?>

Boğaziçi Bulvarı ikinci etap çalışmaları sürüyor...

Şahinbey Belediyesi, şehrin trafiğini rahatlatmak ve ulaşımı kolaylaştırmak adına Boğaziçi Bulvarı ikinci etap çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Yerel - 4 yıl önce

Şahinbey Belediyesi, şehrin trafiğini rahatlatmak ve ulaşımı kolaylaştırmak adına Boğaziçi Bulvarı ikinci etap çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, vatandaşın ulaşımını kolaylaştırmak ve şehrin trafik yükünü hafifletmek amacıyla daha önce Hoşgör Meydanı’nı İnönü Caddesi’ne bağlayan Boğaziçi Bulvarı 1. etap çalışmasını tamamlayarak, vatandaşın hizmetine sunmuştu. Başkan Mehmet Tahmazoğlu Boğaziçi Bulvarı ikinci etap çalışmalarını yerinde inceleyerek çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

9.720 EVİN YIKIMINI GERÇEKLEŞTİRDİK

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Mehmet Tahmazoğlu, şehrin trafiğini rahatlatacak olan Boğaziçi Bulvarı ikinci etap çalışmalarının devam ettiğini belirterek; “Şahinbey Belediyesi olarak kentsel dönüşüm çalışmalarımızı aralıksız bir şekilde devam ettiriyoruz. Şehrimiz için yeni bulvarlar açıyoruz. Boğaziçi Bulvarı birinci etap yol çalışmasını yaptık. Şimdide Boğaziçi Bulvarı’nın devamını açmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yaklaşık 9.720 evin yıkımını gerçekleştirdik. Boğaziçi Bulvarı ikinci etap çalışmamız Ahmet Çelebi Bulvarı’ndan, Kılınçoğlu ve Aydınbaba mahallelerinden geçerek ve Özdemirbey Caddesi’ne birleşecek olan Boğaziçi Bulvarı’nın ikinci etap çalışmaları yoğun bir şekilde devam ediyor. İnşallah bu yolumuzu da hızlı bir şekilde tamamlayarak Gaziantep’imizin ve Şahinbey’imizin hizmetine sunmuş olacağız ” dedi.

Haftanın Öne Çıkanları

Son anket AKP'de panik yaratacak!

2021-10-09 16:59 - Siyaset

O IŞİD'linin Türkiye'de üç şirketi varmış!

2021-10-10 12:18 - Gündem

AKP'li Metiner'den Erdoğan'a 'kibir' eleştirisi...

2021-10-08 08:45 - Gündem

Kredileri ödemeyen Demirören Pandora'dan çıktı!

2021-10-07 22:42 - Gündem

Suriye'de iki özel harekat polisimiz şehit oldu!

2021-10-10 19:55 - Gündem

Flaş iddia: Demirören'in borç yapılandırması 2 milyar dolara çıktı!

2021-10-05 11:52 - Gündem

Demirören, şahsi borçları için de kredi istemiş!

2021-10-11 17:52 - Gündem

Başarır'dan Soylu'ya Afgan baronu sorusu!

2021-10-08 13:21 - Gündem

Fırat Kalkanı Harekatı'ndan acı haber geldi!

2021-10-07 16:16 - Gündem

İmamoğlu aday olursa fark yüzde 20’yi geçecek!

2021-10-09 15:28 - Siyaset

İlgili Haberler

Şehitkamil Belediyesi'nde Kasım ayı meclis toplantısı yapıldı

00:00 - Yerel

Şahinbey'de Kasım ayı meclis toplantısı yapıldı

00:00 - Yerel

Güçyetmez: Herkes evinin, iş yerinin ne kadar güvenli olduğunu bilmeli

00:15 - Yerel

Zor: Atatürk'ü anmak için okulların açık olması gerekmiyor

00:00 - Yerel

Yılmaz, mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi

00:00 - Yerel

Günün Manşetleri

Kahkaha pozlu fotoğraf ödülsüz kalmadı!

16:13 - Gündem

Hesabını kapattı, CHP’den AKP’ye geçti!

14:52 - Siyaset

Aczimendi şeyhi Müslüm Gündüz: Biz, Kemalizm’in kara belasıyız!

14:42 - Gündem

Mansur Yavaş devreye girdi, Koray Aydın CHP'ye geliyor iddiası...

10:04 - Siyaset

CHP’den Suboğazı Köyü’ne çıkarma: Verimli toprakları betona teslim etmeyeceğiz

00:23 - Siyaset