?>

Cemal Enginyurt'tan, Cübbeli'ye sert tepki

Demokrat Parti İstanbul Milletvekili Cemal Enginyurt, kendisini hedef alan kamuoyunda “Cübbeli Ahmet” olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü'ye tepki gösterdi.

Gündem - 3 yıl önce

Demokrat Parti İstanbul Milletvekili Cemal Enginyurt, kendisini hedef alan kamuoyunda “Cübbeli Ahmet” olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü'ye tepki gösterdi.

Demokrat Parti İstanbul Milletvekili Cemal Enginyurt ile iktidara yakınlığıyla bilinen ve kamuoyunda “Cübbeli Ahmet” olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü arasındaki tartışma büyüyor. 

Cemal Enginyurt, geçen haftalarda Meclis kürsüsünden Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’a tepki gösterdi. Enginyurt, "Biz millet aç diyoruz sizin Diyanet İşleri Başkanı'nız 'Günaydın demeyin' diyor. Ne diyeceğiz ya? Bunun neyinden rahatsız oldunuz? Ben Arap mıyım ya? Ben Türk oğlu Türk'üm" dedi.

Cübbeli Ahmet sosyal medya hesaplarından yayınlanan bir videosunda ise Enginyurt’u hedef aldı ve “Senin adın bile Arapça, adın Cemal. Cemal, güzellik demek. Ben de bundan sonra sana Güzellik Enginyurt diyeceğim. Adını değiştir çabuk” diye belirtti.

“YETER Kİ, AHLAKSIZ GÖRÜNTÜLERDE ‘ÇİRKİNLİK’ OLMASIN ANLADINIZ MI”

Enginyurt ise Cübbeli Ahmet’e, X hesabından tepki gösterdi. Enginyurt, “Cübbelinin çocukları; ismimin anlamının ‘güzellik' olduğu, aynı zamanda ‘yüz güzelliği’ demektir. Arapça olduğu ve değiştirmem gerektiğini yazarak güya bir iş yaptıklarını sanıyorlar. ‘Güzellik’ olması şereftir. Yeter ki, ahlaksız görüntülerde ‘çirkinlik’ olmasın anladınız mı” diye belirtti.

Enginyurt devamında, “Ha bu arada Cemal ismini büyüklerim vermiş. Ben oğluma Alptürk ismini verdim. Ve bana isim soran herkese Türk ismi öneriyorum” dedi.

Haftanın Öne Çıkanları

Kibariye'den Erdoğan çiftine: Götürdük malları valla!

2023-08-25 01:37 - Gündem

Gaziantepspor tesisleri satıldı!

2023-08-25 08:02 - Spor

Cem Uzan'ın Adabank'ı resmen satıldı!

2023-08-24 11:16 - Gündem

HÜDA PAR'dan firmalara: Tesettüre uygun kıyafetler üretin!

2023-08-23 14:17 - Gündem

Çanakkale'de orman yangını, 9 köy boşaltıldı!

2023-08-22 19:05 - Gündem

Öğretmene silah çeken İmam Hatip Müdürü Meclis gündeminde

2023-08-25 07:04 - Gündem

Barış Terkoğlu'ndan MHP'li Feti Yıldız’a yanıt

2023-08-24 13:33 - Gündem

Öğretmenlere ‘tek tip’ kıyafet dayatması!

2023-08-26 11:29 - Eğitim

Gaziantep'te otel yangını 5 saatte söndürüldü!

2023-08-26 08:37 - Asayiş

Gaziantep'te 20 kişinin saldırdığı doktor yoğun bakımda!

2023-08-20 09:50 - Asayiş

İlgili Haberler

Nagehan Alçı'dan 'Rasim Ozan Kütahyalı' açıklaması: Çok alacağım var!

16:54 - Gündem

AKP'li Tayyar’dan ‘Erdoğan yazın düğmeye basacak’ iddiası

21:37 - Gündem

Kadir İnanır yoğun bakımda!

00:48 - Gündem

Mansur Yavaş, Tarihi Kentler Birliği Başkanı seçildi

14:12 - Gündem

Kayyum Gürsel Tekin'in kayyımlığı sürecek!

11:34 - Gündem

Günün Manşetleri

Nagehan Alçı'dan 'Rasim Ozan Kütahyalı' açıklaması: Çok alacağım var!

16:54 - Gündem

Rasim Ozan Kütahyalı tutuklandı

08:21 - Asayiş

İBB iştiraki Boğaziçi Yönetim AŞ.’ye operasyon: 57 gözaltı

08:08 - Asayiş

AKP'li Metin Külünk: Seçmen Cumhur İttifakı'nı dövmek istiyor!

07:57 - Siyaset

AKP'li Tayyar’dan ‘Erdoğan yazın düğmeye basacak’ iddiası

21:37 - Gündem