?>

Başkan Kadooğlu’ndan bayram mesajı

Güneydoğu Anadolu Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı Celal Kadooğlu, Kurban Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Yerel - 3 yıl önce

Güneydoğu Anadolu Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı Celal Kadooğlu, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında, “Dünya üzerindeki savaşların, şiddetin, yoksulluğun, kan ve gözyaşının son bulması dileğiyle İslam Âleminin mübarek Kurban Bayramını kutlarım” dedi.

Dini bayramların Müslümanlar için önemine dikkat çeken Başkan Celal Kadooğlu, bayram mesajında şunları söyledi: “Müslümanlar olarak bir Kurban Bayramına daha kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Dini bayramlarımız biz Müslümanlar için özlemle beklediğimiz, müstesna günlerdir. Küskünlük ve kırgınlıkların sona erdiği, kavganın ve öfkenin yerini sevgi ve barışın aldığı, yardımlaşmanın ve dayanışmanın en güzel örneklerinin yaşandığı bayram günlerini anlamına uygun olarak kutlamak önemlidir” diye konuştu.

Mesajında ihracatla ilgili sorunları da dile getiren Başkan Kadooğlu, “Dünya üzerindeki savaşlar ve diğer nedenlerden dolayı küresel anlamda ülke ekonomilerinde ciddi sorunlar yaşanıyor. Elbette küresel bazda yaşanan sorunlar bizleri de etkiliyor. Güneydoğu Anadolu Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği olarak ihracatçılarımızla birlikte ihracatın önündeki engelleri kaldırmak için yoğun bir çaba içerisindeyiz. Bu amaçla sürekli üyelerimizle istişare halinde olarak, onlardan gelen talep ve beklentilerin çözüme kavuşması için yetkililerle temaslarımızı sürdürmekteyiz.

Hükümetimizin son zamanlarda uluslararası diplomaside attığı adımları yerinde buluyor ve destekliyoruz. Çünkü, ihracat aynı zamanda ülkeler arası ilişkilerle ilgilidir. Hükümetimizin attığı diplomatik adımların meyvelerini çok kısa zamanda vereceğine ve ihracatımız bundan olumlu şekilde etkileneceğine inancımız tamdır. Bu duygu ve düşüncelerle tüm Müslümanların mübarek Kurban Bayramını tebrik eder, bayramın tüm dünyaya huzur ve barış getirmesini dilerim.”

Haftanın Öne Çıkanları

Zehra Güneş sevgilisiyle pozunu paylaştı

2022-07-03 10:24 - Magazin

Zafer Salman: Peker ne dediyse doğrudur...

2022-07-05 13:07 - Gündem

Sedat Peker'den Emir Sarıgül'e uyarı!

2022-07-02 16:58 - Gündem

Yüsra Geyik: Arka Sokaklar ayrı bir evren...

2022-07-01 11:42 - Magazin

Saliha Şahin ve Hande Baladın maça damga vurdu

2022-07-03 09:04 - Spor

Gaziantep’in sevilen göz doktoru vefat etti

2022-07-03 10:19 - Sağlık

Konukoğlu ailesinin mutlu günü...

2022-07-03 10:38 - Magazin

Yılmaz Özdil Mehmet Cengiz’e seslendi...

2022-07-05 20:51 - Gündem

Arap turistin havalimanında oturuşuna tepki yağdı

2022-07-05 19:21 - Gündem

Eyüp Kutlu'nun ailesinden açıklama

2022-07-03 09:47 - Yerel

İlgili Haberler

Şahinbey Belediyesi'nden Koku Nötralizasyonu uygulaması

00:00 - Yerel

Şehitkamil'de çocuk şenliğine yoğun ilgi

00:13 - Yerel

Kurban Bayramında Mardinliler MAREV’de buluştu

00:41 - Yerel

Yılmaz, Fatma Şahin ile birlikte kurban kesim yerlerini ziyaret etti

00:32 - Yerel

Vefa Hizmeti'nden Kurban Bayramı mesaisi

00:00 - Yerel

Günün Manşetleri

Kızı Nehir Zeyrek'ten ilk paylaşım: 'Babamın kanını yerde bırakmayın'

18:16 - Gündem

AKP Sözcüsü Ömer Çelik'ten Ferdi Zeyrek için başsağlığı mesajı

18:08 - Siyaset

CHP'li Yücel'den 'Madleen' açıklaması: İsrail'i durduracak somut adımlar atılmalı

16:39 - Siyaset

Ferdi Zeyrek'in sağlık durumuyla ilgili yeni açıklama: Uyandırılacak mı?

11:38 - Gündem

Trump'tan Los Angeles talimatı: Askeri birlikleri getirin

00:39 - Dünya