?>

Çağkuyu Mahallesi arazi yoluna kavuştu

Çağkuyu Mahallesi sakinlerinden rahmetli Hacı Hüseyin Ünal’ın oğlu Hanifi Ünal, Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın çabalarıyla uzun zamandır bekledikleri arazi yolunun açılmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Yerel - 2 yıl önce

Çağkuyu Mahallesi sakinlerinden rahmetli Hacı Hüseyin Ünal’ın oğlu Hanifi Ünal, Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın çabalarıyla uzun zamandır bekledikleri arazi yolunun açılmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Ünal, “Rahmetli babam bunun için çok uğraştı. Şimdi sağ olsun Umut Başkanımız, ekip gönderdi. Bugünden itibaren yolumuz açılacak. Babamızın vasiyeti yerine gelmiş olacak.” dedi.

Başkan Umut Yılmaz, çiftçilerin ihtiyaçlarına duyarlılık göstererek, tarımsal üretimi destekleyecek ve bölgenin kalkınmasına katkı sağlayacak projelere öncelik vermeye devam ediyor.

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, çiftçilerin üretimini artırmak, işlerini kolaylaştırmak ve çevre yerleşim yerleriyle bağlantılarını güçlendirmek amacıyla arazi yolu açma çalışmalarını kapsamlı bir şekilde sürdürüyor. Açılan tüm arazi yolları mucurlanarak, çiftçilere kolay ve güvenli ulaşım imkânı sağlanıyor.

Başkan Yılmaz, Şehitkamil’de işlenmeyen arazi bırakmama kararlılığıyla çalışmalarını aralıksız devam ettiriyor ve tüm arazileri tarıma kazandırma hedefiyle adımlar atıyor.

Bölge halkından büyük takdir toplayan çalışmalara ilişkin açıklamada bulunan Başkan Yılmaz, çiftçilerin hayatını kolaylaştıracak ve üretimlerini artıracak çalışmaların artarak süreceğini bildirdi.

RAHMETLİ BABAM BUNUN İÇİN ÇOK UĞRAŞTI

10 yıl önce başlatılan çalışmaların sonuçsuz kaldığına işaret eden Hanifi Ünal, şu açıklamada bulundu:

“Uzaktaki dağın altında bizim 60 dönümlük bir arazimiz var. Yaklaşık 30 dönümü fıstık. Ancak, burada yolumuz yoktu ve biz, milletin bahçesinin içerisinden gidip gelirdik. Buna da köylülerin gönlü olmazdı. Traktörle gitmemize, yaya gitmemize gönülleri olmazdı. Rahmetli babamın zamanında, AKP döneminde, 10 yıl önce bir yol açılmaya başlandı. Ama faaliyete geçmedi. Rahmetli babam bunun için çok uğraştı. Önceki muhtarlara, belediye başkanlarına söylendiyse de yapılmadı. Biz bir türlü tarlamıza ulaşacağımız yolu faaliyete geçiremedik. Şimdi sağ olsun Umut Başkanımız, ekip gönderdi. Bugünden itibaren yolumuz açılacak. Babamızın vasiyeti yerine gelmiş olacak. Umut Başkanımıza, muhtarımıza, yolun yapımında çalışan arkadaşlarımıza da çok teşekkür ediyorum. Sağ olsunlar, var olsunlar.”

Haftanın Öne Çıkanları

Şeriatçı grup Gaziantep’te Starbucks’u bastı!

2024-06-24 08:22 - Gündem

Afra Saraçoğlu bikinisiyle poz verdi

2024-06-24 19:56 - Magazin

MHP'li İzzet Ulvi Yönter, bu kez Emre Kongar'ı hedef aldı!

2024-06-20 11:30 - Gündem

Babasını köprülerin ücretli olduğuna inandıramadı!

2024-06-18 10:58 - Gündem

Diamond Tema hakkında yakalama kararı çıkarıldı!

2024-06-18 16:52 - Asayiş

İmamoğlu Köln'de: İnanamadım, gerçekten burada mısın?

2024-06-21 19:16 - Gündem

Ayşe Ateş Bakan Tunç ve Yerlikaya’ya seslendi!

2024-06-19 09:48 - Gündem

Sinan Oğan 100 milyon TL'yi nereden buldu?

2024-06-24 21:01 - Siyaset

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç hakkında suç duyurusu!

2024-06-22 18:19 - Gündem

Dünya Arda Güler'i konuşuyor...

2024-06-19 10:36 - Spor

İlgili Haberler

Akıncı: Anızı yakmak, toprağın geleceğini yakmaktır

00:00 - Yerel

GASMEK binası yapımı için protokol imzalandı

00:00 - Yerel

Yılmaz, yapımı devam eden projeleri yerinde inceledi

00:00 - Yerel

Gaziantep’te Yeşil Okullar Projesi'nde büyük başarı

00:00 - Yerel

AK Parti Gaziantep, Turdu bebek için seferber oldu!

00:00 - Yerel

Günün Manşetleri

Bakan Çiftçi: Tüm sokak köpekleri barınaklara alınacak

17:03 - Gündem

Özşen Madencilik’ işçilerinin ve ailelerinin üzerine ateş açıldı!

20:00 - Gündem

Bizim çoçuklar Dünya Kupası'na mağlubiyetle başladı!

11:00 - Spor

Muharrem İnce'den çağrı: Genel Başkanı üyeler seçsin

08:33 - Siyaset

Kılıçdaroğlu, üç büyükşehir il başkanını görevden alacak!

08:22 - Siyaset