?>

Bozgeyik, spor camiasıyla bir araya geldi

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, AK Parti Gaziantep Milletvekili Adayı Bünyamin Bozgeyik ile birlikte spor camiasıyla bir araya geldi.

Yerel - 3 yıl önce

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, AK Parti Gaziantep Milletvekili Adayı Bünyamin Bozgeyik ile birlikte spor camiasıyla bir araya geldi. Hakem, antrenör, sporcu ve sporcu velilerinin katıldığı iki farklı organizasyonda sorun, talep ve önerileri dinleyen Başkan Fadıloğlu ile Milletvekili Adayı Bozgeyik, kendilerine yöneltilen tüm soruları da yanıtladılar.

Sık sık spor camiasının temsilcileriyle bir araya gelen Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, son olarak AK Parti Gaziantep Milletvekili Adayı Bünyamin Bozgeyik ile birlikte Alleben Yüzme Havuzunda düzenlenen; hakem, antrenör, sporcu ve sporcu velilerinin iştirak ettiği organizasyona katıldı. Programda söz isteyen hakem, antrenör, sporcu ve sporcu velilerine tek tek söz verildi. İstişare kültürünün önemine vurgu yapılan programda Başkan Fadıloğlu ile Milletvekili Adayı Bozgeyik, talep edilen tüm hizmetlerle ilgili taleplerin karşılanacağı sözünü verdiler.

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ile AK Parti Gaziantep Milletvekili Adayı Bünyamin Bozgeyik, daha sonra Öğreten Adımlar Projesi kapsamında çalışmalarını Gaziantep Üniversitesi SBF Spor Salonu’nda yürüten öğretmenleri ziyaret etti. Gönüllü öğretmenler aracılığıyla yıl içerisinde yüzlerce öğretmene ücretsiz bir şekilde halk oyunları öğretilmesinin amaçlandığı projenin çalışmalarına katılan öğretmenlerin sorun, talep ve önerilerini dinleyen, sorularını cevaplayan Fadıloğlu ile Bozgeyik, öğretmenlerin salon talebinin ücretsiz karşılanması talebine olumlu cevap verdiler.

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, AK Parti Gaziantep Milletvekili Adayı Bünyamin Bozgeyik hem Hakem, antrenör, sporcu ve sporcu velilerine hem de öğretmenlere günün anısına hediye takdiminde bulundular, hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Haftanın Öne Çıkanları

Kılıçdaroğlu uyarmıştı, dark web ağı baskını: 288 gözaltı

2023-05-02 16:42 - Gündem

İzmir Folkart'ta büyük yangın!

2023-04-27 23:06 - Gündem

Şahinbey'in dev tünel projesinin temeli atıldı

2023-04-30 08:36 - Yerel

Bozdağ 'şampanya' dedi, 'AKP Çocukları'nın arşivi açıldı

2023-04-28 14:02 - Gündem

Erdoğan’dan, 4 hükümlüye af kararı

2023-05-03 12:30 - Gündem

Murat Ağırel: Meğer açılışlar açılmamış!

2023-04-29 08:55 - Gündem

Şahinbey Belediyesi bisiklet dağıtmaya devam ediyor

2023-05-02 21:00 - Yerel

Sergen Yalçın şampiyon olunca Sedat Peker'i aramış!

2023-05-03 12:06 - Gündem

Kılıçdaroğlu'ndan Fahrettin Altun ve ekibine uyarı

2023-05-02 00:15 - Siyaset

Akşener: Biz kadınlar sürtük olduk, tacize uğradık!

2023-04-30 13:27 - Siyaset

İlgili Haberler

Ak Parti Gaziantep’ten geleneksel iftar buluşması

00:00 - Yerel

Şahinbey'de, İstiklal Marşımızı Güzel Okuma yarışması

00:00 - Yerel

Fatma Şahin'den Kadir Gecesi mesajı

00:00 - Yerel

Yılmaz, TÜGVA üyeleriyle sahur programında bir araya geldi

00:00 - Yerel

Bora Zor: Dezenformasyonun ilacı doğru haberi artırmaktır

10:21 - Yerel

Günün Manşetleri

Yusuf Tekin, Özgür Özel'i hedef aldı: Anlama özürlü herhalde...

19:07 - Gündem

Hüseyin Baş: Milletimizin gönül ittifakına ihtiyacı var...

17:48 - Siyaset

16. gün: Trump, İran'la anlaşmaya kapıyı kapattı!

11:53 - Dünya

Ümit Özdağ: Şeyh Said'in hatırasına hakaret etmek her Türk vatandaşının görevidir!

11:37 - Gündem

CHP’li Meriç’ten otoyol özelleştirmesine tepki: Geçiş ücreti 270 TL’ye çıkabilir!

11:44 - Siyaset