?>

Büyükşehir'de banka promosyonları iyileştirildi

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, bünyesinde çalışanların yanında olmaya devam ediyor.

Yerel - 6 yıl önce

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, bünyesinde çalışanların yanında olmaya devam ediyor. Büyükşehirde görev yapan memur, kadrolu işçi ve sözleşmeli personellerin aylık maaş ve ücret ödeme banka promosyonları iyileştirildi, yeni haklar kazandırıldı.

Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları Eğitim Daire Başkanlığı, çalışanlarının hayat standartlarını verimli hale getirmek, çalışma alanları ve sosyal yaşamlarına dokunmak amacıyla, hem mali hem manevi alanlarda proje üretmeye sürdürüyor. Bu kapsamda 7 bankanın katıldığı, Büyükşehir Belediyesi Encümen Salonu’nda gerçekleşen “Aylık Maaş ve Ücret Ödeme Banka Promosyon İhalesi” büyükşehir çalışanları için olumlu sonuçlandı. İhaleyi kazanan Vakıflar Bankası’yla Büyükşehir Belediyesi arasında yapılan anlaşma sonucu Mart ayının 3’ncü haftasında memur, kadrolu işçi ve sözleşmeli personellere 3 yıl için 3 bin 480 TL maaş promosyonu sağlanacak. Yapılan anlaşma çerçevesinde herhangi bir sebepten dolayı Büyükşehir Belediyesi’nden ayrılan personel, promosyon geri ödemesi yapmayacak, ayrıca tüm banka Elektronik Fon Transferi (EFT) işlemleri ücretsiz olacak. Protokol, büyükşehirde 3 yıl boyunca istihdam edileceklerden, bankayla mutabakat sonucunda 150 kişinin maaş promosyonundan faydalanması sağlanacak.

Büyükşehir Belediyesi bu sayede, memur, işçi, sözleşmeli, şirket personeli ve GASKİ personelini kapsayıcı bir anlaşma zemini yaratıp kişi sayısının artmasıyla birlikte personele daha yüksek bir katkı payı sağlandı. Bu sayede büyükşehir, 3 sene sonrasında çalışanlarının alacağı katkı payını da bugünden düşünerek, mali açıdan mutlu olacakları bir rakamın cebe girmesi planlandı.

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, 3 yıl için ödenecek olan promosyonun personel için güzel bir kazanım olduğunu ifade ederek çalışanlara hayırlı olması temennisinde bulundu.

Editör: Turgut Bozgeyik

Haftanın Öne Çıkanları

Dünya Boks Şampiyonu da çileden çıktı!

2020-03-07 12:10 - Gündem

Gaziantep'te corona virüs var mı?

2020-03-06 20:48 - Gündem

Özkoç: Bu korku imparatorluğunu yıkacağız

2020-03-07 18:30 - Siyaset

Kaymakamdan skandal paylaşım

2020-03-09 09:28 - Gündem

Şehidimizi son yolculuğuna uğurladık…

2020-03-06 14:38 - Gündem

Cezaevinde darp iddiasına yalanlama

2020-03-07 18:18 - Gündem

Engin Özkoç'un 3 ayrı fezlekesi Meclis’te

2020-03-06 15:14 - Siyaset

CHP’li Yalova Belediyesi AKP’ye geçti!

2020-03-06 17:12 - Siyaset

Kadınlar böyle gözaltına alındı...

2020-03-08 22:23 - Asayiş

Gazeteci Murat Ağırel de tutuklandı

2020-03-08 18:52 - Gündem

İlgili Haberler

Güçyetmez: Bilimden ve teknikten uzaklaşmak, geleceğimizi karartıyor

00:16 - Yerel

Ünlü şef ve yazarlar GastroANTEP'te buluştu

00:00 - Yerel

Dünya Halı Modası’nın kalbi Gaziantep’te atacak...

00:00 - Yerel

Şehitkamil'de 'Bilim Kaşifleri' eserlerini sergiledi

00:00 - Yerel

Şahinbey, Aba Güreşi Şampiyonasına ev sahipliği yaptı

00:00 - Yerel

Günün Manşetleri

Son seçim anketinde, Erdoğan her senaryoda yeniliyor!

19:41 - Siyaset

Kayyum Gürsel Tekin sözlerini geri aldı

19:37 - Gündem

CHP Sözcüsü Deniz Yücel: Karşımızda CHP'liler değil, iktidarın aparatları var!

15:53 - Siyaset

Kayyum Gürsel Tekin yine CHP'nin eski İl Başkanlığı binasında

14:13 - Gündem

Tanju Özcan: Kılıçdaroğlu dönerse CHP’den istifa ederim!

13:20 - Siyaset