?>

Bu hisselerin Hazine'ye devrini sağlayacağız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP'nin İş Bankası'ndaki hisseleriyle ilgili flaş bir açıklama yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Konuyu Meclis'e getirip, bu hisselerin Hazine'ye devrini sağlayacağız" dedi.

Siyaset - 8 yıl önce

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP'nin İş Bankası'ndaki hisseleriyle ilgili flaş bir açıklama yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Konuyu Meclis'e getirip, bu hisselerin Hazine'ye devrini sağlayacağız" dedi.

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:

"Uluslararası alanda büyük bir mücadele yürütüyoruz. Ülkemizde tarihi bir dönüşüme imza atıyoruz. Bugün burada toplam yatırım bedeli 1 katrilyon 640 trilyon lirayı bulan 137 farklı bakanlık, belediye ve özel sektör projesinin toplu açılış törenini gerçekleştiriyoruz.  Sağlıkta 15'i hastane olmak üzere 42 tesisi şehrimize kazandırdık. Kayseri Şehir Hastanesi her türlü imkanıyla şehrimize yakışır bir hizmet oldu.

''SEN ÖLÜLERİ REHİN ALIYORDUN YA ÖLÜLERİ''

Duydunuz mu Bay Kemal ne diyor? Hastanelerde artık ameliyat yapılmayacakmış. Ya bu ne menem bir adam ya. Bay Kemal, artık Türkiye'de Bay Kemal'in SSK'sı dönemi yok. Sen ölüleri rehin alıyordun ya ölüleri. Bu adam SSK Genel Müdürü iken, bu ülkenin evlatlarını hastanelerde sürüm sürüm süründürdü, ölüleri rehin aldı.

CHP'NİN İŞ BANKASI'NDAKİ HİSSELERİ: ''KONUYU MECLİS'E GETİRİYORUZ, MHP DE DESTEKLEYECEĞİNİ AÇIKLADI''

Kılıçdaroğlu, kendisine açtığım davalarda parayı kendi cebinden mi ödedi yoksa CHP'nin kasasından mı ödedi? Sen bu paraları nereden ödedin? Söyle bakalım. Ne dedik; İş Bankası'ndaki CHP hisseleri var ya, Gazi Mustafa Kemal Atatürk bunu CHP kullansın diye yapmadı, hazineye gitsin diye yaptı. Biz bu konuyu Meclis'e getiriyoruz. MHP de destekleyeceğini açıkladı. İnşallah Meclis'ten bunu çıkaracağız ve bu hisselerin Türkiye Cumhuriyeti devletinin hazinesine girmesini sağlayacağız.”

(Habertürk)

Haftanın Öne Çıkanları

Türk Bayrağı mı? ABD bayrağı mı?

2018-10-07 20:38 - Gündem

Gaziantep'te yüzme havuzunda klor zehirlenmesi!

2018-10-07 19:31 - Asayiş

Hasan Sever İnşaat'a tam not

2018-10-08 09:06 - Yerel

Tarım İl Müdürü Karayılan'a istifa çağrısı

2018-10-12 09:12 - Siyaset

Seçim çalışmasına katılan müdür değil onu şikayet edene ceza!

2018-10-11 16:38 - Gündem

Gaziantep'te mezarlıkta intihar!..

2018-10-09 15:19 - Asayiş

Günsev'den “Aşure Kardeşliktir” etkinliği

2018-10-08 20:14 - Yerel

Yılmaz Güler, aday adaylığını açıkladı

2018-10-12 22:11 - Siyaset

Bektaş Şarklı yeniden Baro Başkanı

2018-10-07 17:48 - Gündem

CHP'li Hasan Gür Şehitkamil'e aday adayı...

2018-10-13 23:03 - Siyaset

İlgili Haberler

CHP’li Meriç’ten emniyet mensuplarının 60 yaşına kadar çalışabilmeleri için kanun teklifi

00:36 - Siyaset

Özgür Özel'den 'seçim' çağrısı: 55 vekilin istifasını getirmeyen namerttir!

15:45 - Siyaset

Bahçeli: Seçim siyasi cambazlıklarla, öne sürülecek bir oyuncak değildir!

11:22 - Siyaset

Özgür Özel: Geriye kim kalır, aklınızı başınıza toplayın!

21:39 - Siyaset

Erdoğan: Üzülerek ifade etmek isterim ki, faillerin ekmeğine adeta yağ sürmüşlerdir

20:52 - Siyaset

Günün Manşetleri

Eski Tunceli Valisi Sonel, polise ifade vermeyi reddetti!

10:59 - Asayiş

CHP'li Eşme Belediye Başkanı Yılmaz Tozan tutuklandı!

07:19 - Gündem

CHP’li Meriç’ten emniyet mensuplarının 60 yaşına kadar çalışabilmeleri için kanun teklifi

00:36 - Siyaset

Açlık grevine başlayan 110 madenci gözaltına alındı!

17:40 - Gündem

TMSF, el konulan TELE 1'i açık artırmayla satışa çıkardı!

17:32 - Gündem