?>

Başkanı Kılıç, Muhtarlar Günü'nü kutladı...

Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, 19 Ekim Muhtarlar günü münasebetiyle mesaj yayımladı.

Yerel - 4 yıl önce

Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, 19 Ekim Muhtarlar günü münasebetiyle mesaj yayımladı.

Muhtarların, yerel yönetimler ile vatandaş arasında köprü vazifesi gördüklerinin altını çizen Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, “Muhtarlık müessesesi, kültürümüzün ve toplumsal hayatımızın önemli yapı taşlarından olup, yerel demokrasinin en eski örneğini temsil etmektedir” dedi.

Başkan Kılıç yayımladığı mesajda, “Halkımızla aramızda gönül köprüsü kuran, çözüm ortaklarımız, Devleti ve milleti temsil noktasında önemli görevler üstlenen, mesai ve yol arkadaşı olarak gördüğümüz, hep birlikte aynı emek ve sabır ile çalıştığımız kıymetli Muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü'nü en içten dileklerimle kutluyorum. Muhtarlarımız, demokrasinin her zaman çekirdeği olmuşlardır. Dеmоkrаsi zincirinin ilk halkasını oluşturan muhtarlık, yerel demokrasinin en eski örneğini temsil eden, Devletimizin her noktadaki kurumsal temsilciliğidir. Muhtarlarımız, bulunduğu mahallede veya köyde Devletimizin tüm kurumlarını temsil etmekte ve halkımızla Devlet kurumları arasında köprü vazifesi görmektedir. Mahalle sakinleri ile devlet kurumları arasında aracı rol oynayan, diğer yandan da çağdaş kamu yönetimi anlayışının en temel gereksinimlerinden biri olan katılımcılığın sağlanmasında önemli bir görevi yerine getiren muhtarlarımız, her türlü takdiri ve şükran duygularımızı hak etmektedirler. Muhtarlarımızla göreve geldiğimiz günden bu yana Oğuzelimiz için omuz omuza mücadele ediyoruz. Devletimizin bizlere sunduğu imkanları bizlerde muhtarlarımızla birlikte vatandaşımıza hizmet olarak sunmaya gayret gösteriyoruz. Oğuzeli Belediyesi olarak mahalle muhtarlarımız ile birlikte en yüksek düzeyde istişare ve iş birliği içinde çalışmalarımız devam edeceğiz. 

Bu duygu ve düşüncelerle, ilçemizin 91 mahallesinde vatandaşlarımızın sorunlarını bize ileten, vatandaşlarımız ile aramızda köprü vazifesi gören, mahallelerimizin gelişimi ve değişimi hususunda çözüm ortaklığı yapmaya çalışan kıymetli muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar gününü kutluyorum, sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

Haftanın Öne Çıkanları

Sedat Peker: Alfa timlerindeki kişilerle anlaşıp...

2021-10-12 20:32 - Gündem

Yolsuzlukları savcıya anlatan zabıta kovuldu!

2021-10-18 07:44 - Gündem

Başak Demirtaş HDP'nin cumhurbaşkanı adayı mı?

2021-10-17 08:46 - Siyaset

Son anket: CHP, AKP'yi yakaladı!

2021-10-17 09:14 - Siyaset

Benzin ve motorine büyük zam geldi!

2021-10-15 10:27 - Ekonomi

'FETÖ taktiği' demek, İçişleri Bakanı'na yakışmaz!

2021-10-13 16:59 - Siyaset

İşte, SADAT hakkında bilinmeyen her şey...

2021-10-16 16:05 - Gündem

Okullara 29 Ekim'de 'İzmir Marşı' uyarısı!..

2021-10-19 08:20 - Gündem

Özkan: Doğalgaz Başkanlık Sistemi'nde keşfedildi!

2021-10-15 08:10 - Gündem

Aras Bulut İynemli, Atatürk'ü canlandıracak!

2021-10-13 20:49 - Gündem

İlgili Haberler

Halı sektörüne tasarım dopingi!

00:00 - Yerel

“Antep İşinin Dünü, Bugünü ve Yarını” konulu panel

00:00 - Yerel

Güneydoğu’dan 8 ayda 2,3 milyar dolarlık hububat ihracatı

00:00 - Yerel

Şehitkamil Belediyesi, temizlik filosunu güçlendirdi

00:00 - Yerel

Rektör Demir, din görevlilerine "Kur'an'ı Anlama Yöntemlerini" anlattı

00:00 - Yerel

Günün Manşetleri

'CHP'nin Olağanüstü Kurultayı iptal edilsin' talebi reddedildi

16:29 - Gündem

Emekli Albay Orkun Özeller gözaltına alındı!

11:37 - Asayiş

CHP'li Köyceğiz Belediyesi'ne operasyon

11:35 - Gündem

Kayyum Gürsel Tekin kendisini eleştirebilecek isimleri saydı...

11:11 - Gündem

Fatih Altaylı, İmamoğlu'na yürek burkan o soruyu sordu

10:33 - Gündem