?>

"Bayramlar birlik ve beraberliğimizi güçlendirmeli"

İnşaat Mühendisleri Odası Gaziantep Şube Başkanı Gökhan Çeliktürk, Ramazan Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınlayarak, İslam Aleminin bayramını kutladı.

Yerel - 8 yıl önce

 

İnşaat Mühendisleri Odası Gaziantep Şube Başkanı Gökhan Çeliktürk, Ramazan Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınlayarak, İslam Aleminin bayramını kutladı.

Bayramların dinimizde önemli bir yeri olduğunu belirten İMO Gaziantep Şube başkanı Gökhan Çeliktürk, "İslam Alemi olarak on bir ayın sultanı olan ve aynı zamanda rahmet, mağfiret ve bereket ayı olarak nitelendirilen Ramazan ayından sonra bir Ramazan Bayramına daha kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramlar, sevgi, saygı, barış ve hoşgörü gibi duyguların yoğun olarak yaşandığı, yardımlaşma ve dayanışma gibi toplumsal güzelliklerimizin zirve yaptığı müstesna günlerdir. Her bayramda olduğu gibi bu bayramda da birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirmeli, millet olarak kenetlenmeliyiz" diye konuştu.

Başkan Çeliktürk, Ramazan Bayramı mesajında şöyle devam etti: "Gerek dini, gerekse de milli bayramlarımız millet olarak kenetlenmemizi sağlayan her türlü dargınlıkların, kırgınlıkların, küskünlüklerin unutulduğu, yardıma muhtaçların sevindirildiği, bizi biz eden değerlerimizi doya doya yaşadığımız günlerdir. Bayram, dost, akraba ve büyüklerimizin ziyaret edildiği, hastaların, kimsesizlerin, yetimlerin ve muhtaçlara yardım elinin uzatıldığı günlerimizdir. Bu vesile ile inşaat mühendislerimizin, vatandaşlarımızın ve tüm İslam Aleminin mübarek Ramazan Bayramını kutlar, bayramın ülkemize ve tüm insanlığa barış, huzur ve kardeşlik dolu günler getirmesini dilerim."

Editör: Turgut Bozgeyik

Haftanın Öne Çıkanları

Gaziantep'te 'Ateş-Buz' operasyonu

2018-06-09 14:00 - Asayiş

Düztepe-Akkent arası 6 şeritli yol

2018-06-07 15:48 - Yerel

Gaziantepli Milli bisikletçi kazada hayatını kaybetti

2018-06-08 16:12 - Asayiş

ABD’den son dakika Menbiç açıklaması

2018-06-11 23:35 - Dünya

Hatem Hastanesi'nin 12. kuruluş yıl dönümü

2018-06-08 16:26 - Sağlık

Muharrem İnce Gaziantep'e geliyor

2018-06-13 16:55 - Siyaset

Gaziantep'te 'kene' ısıran asker tedaviye alındı

2018-06-10 08:11 - Asayiş

"Sen nasıl Ahmet Kaya dinlersin"

2018-06-13 08:47 - Gündem

Millet İttifakı çoğunluğu alıyor, HDP'den rekor oy

2018-06-09 10:49 - Gündem

Okulda seçim afişi gerginliği...

2018-06-14 09:44 - Gündem

İlgili Haberler

GTB Başkanlarından 'İstiklal Marşı' mesajı

00:00 - Yerel

HKÜ’de “Modern Hayatın Ritmine Karşı Ramazan’ın Ruhu” konferansı 

00:00 - Yerel

Yılmaz, belediye çalışanlarıyla iftar yaptı

00:00 - Yerel

Tahmazoğlu, öğrencilerle sahurda buluştu

00:00 - Yerel

Şehitkamil Belediyespor Gaziantep İl Şampiyonu oldu

00:00 - Yerel

Günün Manşetleri

Akın Gürlek'ten 'canlı yayın' açıklaması

13:47 - Gündem

Ümit Özdağ: Netanyahu zihniyetine karşı ülkemizin milli güvenliğini sağlayacak adımları hızla atmalıyız

12:05 - Siyaset

Mersin Büyükşehir Belediyesi'ne operasyon!

11:18 - Asayiş

CHP’li Meriç, Araban’da vatandaşın onardığı tarihi çeşmeleri TBMM’ye taşıdı

01:59 - Siyaset

Öztürkmen: ABD izin vermediği için S-400'ü kullanmayan iktidar Türkiye'yi savunamaz!

01:56 - Siyaset