?>

Çepniler Derneği’nden ağaç dikme şöleni

Gaziantep Çepnileri Derneği tarafından düzenlenen ağaç dikme etkinliğinde yaklaşık 2 bin fidan toprakla buluşturuldu.

Yerel - 3 ay önce

Gaziantep Çepnileri Derneği tarafından düzenlenen ağaç dikme etkinliğinde yaklaşık 2 bin fidan toprakla buluşturuldu.

Derneğin organizasyonuyla Yavuzeli ilçesine bağlı Göçmez (Milelis) Köyü Karababa ziyaret alanı ile ziyaret ve köy arasındaki yolun her iki tarafında gerçekleştirilen etkinlik, yoğun katılımla adeta bir şölene dönüştü.

Ağaç dikme programına, CHP Gaziantep eski İl Başkanı Karaca Bozgeyik, Göçmez Köyü Muhtarı Sinan Türk, Sarılar Köyü Muhtarı Ali Göçmen, Kuzuyatağı Köyü Muhtarı Yusuf Yılmaz, İşlem Ortaokulları Müdürü Satılmış Korkut ile Göçmez ve çevre köylerden çok sayıda vatandaş, dernek üyeleri ve gönüllüler katıldı.

Etkinlik sonrası açıklamalarda bulunan Gaziantep Çepnileri Derneği Başkanı Zülfikar Aslan, ağaç dikme etkinliğine destek veren herkese teşekkür ederek doğanın korunmasının önemine dikkat çekti.

Başkan Zülfikar Aslan, “Ağaç candır, ağaç nefestir, ağaç damarlarımızdaki kandır. Ağaç geçmişten geleceğe iz bırakmaktır. Doğal dengenin bozulduğu, iklimlerin değiştiği bir ortamda ağaç dikmenin daha da önemli olduğunu düşünüyoruz. Bu nedenle dernek olarak daha yaşanabilir bir dünya için, çocuklarımıza daha güzel bir çevre bırakmak amacıyla düzenlediğimiz etkinliğimize katılan herkese teşekkür ediyorum. Bugün diktiğiniz her fidan, yarın çocuklarımızın nefesi, dünyamızın umudu olacak. Doğaya sevgiyle emek veren herkese sonsuz teşekkürler” diye konuştu.

Haftanın Öne Çıkanları

Nur Faraj, tiyatro sahnesine hazırlanıyor...

2026-02-21 00:12 - Magazin

Güneydoğu’nun Ramazan bereketi Orta Doğu ve Afrika pazarlarından

2026-02-18 00:00 - Ekonomi

Halit Acar, Irak Merkez Bankası Başkanı ile görüştü

2026-02-17 00:00 - Ekonomi

Casperlar suç örgütüne operasyon: 9'u polis 17 kişi gözaltına alındı!

2026-02-19 09:57 - Asayiş

Futbolda bahis soruşturmasında yeni dalga: 33 gözaltı!

2026-02-20 09:57 - Asayiş

Murat Dalkılıç, Kaan Tangöze ve İsmail Hacıoğlu gözaltına alındı!

2026-02-17 09:47 - Asayiş

Bahçeli Akın Gürlek'e sahip çıktı, CHP'yi hedef aldı

2026-02-17 11:52 - Siyaset

Ünlülere uyuşturucu operasyonunda 4 kişi serbest bırakıldı

2026-02-19 09:19 - Asayiş

GİBTÜ Bilim ve Teknoloji Yarışmaları Koordinatörlüğü kuruldu

2026-02-17 00:00 - Eğitim

GİBTÜ'de dünya standartlarında laboratuvar hizmete girdi!

2026-02-23 18:15 - Eğitim

İlgili Haberler

Gazeteciler, Hataylı öğrencilerle umudu paylaştı

00:00 - Yerel

2026 Türkiye Drift Şampiyonası’nın ikinci ayağı yapıldı

00:00 - Yerel

Şahinbey sporcusu Avrupa ikincisi oldu

00:00 - Yerel

Fatma Şahin, 25 Aralık sakinleriyle bayramlaştı

00:00 - Yerel

Yılmaz, belediye personelleriyle bayramlaştı

00:00 - Yerel

Günün Manşetleri

Meclis'e yürüyen Özgür Özel, TOMA'ya çıktı: Ben bu yoldan dönmem!

17:34 - Gündem

Mahmut Tanal gözyaşlarını tutamadı!

16:49 - Gündem

CHP'li Nurhayat Altaca Kayışoğlu'ndan Kılıçdaroğlu'na tepki

10:49 - Gündem

CHP Genel Merkezi'nin önüne gelen 'Kılıçdaroğlu destekçisi' AKP'li çıktı!

09:55 - Gündem

CHP Genel Merkezi önünde arbede: Mafya kılıklı insanlar parti basıyor!

09:11 - Gündem