan koronavirüs hastalığı sebebiyle, Türkiye’de bazı önlemler alındı. Alınan bu önlemlerin başında 65 yaş ve üzeri vatandaşların sokağa çıkması yasaklandı. Sokağa çıkma yasağı olan 65 yaş ve üzeri vatandaşların yardımına Cumhuriyet Halk Partisi Gaziantep Gençlik örgütü koştu.

‘’BU BİNADA GENÇLİK VAR’’

Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları Genel merkezinin ‘’Bu Binada Gençlik Var’’ sloganıyla hayata geçirdiği projeye Gaziantep örgütü de kayıtsız kalmadı. Gerçekleştirilen projede, son günlerde bütün dünyayı etkisi altına alan koronavirüs hastalığı sebebiyle sokağa çıkamayan, yardıma muhtaç olan 65 yaş ve üzeri vatandaşların, sağlıklarına dikkat etmeleri için her türlü yardımına koşmaya devam ediyor.

‘’DIŞARIYA ÇIKMA ÇEKİNME ARA’’

Gerçekleştirilen projede büyük bir sosyal sorumluluk üstlenen ve duyarlılık örneği göstererek büyük takdir toplayan Cumhuriyet Halk Partisi Gaziantep Gençlik Örgütü, bu projeyle yaşlıların ve büyüklerinin bir kez daha yanında olduğunu gösterdi. Projeyle ilgili bir mesaj yayımlayan CHP gençlik örgütü, şu ifadelere yerdi;  ‘’Değerli Gaziantep’liler. Gençlik dün olduğu gibi bugün de büyüklerinin yanında olmaya devam ediyor. Küresel düzeyde önlem aldıran, Pandemi ilan edilen COVID-19 salgınına karşın ‘’Evde Kal’’ıyoruz Özellikle de bağışıklık sistemi düşük, 65 yaş ve üzerini tehlikeli düzeyde etkileyen virüs için yaşlılarımızın, büyüklerimizin dışarı çıkması yasaklandı. Bu sebeple Gaziantep CHP Gençlik Örgütleri olarak ekmeğe yollayacağınız torununuz, eczaneye, markete, manava göndereceğiniz evladınız olmaya talibiz. Dışarıya çıkma, çekinme ara’’ ifadelerine yer verildi.

Editör: Turgut Bozgeyik

 

Haftanın Öne Çıkanları

Gaziantep'te genç öğretmenin ölümü yasa boğdu

2020-03-17 19:48 - Yerel

Corona virüsü İmamoğlu’na bağladı!

2020-03-22 22:36 - Gündem

Haluk Levent mağdur ailelere sahip çıktı

2020-03-19 09:42 - Gündem

Pınar Fidan serbest bırakıldı!..

2020-03-19 21:07 - Gündem

Sağlık çalışanlarına ulaşım ücretsiz

2020-03-19 18:52 - Gündem

Suriye'den acı haber: 2 asker şehit

2020-03-19 17:45 - Asayiş

Kılıçdaroğlu, kardeşinin cenazesine katılmadı

2020-03-22 16:08 - Gündem

AKP'li 'Yeliz'den çocuk tavsiyesi!..

2020-03-17 20:39 - Gündem

Gaziantep'te Corona vakası var mı?

2020-03-19 16:11 - Gündem

Gaziantep otogar kavşağında kaza: 20 yaralı

2020-03-17 22:34 - Asayiş

İlgili Haberler

Özgür Özel: Hasan Mutlu'yu operasyondan önce AKP ve MHP'li yöneticiler aradı!

17:46 - Gündem

'CHP'nin Olağanüstü Kurultayı iptal edilsin' talebi reddedildi

16:29 - Gündem

Erdoğan'dan, Netanyahu'ya: Kudüs'ün kirletilmesine izin vermeyeceğiz!

16:10 - Gündem

CHP'li Köyceğiz Belediyesi'ne operasyon

11:35 - Gündem

Kayyum Gürsel Tekin kendisini eleştirebilecek isimleri saydı...

11:11 - Gündem

Günün Manşetleri

'CHP'nin Olağanüstü Kurultayı iptal edilsin' talebi reddedildi

16:29 - Gündem

Emekli Albay Orkun Özeller gözaltına alındı!

11:37 - Asayiş

CHP'li Köyceğiz Belediyesi'ne operasyon

11:35 - Gündem

Kayyum Gürsel Tekin kendisini eleştirebilecek isimleri saydı...

11:11 - Gündem

Fatih Altaylı, İmamoğlu'na yürek burkan o soruyu sordu

10:33 - Gündem