?>

Çakıcı'dan Ümit Özdağ'a tepki...

Suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ'a tepki göstererek "Soros’un ve okyanus ötesinin borazanını çalmaktadır" dedi.

Gündem - 4 yıl önce

Suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ'a tepki göstererek "Soros’un ve okyanus ötesinin borazanını çalmaktadır" dedi.

Suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ'a yönelik "Soros çocuğu" sözlerine destek vererek "Soros’un ve okyanus ötesinin borazanını çalmaktadır” dedi. 

Twitter'dan bir açıklama yayınlayan Çakıcı, "Batı ve okyanus ötesinin Soros ile yakın teması olan bazı milletvekilleri bu zor süreçte çizmeyi aşmıştır. Biri birine hakaret ettiyse Cumhuriyet savcılığına şikayet eder" diye kaydetti. 

Çakıcı, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: 

Ne yazık ki milliyetçi damardan beslenen, partisine ihanet edip ayrı parti kuran, profesörüm diyen, adliyenin yolu varken bir sokak kabadayısı gibi arkasına birilerine alarak İçişleri Bakanlığı önünde şov yapmak kaydıyla kendisine de yine MHP ve Ülkü Ocakları'nda yetişip bir hanımefendinin peşine takılıp yuvasını terk eden geçmişte de kardeş kadar yakın olduğum İyi Partili milletvekili MHP'ye veryansın etmektedir. Her ikisi de milliyetçiyim der, İsteyerek veya istemeyerek CHP ve HDP'ye hizmet etmektedir. 

Dünya şu an bir kaosun içindedir. Akıllı bilim adamları, siyasetçiler ve milletvekilleri bu kaosta devletin yanında yer alması gerekirken gelecek seçimler için Soros'un, Okyanus ötesinin ve Avrupa Birliği'nin borazanını çalmaktadırlar."

KILIÇDAROĞLU'NU DA TEHDİT ETMİŞTİ

MHP lideri Devlet Bahçeli'nin "Benim dava arkadaşımdır" diyerek sahip çıktığı suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun grup toplantısında söylediği “Mafya liderlerini, uyuşturucu kaçakçıları serbest bırakıp düşünce suçlularını hapsetmekten vazgeçecek misin?” sözleri nedeniyle sosyal medya hesabından “Akıllı ol”, “Vatan hainleri ile Bahçeli'yi bir kefeye koyarsan hayatının hatasını yaparsın” ve “kazığa oturturum” gibi tehdit ve hakaret içerikli ifadelerde bulunmuştu.

 Kılıçdaroğlu’na tehdit mektubu yazan suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı’ya hapis cezası verilmişti. 

 !#**h38098**#! 

 !#**h38093**#! 

 !#**h38091**#! 

Haftanın Öne Çıkanları

Deniz Gezmiş'in sesinden savunması...

2022-05-05 21:16 - Gündem

Ümit Özdağ'dan 'Soros' fotoğraflı yanıt...

2022-05-05 18:44 - Siyaset

Hande Karacasu serbest bırakıldı...

2022-05-04 12:40 - Gündem

Nagehan Alçı: İmamoğlucu mu olduk?

2022-05-05 11:31 - Gündem

Dr. Serdar Keçeoğlu Defa Life'ta...

2022-04-30 10:56 - Sağlık

Sinan Oğan: Aynı saatte ben de orada olacağım!

2022-05-05 22:08 - Siyaset

AKP'li Turan'dan muhalefete: Dangalaklar...

2022-05-03 09:15 - Siyaset

Hande Karacasu, gözaltına alındı...

2022-05-04 01:26 - Gündem

Trabzonspor taraftarı Soylu'yu böyle yuhladı!

2022-05-01 11:23 - Gündem

Soylu'dan Özdağ ve Oğan'a: Operasyon çocukları

2022-05-05 17:31 - Siyaset

İlgili Haberler

Yandaşlar 'soruşturma' dedi, ABB'den 'Mansur Yavaş' açıklaması geldi

20:25 - Gündem

AKP'li Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu partisinden istifa etti

20:23 - Gündem

İmamoğlu'ndan mahkemede 'Akın Gürlek' göndermesi

13:48 - Gündem

İstanbul Boğazı'na yaklaşan Türk petrol gemisi vuruldu!

13:32 - Gündem

Irak'taki Türk askeri tahliye edildi!

13:23 - Gündem

Günün Manşetleri

Yandaşlar 'soruşturma' dedi, ABB'den 'Mansur Yavaş' açıklaması geldi

20:25 - Gündem

AKP'li Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu partisinden istifa etti

20:23 - Gündem

MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter istifa etti!

07:10 - Siyaset

Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım gözaltına alındı!

08:20 - Asayiş

Trump: İran'ın enerji tesislerine yönelik saldırıları 10 gün daha erteledim

08:11 - Dünya