?>

Başkan Yılmaz'ı duygulandıran mektup!

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, yarıyıl tatiline giren öğrencileri “Sömestir Şenliği” ile ödüllendirdi.

Yerel - 1 yıl önce

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, yarıyıl tatiline giren öğrencileri “Sömestir Şenliği” ile ödüllendirdi. Öğretici oyunlarla eğlenceli anlar yaşayan çocukları ziyaret eden Başkan Yılmaz, oyunlara eşlik etti.

Şehitkamil Belediyesi, 2024-2025 eğitim öğretim yılının ilk yarısının sona ermesi ile birlikte 15 günlük yarıyıl tatiline giren çocukları eğlenceli ve öğretici spor etkinlikleri ile buluşturdu. Atatürk Kültür ve Spor Merkezi’nde düzenlenen “Sömestir Şenliği” ile çocuklar birbirinden eğlenceli oyunlarla tatilin keyfini çıkardı. Ailelerin büyük ilgi gösterdiği şenliğe katılan Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, çocuklarla birlikte oyunlar oynadı.

ÇOCUKLARA DENİZ TATİLİ SÖZÜ

Renkli görüntülerin yaşandığı etkinliğe Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın yanı sıra Gaziantep Şehitkamil Belediyespor Kulübü Başkanı İrfan Karakuzulu ve meclis üyeleri de eşlik etti. Şenlikte konuşan Başkan Yılmaz, “Yarıyıl tatili boyunca düzenleyeceğimiz etkinliklerle çocuklarımıza hem eğlenceli zamanlar yaşatacağız hem de öğretici oyunlarla gelişimlerine katkı sağlayacağız. Her zaman çocuklarımızın ve gençlerimizin yanında olacağız” dedi.

BAŞKAN YILMAZ’A MEKTUP SÜRPRİZİ

Çocukların doyasıya eğlendiği etkinlikte Başkan Yılmaz’a yazılan bir mektup ise duygusal anlar yaşattı. Başkan Umut Yılmaz’ın daha önce tekerlekli sandalye hediye ettiği engelli genç Elanur Ateş, yazdığı mektubu okudu. Elanur’un mektubu okuduğu sırada Başkan Yılmaz duygusal anlar yaşadı. Elanur mektubunda, “Sevgili Umut abi, öncelikle benim durumumda olan arkadaşlarımı kardeşlerime ve bizleri böyle güzel bir etkinliğe davet ettiğiniz için sana çok teşekkür ediyorum. Bana ilk mutluluğu akülü sandalye temin ederek yaşattın bugün de evimize servis göndererek bizi böyle güzel bir eğlenceye davet ettin. Seni çok seviyorum senin gibi bir abim ve böyle güzel hocalarım olduğu için çok mutluyum” ifadelerini kullandı.

Haftanın Öne Çıkanları

Kartalkaya Kayak Merkezindeki otel sahibi kim? Mazhar Murtezaoğlu kimdir?

2025-01-21 15:09 - Gündem

Dünyaca ünlü kripto borsası Coinbase Türkiye'de faaliyet hazırlığında!

2025-01-21 00:00 - Ekonomi

Türkiye’nin ilk Atatürk anıtına saldırı!

2025-01-26 11:42 - Asayiş

AKP’li Şamil Tayyar’dan ‘denetim’ çıkışı: ‘Turizm belgeli işletmelerin denetimi bakanlığa aittir’

2025-01-23 01:39 - Siyaset

Ortadoğu'nun tatlı mirası: Lübnan künefesi tarifi

2025-01-22 00:39 - Yaşam

Trabzonspor, Danilo Sikan'ı resmen açıkladı!

2025-01-22 00:38 - Spor

Orhan Gencebay'ın Bolu’daki yangın faciası ile ilgili açıklaması tepki çekti!

2025-01-23 16:38 - Magazin

Tanju Özcan 'kirli bilgiler geliyor' dedi: Savcı ve bilirkişilere 'baskı' iddiası

2025-01-24 00:08 - Siyaset

Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ'a destek için 'Vatan Emniyet' önünde toplanıldı

2025-01-21 00:38 - Siyaset

Bolu'da kayak merkezinde korkunç yangın... Ölü ve yaralılar var!

2025-01-21 07:38 - Asayiş

İlgili Haberler

Akıncı: Anızı yakmak, toprağın geleceğini yakmaktır

00:00 - Yerel

GASMEK binası yapımı için protokol imzalandı

00:00 - Yerel

Yılmaz, yapımı devam eden projeleri yerinde inceledi

00:00 - Yerel

Gaziantep’te Yeşil Okullar Projesi'nde büyük başarı

00:00 - Yerel

AK Parti Gaziantep, Turdu bebek için seferber oldu!

00:00 - Yerel

Günün Manşetleri

Bakan Çiftçi: Tüm sokak köpekleri barınaklara alınacak

17:03 - Gündem

Özşen Madencilik’ işçilerinin ve ailelerinin üzerine ateş açıldı!

20:00 - Gündem

Bizim çoçuklar Dünya Kupası'na mağlubiyetle başladı!

11:00 - Spor

Muharrem İnce'den çağrı: Genel Başkanı üyeler seçsin

08:33 - Siyaset

Kılıçdaroğlu, üç büyükşehir il başkanını görevden alacak!

08:22 - Siyaset