?>

Beşiktaş'ın Angelo transferinde şoke eden engel!

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea'nin kiralık kontenjanı nedeniyle Beşiktaş, Angelo Gabriel transferi için İngiliz kulübünün kararını beklediği iddia edildi.

Spor - 2 yıl önce

Transfer çalışmalarına devam eden Beşiktaş'ta öncelik kanat bölgesine verildi.

Sabah'ta yer alan habere göre; siyah-beyazlı yönetim, teknik direktör Giovanni van Bronckhorst'un sol ayaklı kanat oyuncusu talebini karşılayabilmek için yoğun çaba harcıyor. Bu doğrultuda talip olunan Angelo Gabriel için Chelsea'den haber bekliyor. İngiliz ekibinin tutumuna göre süreç olumlu ya da olumsuz bir şekilde sonuçlanacak. 19 yaşındaki futbolcunun bir türlü alınamamasının sebebi ise İngiliz kulübünün kiralama kontenjanıyla bağlantılı.

KİRALIK KONTENJAN ENGELİ

Premier Lig kulüpleri ülke dışına en fazla 6 kiralık oyuncu gönderebiliyor. Chelsea şu ana dek 4 hakkını kullandı. Sadece iki kontenjan kalan Premier Lig ekibinin elinde yollarını ayırabileceği 5 oyuncu bulunuyor (Datro Fofana, Cesare Casadei, Deivid Washington, Ben Chilwell ve Angelo Gabriel). Bu nedenle de önceliği satışa veriyor. Beşiktaş adına operasyonu yöneten isim olan ikinci başkan Hüseyin Yücel, Angelo'nun listelerinde bir numarada bulunduğu ve Chelsea'nin kararını beklediklerini getirdi.

MAÇA ÇIKMADI

Angelo'nun Chelsea formasıyla hiç maçı yok. Çünkü İngiliz ekibi genç oyuncuyu kadrosuna kattıktan sonra Strasbourg'a kiraladı. Brezilyalı futbolcu, Santos ve Strasbourg takımlarında toplam 154 maça çıkarken 5 gol ve 14 asistlik performans sergiledi.

ALTERNATİF BOUANANİ

Siyah-beyazlılar kısa süre içerisinde Angelo transferini olumlu ya da olumsuz kapatacak. İstediği sonucu alamazsa listedeki alternatiflere yönelecek olan Beşiktaş, Nice'ten Badredine Bouanani'yi de gündeminde tutuyor. 19 yaşındaki Cezayirli oyuncu, geçen sezonun ikinci yarısını Lorient'te kiralık olarak geçirdikten sonra takımına geri döndü ancak istediği forma şansını bulamadı. Kulübüyle 2027'ye kadar sözleşmesi bulunan genç kanat oyuncusunun transferiyle ilgili harekete geçmek için Angelo sürecinin tamamlanması bekleniyor. Bu sezon iki maçta sahaya çıkan Bouanani, 36 dakika süre bulabildi.

Haftanın Öne Çıkanları

Ümraniye’de fabrikada yangın : 100 işçi tahliye edildi

2024-08-26 09:38 - Asayiş

Üniversitede İkinci Yılım filminin konusu ne? Üniversitede İkinci Yılım filminin oyuncuları kim?

2024-08-28 08:09 - Magazin

Kayıp Narin’in evinin yakınında kan lekeleri bulundu!

2024-08-25 20:31 - Gündem

Kayıp Narin'in amcası gözaltına alındı!

2024-08-31 16:11 - Gündem

8 yaşındaki Narin'in kaybında kan donduran gelişme!

2024-08-29 13:09 - Gündem

Ekrem İmamoğlu 'Allah onu ıslah etsin' demişti... Hutbede Atatürk'ü anmayan Ali Erbaş Saray'da andı

2024-08-31 02:09 - Siyaset

Narin'i arama çalışmaları 6. gününde: 11 bin dönüm alan tarandı, 130 kişinin ifadesi alındı

2024-08-26 20:20 - Asayiş

Narin'i arama çalışmaları sürüyor: Gözaltına alınan ağabeyi serbest bırakıldı

2024-08-30 01:09 - Gündem

Dilruba açılışa katıldı, Özgür Özel ziyaretini anlattı: '24 saat olmadan...'

2024-08-30 21:39 - Siyaset

Özgür Özel’den ‘ayrımcılık’ mesajı: ‘Dilara da Dilruba da bizimdir’

2024-08-28 23:08 - Siyaset

İlgili Haberler

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Liverpool oldu!

00:08 - Spor

Samsunspor'un son 16 turundaki rakibi belli oldu

00:06 - Spor

Fenerbahçe'den Erdoğan'a teşekkür mesajı!

11:06 - Spor

Tügva'nın Gençlig'ni Hacıosmanoğlu ve Montella tanıttı!

07:41 - Spor

Galatasaray efsanesi Gökmen Özdenak hayatını kaybetti!

19:57 - Spor

Günün Manşetleri

MSB açıkladı: Malatya'ya Patriot konuşlandırılacak

11:53 - Gündem

Özgür Özel hakkında bir fezleke daha TBMM'ye gönderildi!

19:22 - Gündem

İran'dan ateşlenen balistik füze Gaziantep'te havada imha edildi!

15:36 - Gündem

ABD büyükelçiliğinden ‘Türkiye’nin güneydoğusuna seyahat etmeyin’ uyarısı

15:30 - Gündem

İlk celse sona erdi: İmamoğlu'nun 'reddi hakim' talebi reddedildi!

11:42 - Gündem