?>

Başkan Kılıç, aday adaylık başvurusunu yaptı

Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, Milliyetçi Hareket Partisi'nde devam eden başvuru süreci kapsamında, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak Mahalli İdareler Seçimleri için aday adaylık başvurusunu yaptı.

Siyaset - 2 yıl önce

Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, Milliyetçi Hareket Partisi'nde devam eden başvuru süreci kapsamında, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak Mahalli İdareler Seçimleri için aday adaylık başvurusunu yaptı.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi'nde aday adaylık başvurusunu yapan Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, başvuru evraklarını Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz'a teslim etti.

Başkan Kılıç aday adaylık başvurusu sonrası yaptığı açıklamada, “2014 yılında çıktığımız kutlu yolculuğumuzdan bu yana Allah’a şükürler olsun anlımız açık, yüzümüz ak, başımız dik Oğuzelili hemşerilerimizin hizmetindeyiz. Bugün iki dönemdir anlımızın akıyla sürdürdüğümüz bu kutlu göreve tekrar talip olmak için Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezimize gelerek, Oğuzeli Belediye Başkanlığı için aday adaylık sürecimizi başlattık. 2014 yılında göreve geldiğimiz günden bu yana hepimizin hayallindeki Oğuzeli’ni gerçekleştirmek için gece gündüz demeden var gücümüzle çalıştık.

Bu kutlu yola çıkarken alt ve üst yapıları tamamlanmış yolları, parkları, sosyal tesisleri, yeşil alanları, hizmet binaları, eğitim alanları, kültür ve sanat etkinlikleri ile 7’den 70’e tüm hemşehrilerimizin konforlu bir yaşam sürdüğü herkesin örnek aldığı marka bir şehir hayal ettik. 

Bu hayaller ile söz verdiğimiz her işimizde kaynaklarımızı ve imkânlarımızı etkin, verimli şekilde kullanarak çocuklarımız, gençlerimiz, hanım kardeşlerimiz, yaşlılarımız ve dezavantajlı gruplarımız kısaca tüm paydaşlarımız için geliştirdiğimiz proje ve çalışmalarla ‘Üretken Belediyeciliğin’ en güzel örnekleriyle ilçemize hizmet etmeye devam ediyoruz.

“Halka hizmet, Hakk’a hizmettir.” inancı ile görev süremiz boyunca Oğuzeli’ni Gaziantep’in ve Türkiye’nin marka kenti yapmaya, hemşehrilerimizin yüzünüzdeki mutluluk ve memnuniyetten aldığımız güç ve destekle yılmadan, yorulmadan çalışmaya gayret gösterdik.

İlçemizde kurumsal, kentsel ve kültürel dönüşümü hızlandırarak yeni nesil belediyecilik anlayışıyla tüm kesimlerin yönetim sürecine dâhil olmasına özen göstererek, hizmetlerimizi Oğuzelimiz’in her köşesine ilmek ilmek işledik.

Hayata geçirdiğimiz projelerimiz ile sadece bölgemizde değil, ülkemizde de örnek belediyeler arasında yer aldık.

Hep birlikte daha güzel bir Oğuzeli için çalışma fırsatını şahsıma layık gören başta Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli olmak üzere, Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Edip Semih Yalçın’a, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sadir Durmaz’a, hizmet yolculuğumuzda birlikte yürümekten onur duyduğum Milletvekillerimize, İl Başkanlarımıza, İlçe Başkanlarımıza ve kutlu davamıza omuz vermiş dava arkadaşlarıma minnet ve teşekkürlerimi sunuyorum.

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimlerinde daha güçlü bir şekilde hemşehrilerimiz ile oluşturduğumuz bu güven ve gönül köprüsü sayesinde Oğuzelimiz’e daha nice güzellikler katacak ve daha büyük projeleri hayata geçireceğimize yürekten inanıyorum. Yaptığımız aday adaylık başvurumuzun başta Oğuzelimiz olmak üzere Gazi Şehrimize ve teşkilatımıza hayırlar getirmesini temenni ediyorum.

Çıkmış olduğumuz bu kutlu yolda Cenab-ı Allah bizleri utandırmasın” dedi.

Haftanın Öne Çıkanları

Dilan Polat'ın yakın arkadaşı Şulemsi'nin lüks yaşamı...

2023-11-08 09:27 - Magazin

MASAK’ın 49 sayfalık raporunda dikkat çeken detaylar...

2023-11-13 07:43 - Gündem

Bir yanda boykot, bir yanda teşvik!

2023-11-13 10:11 - Gündem

Atatürk’e hakaretler yağdıran o dönerci tutuklandı!

2023-11-11 17:37 - Asayiş

Rabia Toprak'ın lüks hayatı gündem oldu!

2023-11-14 09:56 - Magazin

Ersan Şen, depremde yıkılan apartman davasında avukat oldu

2023-11-11 17:20 - Gündem

Bebeklerde göbek fıtığına dikkat!

2023-11-10 19:07 - Sağlık

Sıla Doğu'nun telefonunda sahte fatura yazışmaları çıktı!

2023-11-09 09:30 - Gündem

HÜDA-PAR mitinginde skandal görüntüler!

2023-11-13 09:45 - Gündem

Dilan Polat ve Sıla Doğu daha önce de hapis cezası almış!

2023-11-11 09:00 - Magazin

İlgili Haberler

CHP'nin 108. mitingi Erdoğan'ın memleketi Rize'de...

14:12 - Siyaset

Özgür Özel’den flaş Akın Gürlek iddiası

20:55 - Siyaset

Erdoğan'ı üzecek anket: CHP yüzde 36,10 ile birinci parti...

12:28 - Siyaset

Burcu Köksal Salı günü AKP rozeti takacak!

08:09 - Siyaset

CHP'nin ardından Saadet Partisi'ne de kayyum tehlikesi...

21:23 - Siyaset

Günün Manşetleri

Kılıçdaroğlu'ndan Burcu Köksal'a telefon

11:31 - Gündem

TÜİK Başkanı görevden alındı!

11:28 - Gündem

Özgür Özel, akpden. com sitesine erişim engeli getirildiğini açıkladı

08:08 - Gündem

CHP'den Burcu Köksal tepkisi: Bizim için böyle bir belediye başkanı artık yok!

20:47 - Gündem

Sağlık Bakanlığı'ndan 'hantavirüs' açıklaması

15:02 - Sağlık