?>

Başkan Yılmaz: O sarı sendikacıları belediyeye sokmayacağım!

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Türkiye Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu’na (DİSK) bağlı Türkiye Genel Hizmetler İşçileri Sendikası (GENEL-İŞ) Olağanüstü Genel Kurulu’nda işçilere verdiği desteği bir kez daha vurguladı.

Yerel - 7 ay önce

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Türkiye Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu’na (DİSK) bağlı Türkiye Genel Hizmetler İşçileri Sendikası (GENEL-İŞ) Olağanüstü Genel Kurulu’nda işçilere verdiği desteği bir kez daha vurguladı. Yoğun bir katılımla gerçekleşen toplantıda Başkan Yılmaz’ın işçilere yönelik sıcak mesajları ve güçlü desteği dikkat çekti.

Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen genel kurul toplantısında; işçilerin sorunları, emek mücadelesi ve işçi örgütlülüğünün önemi bir kez daha gündeme taşındı. Başkan Umut Yılmaz, yaptığı konuşmada, işçilerin hakları ve örgütlenme özgürlüğü konusunda tavizsiz bir tutum sergileyeceğini vurguladı.

BELEDİYEDEN İÇERİ SOKMAYACAĞIM

“En devrimci duygularımla sizleri selamlıyorum.” diyerek konuşmasına başlayan Başkan Umut Yılmaz, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Bizler, sosyal demokratız. Sermaye patronun varsa da işçinin, alın terinin önünde hiçbir güç yok. O sarı sendikacılar kim ise belediyeye, ‘Sokmayacağım.’ demiştim. Sokmayacağım arkadaşlar. İnadına, ‘İşçi.’ diyen sendikalar varken, ‘Padişahım çok yaşa.’ diyen sarı sendikaları, ben belediyeden içeri sokmayacağım.”

EMEK, EN YÜCE DEĞERDİR

İşçi haklarının korunması ve geliştirilmesi konusunda net bir duruş ortaya koyan Başkan Yılmaz, DİSK’e bağlı sendikaların hem geçmişte hem de bugün her zaman yanında olduklarını belirterek, “Biz, DİSK’in dününde de vardık, bugününde de varız, yarınında da Şahinbey’de, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nde birlikte olacağız. Yerelden başlayan iktidar mücadelemize devam edeceğiz. İşçilerle dayanışma, belediye hizmetlerinde başarı için en önemli aşamadır. Emek, en yüce değerdir. Yaşasın emek mücadelesi, yaşasın işçilerin örgütlülüğü.” ifadelerini kullandı.

SİZİ, HİÇBİR ZAMAN UTANDIRMAYACAĞIZ

Toplantıda DİSK Gaziantep Bölge Temsilcisi Ali Güdücü de bir konuşma yaparak, Başkan Umut Yılmaz’a teşekkür etti. Güdücü, “Sayın Başkan, söz veriyoruz! Gaziantep’i, Şehitkamil’i sizin yüzünüz gibi ışıl ışıl yapacağız. En güzel yolları biz yapacağız. En güzel parkları biz yapacağız. Sizi, hiçbir zaman utandırmayacağız. Ama hakkımızı istemeye geldiğimiz zaman da en iyi şekilde geleceğiz, isteyeceğiz. Bundan da bilginiz olsun Sayın Başkanım.” sözlerini kaydetti.

Haftanın Öne Çıkanları

Hulusi Akar: Eğitimin amacı bilgi değildir, Allah korkusu ve kuldan utanmaktır!

2024-09-10 20:29 - Gündem

Devlet Bahçeli’nin öldüğü iddiası: MHP’den açıklama!

2024-09-12 23:08 - Gündem

Narin Güran'ın annesi Yüksel Güran'la ilgili 'kan' iddiası: 'Devlet istiyor

2024-09-13 17:08 - Gündem

Kiev Büyükelçisi Levent Bilgen'in kızı kim?

2024-09-12 08:09 - Gündem

Anne dahil 3 kişi tutuklandı... 2 yaşındaki bebek cinsel istismara maruz kalmış!

2024-09-12 01:39 - Asayiş

Narin'in annesi Yüksel Güran'ın adliyedeki kelepçeli fotoğrafı ortaya çıktı

2024-09-15 18:38 - Gündem

Samsung Galaxy S25 Ultra'nın tasarımı sızdırıldı

2024-09-16 04:09 - Teknoloji

Narin Güran cinayetinde 8 kişi tutuklandı!

2024-09-13 07:10 - Gündem

Amca Salim Güran'ın telefon kayıtları geri getirildi!

2024-09-13 18:39 - Gündem

Narin'in arkadaşları mezarına çiçek bıraktı

2024-09-09 19:09 - Gündem

İlgili Haberler

Konukoğlu Spor Lisesi Türkiye Finalleri’nde

00:00 - Yerel

Sarılar’ın arazi yolu sorunu çözüldü

00:00 - Yerel

Gri Koç Gökhan Müftüoğlu öğrencilerle buluştu

00:00 - Yerel

Yılmaz'dan, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü mesajı

00:00 - Yerel

Tahmazoğlu'ndan, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü mesajı

00:00 - Yerel

Günün Manşetleri

Taksim'e çıkan yollar kapatıldı, polis izin kağıdı talep ediyor! 

09:39 - Gündem

Araç Menzilcilerin çıkmıştı... Ali Yerlikaya: Çakar hakkı iptal edildi

01:08 - Gündem

Silivri Cezaevi'nden ilk kare: İmamoğlu ailesi açık görüşte

20:49 - Gündem

Selçuk Bayraktar depremzede yakınına açtığı ‘dron’ davasını kaybetti

20:39 - Gündem

Son Dakika... İstanbul'a '1 Mayıs' ablukası: Taksim'e çıkan tüm yollar kapalı!

19:09 - Gündem