?>

Cemal Enginyurt'tan, Cübbeli'ye sert tepki

Demokrat Parti İstanbul Milletvekili Cemal Enginyurt, kendisini hedef alan kamuoyunda “Cübbeli Ahmet” olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü'ye tepki gösterdi.

Gündem - 2 yıl önce

Demokrat Parti İstanbul Milletvekili Cemal Enginyurt, kendisini hedef alan kamuoyunda “Cübbeli Ahmet” olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü'ye tepki gösterdi.

Demokrat Parti İstanbul Milletvekili Cemal Enginyurt ile iktidara yakınlığıyla bilinen ve kamuoyunda “Cübbeli Ahmet” olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü arasındaki tartışma büyüyor. 

Cemal Enginyurt, geçen haftalarda Meclis kürsüsünden Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’a tepki gösterdi. Enginyurt, "Biz millet aç diyoruz sizin Diyanet İşleri Başkanı'nız 'Günaydın demeyin' diyor. Ne diyeceğiz ya? Bunun neyinden rahatsız oldunuz? Ben Arap mıyım ya? Ben Türk oğlu Türk'üm" dedi.

Cübbeli Ahmet sosyal medya hesaplarından yayınlanan bir videosunda ise Enginyurt’u hedef aldı ve “Senin adın bile Arapça, adın Cemal. Cemal, güzellik demek. Ben de bundan sonra sana Güzellik Enginyurt diyeceğim. Adını değiştir çabuk” diye belirtti.

“YETER Kİ, AHLAKSIZ GÖRÜNTÜLERDE ‘ÇİRKİNLİK’ OLMASIN ANLADINIZ MI”

Enginyurt ise Cübbeli Ahmet’e, X hesabından tepki gösterdi. Enginyurt, “Cübbelinin çocukları; ismimin anlamının ‘güzellik' olduğu, aynı zamanda ‘yüz güzelliği’ demektir. Arapça olduğu ve değiştirmem gerektiğini yazarak güya bir iş yaptıklarını sanıyorlar. ‘Güzellik’ olması şereftir. Yeter ki, ahlaksız görüntülerde ‘çirkinlik’ olmasın anladınız mı” diye belirtti.

Enginyurt devamında, “Ha bu arada Cemal ismini büyüklerim vermiş. Ben oğluma Alptürk ismini verdim. Ve bana isim soran herkese Türk ismi öneriyorum” dedi.

Haftanın Öne Çıkanları

Kibariye'den Erdoğan çiftine: Götürdük malları valla!

2023-08-25 01:37 - Gündem

Gaziantepspor tesisleri satıldı!

2023-08-25 08:02 - Spor

Cem Uzan'ın Adabank'ı resmen satıldı!

2023-08-24 11:16 - Gündem

HÜDA PAR'dan firmalara: Tesettüre uygun kıyafetler üretin!

2023-08-23 14:17 - Gündem

Öğretmene silah çeken İmam Hatip Müdürü Meclis gündeminde

2023-08-25 07:04 - Gündem

Öğretmenlere ‘tek tip’ kıyafet dayatması!

2023-08-26 11:29 - Eğitim

Çanakkale'de orman yangını, 9 köy boşaltıldı!

2023-08-22 19:05 - Gündem

Gaziantep'te 20 kişinin saldırdığı doktor yoğun bakımda!

2023-08-20 09:50 - Asayiş

Gaziantep'te otel yangını 5 saatte söndürüldü!

2023-08-26 08:37 - Asayiş

Erdoğan: Emeklilerimize hiçbir şeyin gelmemesi olacak bir şey değil

2023-08-21 14:51 - Siyaset

İlgili Haberler

AYM'den Rasim Ozan Kütahyalı'ya soğuk duş!

13:44 - Gündem

Erdoğan'ın kararıyla Maden-İş'in grevi 60 gün ertelendi

08:41 - Gündem

Erdoğan'ın imzasıyla Fahrettin Koca'ya verilen AÖÇ arazisinde inşaat çoktan başlamış...

08:31 - Gündem

Kayyum atanmıştı, Van’da 223 belediye işçisinin işine son verildi!

14:37 - Gündem

Bakanlar anlaşamadı, TÜRK-İŞ grev kararı aldı!

15:20 - Gündem

Günün Manşetleri

AYM'den Rasim Ozan Kütahyalı'ya soğuk duş!

13:44 - Gündem

Chobani sponsorluğu Türkiye'yi karıştırdı! işte tartışılan 'Türkiyeliler' sözleri...

13:42 - Spor

Tutuklu Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat'ın baldızı gözaltına alındı

08:50 - Asayiş

Erdoğan'ın imzasıyla Fahrettin Koca'ya verilen AÖÇ arazisinde inşaat çoktan başlamış...

08:31 - Gündem

Kayyum atanmıştı, Van’da 223 belediye işçisinin işine son verildi!

14:37 - Gündem