?>

Beşiktaş'ta sahte polis 'MİT kimliğiyle' yakalandı: 'Polisliğe özeniyorum'

15 Temmuz Şehitler Köprüsü Beşiktaş ayrımında emniyet şeridi ihlali sonucu trafik polisleri tarafından durdurulan otomobil sürücüsünün üzerinden çok sayıda sahte kimlik çıktı. Şüpheli Polisliğe özeniyordum dedi. Gözaltına alınan şüpheli adliyeye sevk edildi.

Asayiş - 10 ay önce

Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri 8 Ekim Salı günü saat 15.40 sıralarında 15 Temmuz Şehitler Köprüsü, Beşiktaş ayrımında emniyet şeridi ihlali yapan bir otomobili durdurdu.

Otomobildeki kişi, trafik polislerine polis kimliği göstererek yola devam etmek istedi. Ancak trafik polisleri kimliğin renginin farklı olmasından şüphelenerek Ünsal D.'nin gitmesine izin vermedi.

Sürücü, Ünsal D.'nin (19) üzerinde yapılan aramada 1 adet havalı tabanca, 3 şarjör ve 43 mermi ele geçirildi. Şüphelinin aracında 50 bin Euro da bulundu.

ÜZERİNDEN ÇOK SAYIDA SAHTE KİMLİK ÇIKTI

Şüpheli Ünsal D.'nin üst aramasında ortaya çıkan sahte kimlikler polis ekiplerini de şaşırttı.

Üst aramasında Ünsal D. adına düzenlenmiş, sahte polis kimliği, İstanbul Emniyet Müdürlüğü personel giriş kartı, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı personel tanıtım kartı, Gençlik ve Spor Bakanlığı makam şoförü kartı, silah ruhsatı ve Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) kartları bulundu. Tüm kartlara polis ekipleri tarafından el konuldu.

GÖZALTINA ALINDI

Gözaltına alınan şüphelinin işlemleri Asayiş Şube Müdürlüğünde tamamlandı. Gasp Büro Amirliğinde sorgulanan şüphelinin özel bir şirkette şoför olarak çalıştığı, araçta bulunan paranın da şirkete ait olduğu tespit edildi.

'POLİSLİĞE ÖZENİYORUM' DEDİ

Poliste ifadesi alınan Ünsal D.'nin polisliğe özendiği için sahte kimlik taşıdığı bu kimlikleri ise, renkli yazıcı kullanarak yaptığını söylediği öğrenildi.

Yanında bulunan mermileri de şarjörde ağırlık yapsın diye taşıdığını anlatan Ünsal D.’nin sahte kimlik ve silahları herhangi bir suçta kullanmadığı bilgisi de edinildi. Poliste işlemleri tamamlanan şüpheli adliyeye sevk edildi.

Haftanın Öne Çıkanları

Gaziantep Üniversitesi KYK Erkek Yurdunda intihar!

2024-10-06 11:35 - Asayiş

İtalya'dan sürpriz Victor Osimhen açıklaması: 'Neler olacağını ocak ayında göreceğiz'

2024-10-08 07:08 - Spor

Katil Semih Çelik'in annesi ilk kez konuştu

2024-10-08 09:38 - Gündem

Halk Kürsüsü Kurucu Başkanı Ramazan Sevinç'ten söyleşi

2024-10-09 00:27 - Kültür & Sanat

Babası, Semih Çelik'i ve olay günü yaşananları anlattı: Ayşenur burada, sakın eve gelme

2024-10-07 10:09 - Gündem

MasterChef'te 6 Ekim'de kim elendi? MasterChef Türkiye'de kim elendi?

2024-10-06 23:38 - Magazin

Üniversitesinden 'Ayşenur Halil' paylaşımı

2024-10-05 23:38 - Gündem

İntihar eden öğrencinin son görüntüleri ortaya çıktı!

2024-10-06 12:03 - Gündem

Sıla bebeğe acı veda... Gözyaşları sel oldu: Tabut küçük, acı büyük

2024-10-08 14:38 - Gündem

YARIN günlerden Cumhuriyet Kitap! 10 Ekim 2024 / Sayı 1808!

2024-10-09 00:08 - Gündem

İlgili Haberler

200 bin liralık alkol çaldılar sorguda 'Hepsini içtik' dediler

00:17 - Asayiş

İstanbul Çekmeköy'de ormana yakın bölgede yangın

22:46 - Asayiş

Gaziantep'te iş yerinde yangın paniği...

00:08 - Asayiş

Bursa'da ormanı yakmaya çalışan şüpheli kaçtı!

07:34 - Asayiş

Bursa'da su tankeri uçuruma yuvarlandı, 3 kişi yaşamını yitirdi!

23:44 - Asayiş

Günün Manşetleri

Arınç'tan Gökçek'e: Onlar benim sakalımı kesti, ben onların kolunu kopardım

19:10 - Siyaset

Mansur Yavaş, Aziz İhsan Aktaş’ın ticari sicilini çıkarttırdı

09:16 - Gündem

Diyanet'in cuma hutbesinde "giyinik çıplaklar" vurgusu

09:12 - Gündem

Sedat Peker, uzun süren sessizliğini bozdu

17:20 - Gündem

RTÜK'ten Tele 1'e 5 gün karartma cezası

14:30 - Gündem