?>

Caner Özyurtlu'nun 'kira' açıklaması gündem oldu

Ünlü oyuncu ve yönetmen Caner Özyurtlu konuk olduğu programda Yunanistan'a taşındığını, hayatında ilk defa barınma garantisi olduğunu söyledi. Özyurtlu, “Önceden kapitalizmi savunuyordum, komünistim şu anda” dedi.

Magazin - 1 yıl önce

Ünlü oyuncu ve yönetmen Caner Özyurtlu konuk olduğu programda Yunanistan'a taşındığını, hayatında ilk defa barınma garantisi olduğunu söyledi. Özyurtlu, “Önceden kapitalizmi savunuyordum, komünistim şu anda” dedi. Özyurtlu, “Anksiyetemin yüzde 95'inin barınma endişesi olduğunu bilmiyordum” ifadesini kullandı.

Oyuncu ve yönetmen Caner Özyurtlu, Yunanistan’a taşındığını ve hayatında ilk kez barınma garantisi içinde olduğunu söyledi.

Özyurtlu, YouTube'da Potkal Psikoloji kanalında Mehtap Güngör'ün konuğu oldu.

Özyurtlu, "Kira stresim olmayınca bu kadar huzurlu uyanabileceğimi, anksiyetemin yüzde 95'inin barınma endişesi olduğunu bilmiyordum. Yani ve çok sinirliyim şu anda" diye konuştu.

Türkiye'yi terk edip Yunanistan'a taşınan oyuncu ve yönetmen Caner Özyurtlu'nun 'kira' açıklaması gündem oldu: Kira stresim olmayınca bu kadar huzurlu uyanabileceğimi bilmiyordum. Önceden kapitalizmi savunuyordum, komünistim şu anda.https://t.co/2DJ7FixHmT@emrkongar pic.twitter.com/e5kLSW9Msg

— Gazikent27 (@Herdaim_Haber) June 5, 2024

Özyurtlu Yunanistan'da yaşadığı hayata ilişkin şunları söyledi:

"Benim hayatımda ilk defa barınma garantim oldu, 1 senedir. Ve önceden kapitalizmi savunuyordum, komünistim şu anda. Çünkü ben hayatın bu kadar değişeceğini düşünmüyordum.

Kira stresim olmayınca bu kadar huzurlu uyanabileceğimi, anksiyetemin yüzde 95'inin barınma endişesi olduğunu bilmiyordum. Yani ve çok sinirliyim şu anda."

“SERMAYE KARŞITI OLDUM”

"Sermaye karşıtı değildim, sermaye karşıtı oldum. Sol zihniyetliydim ama kapitalizmin dünyaya bir şeyler kattığını düşünüyordum, geçti.

Çünkü Yunanistan'da kapitalizme izin yok gibi bir şey. İnsanların ruhu sol ve görüyorsunuz, evet belediyeler kötü, yollar b...k gibi ama insanlar birbirlerine o kadar iyi davranıyor ki. Çünkü varoluşunla değerli olduğun bir yerde ilk defa vakit geçiriyorum yani.

O yüzden şu an ben biraz para kazanmamayım ama hayatta kalabilecek kadar bir şeyler yapabileyim, gizli gizli yapsam bile, çünkü Caner Özyurtlu ismiyle daha fazla para kazanıyorsun saçma bir şekilde, böyle çok dikkat çekmeden yaşamımı böyle tamamlamak istiyorum."

Haftanın Öne Çıkanları

TRT'den "meme" kazası açıklaması

2024-06-03 14:32 - Magazin

Usta oyuncu Ahmet Uğurlu hayatını kaybetti!

2024-05-30 21:09 - Magazin

TRT yöneticilerine 2,5 milyon TL 'huzur hakkı' ödenmiş!

2024-06-02 10:19 - Gündem

Abdullah Gül’ün 75 koruması 17 makam aracı var iddiası

2024-05-30 19:38 - Gündem

Sigaraya 3 TL'lik yeni zam!

2024-06-02 22:13 - Ekonomi

Tolgahan Demirbaş'ın aracından cephanelik çıktı!

2024-05-31 08:37 - Asayiş

İmamoğlu'ndan, Sinem Dedetaş’a tebrik ziyareti

2024-05-29 18:57 - Gündem

Cephanelik sergileyen Oktay Tabur hakkında soruşturma!

2024-05-30 22:04 - Gündem

Tansu Çiller'in eşi Özer Çiller hayatını kaybetti

2024-06-01 09:22 - Gündem

Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş'ten flaş iddia

2024-05-29 09:31 - Gündem

İlgili Haberler

Erdoğan'dan Tamer Karadağlı talimatı!

10:11 - Magazin

Ahmet Kaya, Kardeş Türküler ile sahnede...

00:05 - Magazin

Zehra Güneş'in asansör pozları gündem oldu!

07:42 - Magazin

Victoria Secret'in ilk Türk meleği Özgü Kaya olacak...

00:00 - Magazin

Sadettin Saran'ın Nafia Tanrıverdi ile samimi pozu gündem oldu

00:52 - Magazin

Günün Manşetleri

Merdan Yanardağ'ın savcılık ifadesi ortaya çıktı

16:29 - Gündem

Cem Küçük'ten İBB'ye kayyum yorumu...

15:41 - Gündem

Davutoğlu'ndan canlı yayında Erdoğan'a yeşil ışık...

13:09 - Siyaset

CHP Sözcüsü Yücel: Casus arıyorsanız önce kendi içinize bakacaksınız!

10:55 - Siyaset

Bayrampaşa'da yinelenen seçimde kazanan Cumhur İttifakı adayı oldu

06:51 - Gündem