?>

Çevre, Şehircilik ve Teknoloji Fuarı’na yoğun ilgi

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, EXPOBEL Çevre, Şehircilik ve Teknoloji Fuarı’nda kurduğu standıyla göz doldurdu.

Yerel - 5 yıl önce

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Belediyeler Birliği’yle Akort Fuarcılık iş birliğinde düzenlenen EXPOBEL Çevre, Şehircilik ve Teknoloji Fuarı’nda kurduğu standıyla göz doldurdu.

Büyükşehir Belediyesi’nin, Türkiye’de ilk kez Gaziantep’te organize edilen EXPOBEL Çevre, Şehircilik ve Teknoloji Fuarı’nda kente kazandırdığı hizmetleri anlatmak ve projeler hakkında bilgi vermek amacıyla kurduğu stant görücüye çıktı. Belediyeler, kamu kurum ve kuruluşları, müteahhitler, kooperatifler, mühendisler, mimarlar, çevre düzenlemecileri, üniversiteler ve hastaneler başta olmak üzere tedarikçi ve tüketiciyi bir araya getiren fuarda Büyükşehir’in projeleri; Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Hasan Suver, Türkiye’nin dört bir yanından gelen belediye başkanları ve vatandaşlar tarafından ziyaret edildi, ülke çapında örnek teşkil eden “Yazılım Köyü”, “Veri Koordinasyon Merkezi” ve “Robotik Kart Atölyesi”, “Oğuzeli/Bağbaşı Biyogaz Tesisi”, “Bağlarbaşı GES Projesi” gibi  e-belediyecilik sistemleri ve  çevre projeleri fuarın göz bebeği oldu.

Gaziantep Büyükşehir ev sahipliğinde ASELSAN, TÜBİTAK MAM, TÜBİTAK, Devlet Malzeme Ofisi (DMO), TÜRKSAT, Gaziantep Sanayi Odası (GSO), Gaziantep Ticaret Odası (GTO), Şahinbey ve Şehitkamil belediyelerinin destekleri ile ziyaretçilerini 9 Ekim tarihine kadar karşılayacak fuarda Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Sağlık Hizmetleri ve Engelliler, Kültür ve Turizm, Kadın Aile Eğitim ve Sosyal Hizmetler, Çevre Koruma, Sıfır Atık ve İklim Değişikliği, Tarımsal Hizmetler ve Gıda, İmar ve Şehircilik, Kent Estetiği ve Yeşil alanlar, Fen İşleri, GASKİ ve Ulaşım daire başkanlıkları projeleriyle katılımcıları karşıladı, merak edilen soruları yanıtladı, hizmetleri hakkında bilgi verdi.

Ulaşım, güvenlik, tarım, sağlık, eğitim, gıda güvenliği, tedarik zinciri alanlarında yeni teknolojiler ve akıllı uygulamalarında çalışmaları olan yerel yönetimlerin de yer aldığı fuarda stantlara ek olarak paneller ve toplantılar yapıldı, sosyal ve kültürel belediyecilik konularındaki güncel gelişmeler irdelendi.

Haftanın Öne Çıkanları

Acarer: Yeter lan artık, susuyoruz diye, edebimizden!

2021-10-03 17:15 - Gündem

AKP'li Metiner'den Erdoğan'a 'kibir' eleştirisi...

2021-10-08 08:45 - Gündem

Kredileri ödemeyen Demirören Pandora'dan çıktı!

2021-10-07 22:42 - Gündem

Özgür Demirtaş: Maalesef haklı çıkacağım!

2021-10-02 22:42 - Ekonomi

Flaş iddia: Demirören'in borç yapılandırması 2 milyar dolara çıktı!

2021-10-05 11:52 - Gündem

Bıçaklayıp, kafasına taşla vurarak öldürdüler!

2021-10-03 21:33 - Asayiş

Emine Erdoğan: Mangoyu kurutup saklayın!

2021-10-03 12:19 - Gündem

Melih Gökçek'ten itiraf gibi FETÖ savunması!

2021-10-01 19:51 - Gündem

Başarır'dan Soylu'ya Afgan baronu sorusu!

2021-10-08 13:21 - Gündem

Fırat Kalkanı Harekatı'ndan acı haber geldi!

2021-10-07 16:16 - Gündem

İlgili Haberler

Gaziantep’te Yeşil Okullar Projesi'nde büyük başarı

00:00 - Yerel

AK Parti Gaziantep, Turdu bebek için seferber oldu!

00:00 - Yerel

Şahinbey ekipleri LGS için seferber oldu

00:00 - Yerel

Yılmaz, Beykent'te “Vatandaş Soruyor, Başkan Cevaplıyor” programına katıldı

00:00 - Yerel

Yılmaz'dan milli maça davet

00:00 - Yerel

Günün Manşetleri

Özşen Madencilik’ işçilerinin ve ailelerinin üzerine ateş açıldı!

20:00 - Gündem

Bizim çoçuklar Dünya Kupası'na mağlubiyetle başladı!

11:00 - Spor

Muharrem İnce'den çağrı: Genel Başkanı üyeler seçsin

08:33 - Siyaset

Kılıçdaroğlu, üç büyükşehir il başkanını görevden alacak!

08:22 - Siyaset

Hüseyin Baş: Vatandaş, siyasetçilerden dertlerine derman olacak çözümler bekliyor

08:08 - Siyaset