?>

Bu kez de lebaleb tanıtım toplantıları başladı!

Sağlıkçıların ve bilim insanlarının uyarısına kulak asmayarak yüzlerce kişiyle, kapalı bir ortamda “2. Yıl Tanıtım Programı” gerçekleştirdi.

Gündem - 5 yıl önce

'Lebaleb' kongreler sonrası vaka sayısında patlama yaşanırken, AKP’li Elazığ Belediyesi sağlıkçıların ve bilim insanlarının uyarısına kulak asmayarak yüzlerce kişiyle, kapalı bir ortamda “2. Yıl Tanıtım Programı” gerçekleştirdi. AKP’li belediyenin gerçekleştirdiği toplantıda sosyal mesafe kurallarını hiçe saydığı görüldü.

Sözcü'de yer alan habere göre, Yüksek riskli illerden olan Elazığ’da artan vaka artışları ve yapılan uyarılara rağmen AKP'li Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları tarafından 2 yılda yaptıkları icraatleri anlatmak için özel bir otelin kapalı salonunda “2. Yıl. Tanıtım Programı” düzenlendi.

Düzenlenen programa Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Hadi Tunç, Elazığ Valisi Erkaya Yırık, AKP Elazığ milletvekilleri Metin Bulut, Tolga Ağar, CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol ve çok sayıda bürokrat ve STK temsilcileri katıldı. Elazığ Belediyesinin yapmış olduğu toplantıya tepki gösteren Elazığ Tabip Odası Başkanı Dr. Özcan Uçar, “Yapılan icraatler anlatılabilir ama bu online bir ortamda ya da daha az bir sayıda yapılabilirdi. Ama bu işi siyasi bir şova çevirmek istedikleri için böyle şeyler yapıyorlar” diye kaydetti.

“ATTIĞIMIZ HER ADIMI BİLİNÇLE ATIYOR OLACAĞIZ”

Tanıtım programında konuşan Elazığ Belediye Başkanı AKP'li Şahin Şerifoğulları, her adımlarını bilinçle attıklarını kaydederek şunları söyledi:

“Yaşadığımız 24 Ocak depremi ve pandemi sürecinin tüm olumsuzluklarına rağmen, kaynaklarımızı etkin ve verimli kullanarak, hem hemşehrilerimizin yanında yer aldık, onlara destek sağladık hem de yatırımlarımızı hayata geçirmeye devam ettik. Ne deprem sürecini ne de pandemi sürecini hizmete engel olarak görmedik. Aksine daha büyük bir azimle çalıştık. Yaşadığımız bu zorlu süreçleri en iyi şekilde yönetmeye çalıştık. Oluşturduğumuz Mali disiplin çerçevesinde projelerimizi hayata geçirirken Elazığ Belediyemizin bir tek kuruşunu dahi israf etmedik, etmeyeceğiz. İsrafın önüne geçmedeki başarımız, kaynaklarımızın verimli ve etkin kullanımını sağlayacak uygulamaları birer birer hayata geçirmek noktasındaki kararlılığımız sayesinde gerçekleşti. Çünkü Belediyemizin kasasındaki her kuruş hemşehrilerimizin bize emanetidir. Attığımız her adımı bu bilinçle atıyor olacağız.”

“İŞİ SİYASİ ŞOVA DÖNÜŞTÜRMEK İÇİN BÖYLE ŞEYLER YAPIYORLAR”

AKP'li Elazığ Belediyesinin kapalı bir ortamda yüzlerce kişiyle toplantı gerçekleştirmesinin corona virüsü tedbirleri kapsamında doğru olmadığını belirten Elazığ Tabip Odası Başkanı Dr. Özcan Uçar, “Elazığ'da halkımızın birçoğunda kapalı ortama girmeyeyim, sosyal mesafeye uyayım gibi bir düşüncelerinin olduğunu düşünmüyorum. Çünkü uyaranlar başta bu işi ciddiye almıyorlar öyle olunca böyle sonuçlar çıkıyor. Bu tarz toplantıların kapalı bir ortamda yapılmasını son derece yanlış buluyorum. Evet, yapılan icraatleri anlatılabilir ama bunu yüzlerce insanı toplayarak değil online bir ortamda yada daha az bir sayıda yapılabilirdi. Ama bu işi siyasi bir şova çevirmek istedikleri için böyle şeyler yapıyorlar. Sonra da diyoruz ki virüs neden bulaşıyor. Virüs kapalı ortam dahil olmak üzere her yerde bulaşır” ifadelerini kullandı.

 !#**h28956**#! 

Haftanın Öne Çıkanları

'Ben onun malı olmaktan memnunum'

2021-04-03 20:58 - Magazin

Üç yerden aldığı maaş 84 bin 702 TL...

2021-04-08 00:38 - Gündem

Dilek İmamoğlu’nun acı günü...

2021-04-09 18:42 - Gündem

Kafe çalışanı geçinemediği için intihar etti!

2021-04-05 11:16 - Asayiş

Cem Gürdeniz’in eşinden Bahçeli'ye tepki...

2021-04-06 13:08 - Gündem

Cübbeli Ahmet’in kızına ‘limitsiz’ düğün...

2021-04-04 00:24 - Gündem

EGEBİL Aslan Yeni Nesil Kampüsü tanıtılacak

2021-04-04 15:51 - Eğitim

Hilal Kaplan: Vallahi bunca yılın yandaşıyım

2021-04-07 11:08 - Gündem

Bir bildiri de Cemal Enginyurt'tan...

2021-04-05 19:53 - Gündem

Erdemoğlu ailesi gururlandırdı...

2021-04-07 19:09 - Ekonomi

İlgili Haberler

Özgür Özel, direnişteki Doruk Madencilik işçilerini ziyaret etti

14:27 - Gündem

Bakan Çiftçi'den 'Mansur Yavaş' açıklaması: 7 konuda soruşturma izni verildi!

13:35 - Gündem

Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar tahliye oldu!

09:03 - Gündem

İçişleri Bakanlığı duyurdu: Onursal Adıgüzel görevden uzaklaştırıldı

09:01 - Gündem

Dilek İmamoğlu: İnsanları yalnızlaştırarak bir düzen kuramazsınız!

18:08 - Gündem

Günün Manşetleri

Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar tahliye oldu!

09:03 - Gündem

İçişleri Bakanlığı duyurdu: Onursal Adıgüzel görevden uzaklaştırıldı

09:01 - Gündem

Ümit Özdağ: Akbelen halkın vatanını, toprağını, ormanını savunmasının sembolüdür

08:23 - Siyaset

Baş: Bu tablo sadece ekonomik değil; sosyal bir çöküşün habercisi

08:22 - Siyaset

Dilek İmamoğlu: İnsanları yalnızlaştırarak bir düzen kuramazsınız!

18:08 - Gündem