?>

Çarşamba günlerine ambargo koydu

Besteleri ve güçlü yorumu ile Türk müziğine yön veren başarılı sanatçı Yıldız Tilbe, Jolly Joker Vadistanbul'da çarşamba günlerine ambargo koydu.

Magazin - 8 yıl önce

Besteleri ve güçlü yorumu ile Türk müziğine yön veren başarılı sanatçı Yıldız Tilbe, Jolly Joker Vadistanbul'da çarşamba günlerine ambargo koydu.

Yaklaşık iki bin kişilik bir kalabalığın saatler öncesinden doldurduğu mekanda dinleyicilerini ''Sevdanın Tadı'' ile selamlayan başarılı sanatçı, dillere dolanan duygusal parçalarını peş peşe seslendirerek konser alanını dolduran hayranlarını büyüledi. Tilbe, sahnesine kırmızı askılı sırt dekolteli bir kıyafet ile çıkarak kırmızı ayakkabısı ile uyum sağladı.Yıldız Tilbe, şarkılarını seslendirmeye devam ederken daha önce söylediği bir şarkıyı tekrar söylediğini fark ederek, "Ay bunu söylemiştik pardon." diyerek misafirlerini güldürdü. Ardından "Kim Bu Gözlerindeki Yabancı" şarkısını söyleyen sanatçı, nefes kesen performansına devam etti.

Yaklaşık iki saat sahnede kalan ünlü besteci, harika bir performans sergileyerek kendisini dinlemeye gelen sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı. Tilbe, konserinin sonlarına yaklaşırken dinleyicilerine oyun havaları seslendirerek sahnesinde hem söyledi hem oynadı. Başarılı sanatçı, harika performans sergilediği konserlerinden birisini daha 'Bin Dereden Su Getirsem" parçası ile sonlandırdı.

Editör: Turgut Bozgeyik

Haftanın Öne Çıkanları

Gaziantep Adliyesi'nde veda yemeği

2018-11-06 16:01 - Yerel

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi borç batağında

2018-11-04 10:12 - Gündem

Seydi Vakkas, ülkemizi temsil edecek

2018-11-07 17:52 - Spor

Odun ve kömür fiyatları uçtu

2018-11-04 09:41 - Ekonomi

Zihinsel engelli genç kız 4 gündür kayıp

2018-11-06 10:04 - Gündem

İlham Enveroğlu 22’inci resim sergisini açtı

2018-11-03 10:37 - Kültür & Sanat

Gaziantep'te 18 yaşındaki genç evinde ölü bulundu!

2018-11-02 20:36 - Asayiş

Yusuf Taş'a 4'ü ağırlaştırılmış 9 müebbet

2018-11-05 14:08 - Asayiş

Üçoklar Mahallesi'ne güçlü aday

2018-11-07 15:35 - Siyaset

Gaziantep Alg Spor İzmir’de fırtına estirdi

2018-11-03 21:25 - Spor

İlgili Haberler

Ömür Gedik’in Bodrum sürprizi: Çocukları sahneye aldı

00:00 - Magazin

Göksel’den yeni albüme sürpriz açılış

00:00 - Magazin

Maria Andria fırtınası geri dönüyor...

00:00 - Magazin

Ceren Benderlioğlu: Anneme benzediğim anlardan yabancılaşıyorum

00:00 - Magazin

İpek Örs: Arabesk şarkı yorumlamak bir ayrıcalıktır

00:00 - Magazin

Günün Manşetleri

Gazeteci İsmail Arı için tahliye kararı

17:33 - Gündem

Kilis Belediye Başkanı Hakan Bilecen, CHP'den istifa etti

13:28 - Gündem

AKP'li belediye meclisi üyesinden 'Atatürk'e ve 'Kemalistlere' skandal sözler!

10:10 - Gündem

Kılıçdaroğlu’nun danışmanı görevine geri döndü

20:09 - Gündem

Bahçeli ve Özgür Özel, Koç Holding'in resepsiyonunda bir araya geldi

19:58 - Gündem