?>

Bütün abidik gubidikler sandıkta yapılır

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Bütün abidik kubidikler seçim sandığında yapılır, dolayısıyla kadınlarımıza sesleniyorum sandıkları koruyacağız." dedi.

Siyaset - 8 yıl önce

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Niğde'de vatandaşlara hitap etti. Akşener, "Bütün abidik kubidikler seçim sandığında yapılır, dolayısıyla kadınlarımıza sesleniyorum sandıkları koruyacağız. O sandıkları korumak için neler yaptım siz bilemezsiniz. Dolayısiyle YSK'da bir abidik kubidikler olursa sandalyeyi koyacağım önüne beni oradan jiletle kazıyamayacaklar." diye konuştu.

Akşener'in konuşması şöyle:

“Bütün abidik gubidikler seçim sandığında yapılır, dolayısıyla kadınlarımıza sesleniyorum sandıkları koruyacağız. O sandıkları korumak için neler yaptım siz bilemezsiniz. Bu nedenle YSK’da bir abidik gubidikler olursa sandalyeyi koyacağım önüne beni oradan jiletle kazıyamayacaklar. Yönetim boşluğu olduğu için dolar 4 liraya Euro 5 lirayı aştı. Yönetim boşluğu olduğu için Türkiye’de darbe yapıldı. 3.5 milyon Suriyeli Türkiye’de bu insanların ne olacağını bilmiyorsun. Menbiç’ten bahseden var mı?

Biliyor musunuz Ömer Halisdemir rahmetli şehidimizin adının verildiği üniversitenin önünden geçtik. Her ünivirsete bitiren üniversiteli iş bulabiliyor mu? Bu ülkenin gençleri işsiz işsiz, sizin bir baltaya sap olamayan çocuklarınız gemicik filoları sahipleri. İntihar ediyor gençlerimiz intihar. Sizin trolleriniz onlarla dalga geçiyor. Allah onları ıslah etsin Sanayi yatırımlara hız vereceğiz, benim yakınlarımdan bir Allah’ın kulunun zengin edildiğini görmeyeceksiniz. Böl parçala yönet anlayışını ortadan kaldıracağız. Biz geliyoruz, biz kazanacağız.”

Haftanın Öne Çıkanları

İYİ Parti’nin Milletvekili aday adayları sahaya indi

2018-04-25 18:57 - Siyaset

23 Nisan kutlu olsun...

2018-04-23 07:40 - Gündem

Prof. Dr. Ömer Arpacıoğlu, İYİ Parti'den aday adayı

2018-04-26 20:56 - Siyaset

Mahsum Altunkaya  güven tazeledi

2018-04-25 19:26 - Yerel

Gaziantep'te 7 şirketin kayyımı Ak Parti'den istifa etti...

2018-04-27 09:26 - Gündem

Atatürk'ün çocuk sevgisi

2018-04-23 07:57 - Gündem

Gaziantep'te 7 kilo eroin ile 4 kilo Ateş-Buz yakalandı

2018-04-25 10:21 - Asayiş

Yeşilvadi'ye köprülü kavşak

2018-04-26 15:03 - Yerel

Kadooğlu Holding, öğrencileri ağırladı

2018-04-27 10:16 - Yerel

Dr. Neslihan Şahin'nden bahar yorgunluğu önerileri

2018-04-24 20:56 - Sağlık

İlgili Haberler

Özgür Özel, resepsiyondan Erdoğan’la tokalaşmadan ayrıldı

21:49 - Siyaset

Erdoğan’dan Özgür Özel ile görüşme sorusuna tepki: Böyle soru sorulur mu?

21:47 - Siyaset

Ümit Özdağ: AK Parti’yi emekliye sevk edeceğiz...

21:04 - Siyaset

CHP Gaziantep'ten çocuklar için 23 maddelik manifesto

00:58 - Siyaset

Özgür Özel: Biz boynumuzu veririz ama boyun eğmeyiz!

16:53 - Siyaset

Günün Manşetleri

Açlık grevindeki madencilere biber gazlı müdahale...

14:03 - Gündem

Ümit Özdağ: AK Parti’yi emekliye sevk edeceğiz...

21:04 - Siyaset

Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar tahliye oldu!

09:03 - Gündem

İçişleri Bakanlığı duyurdu: Onursal Adıgüzel görevden uzaklaştırıldı

09:01 - Gündem

Ümit Özdağ: Akbelen halkın vatanını, toprağını, ormanını savunmasının sembolüdür

08:23 - Siyaset