?>

Başkan Fedaioğlu’ndan Cumhuriyet Bayramı mesajı

AK Parti Gaziantep İl Başkanı Fatih Muhaddis Fedaioğlu, Cumhuriyetimizin kuruluşunun 101’inci yıldönümü ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Yerel - 9 ay önce

AK Parti Gaziantep İl Başkanı Fatih Muhaddis Fedaioğlu, Cumhuriyetimizin kuruluşunun 101’inci yıldönümü ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

AK Parti Gaziantep İl Başkanı Fatih Muhaddis Fedaioğlu yayımladığı mesajda, “Bundan tam 101 yıl önce, bu topraklarda büyük bir diriliş, büyük bir bağımsızlık mücadelesi verilmiş; bu millet, boyun eğmez duruşuyla esareti reddetmiş ve Türkiye Cumhuriyeti’ni kurarak dünya tarihine adını altın harflerle yazdırmıştır. Bu anlamlı gün, aziz milletimizin bağımsızlık ve hürriyet uğruna verdiği mücadeleyi taçlandıran, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının bizlere miras bıraktığı en büyük eserlerden biri olan Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluş yıldönümüdür” ifadelerini kullandı.

Başkan Fedaioğlu, “Cumhuriyetimiz, aziz milletimizin ortak iradesinin, birlik ve beraberliğimizin en güçlü ifadesidir. Cumhuriyet, sadece bir yönetim biçimi değil; halkın iradesinin egemen olduğu, milletimizin özgürlük ve bağımsızlık aşkını somutlaştırdığı bir değerler bütünüdür. Gazi şehir Gaziantep, Kurtuluş Savaşı’nda gösterdiği kahramanlıkla Cumhuriyet’in temellerini atan ruhun en güçlü temsilcilerinden biri olmuştur. Bugün de Gaziantep, üreten, büyüyen ve ülkemize katma değer sağlayan yapısıyla Cumhuriyetin gücünü ve dinamizmini temsil ediyor” dedi.

“DEMOKRASİMİZİ DAHA DA İLERİ TAŞIMAK İÇİN VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

‘AK Parti olarak, bu kutlu yürüyüşte milletimizle omuz omuza, Cumhuriyetimizin değerlerini koruyarak ve yücelterek çalışmaya devam ediyoruz’ diyen İl Başkanı Fedaioğlu, “Türkiye, Cumhuriyet’in 100. yılını geride bırakırken, artık “Türkiye Yüzyılı”nın kapılarını açıyor. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, Türkiye Yüzyılı vizyonuyla yeni bir döneme adım atıyoruz. Türkiye Yüzyılı, sadece bizim değil; gelecek nesillerin de özgür, güçlü ve bağımsız bir ülkede yaşama hayalinin gerçeğe dönüşmesidir. Bu yüzyıl, sadece bizim değil, tüm mazlum milletlerin umut kaynağı olacak, ülkemiz her alanda lider bir ülke konumuna yükselecektir. AK Parti olarak, Cumhuriyetin değerlerine sahip çıkmak, onu gelecek nesillere daha güçlü, daha kalkınmış bir Türkiye olarak bırakmak en büyük hedefimizdir. Bizler, Cumhuriyetimizin kazanımlarını koruyarak, demokrasimizi ve ekonomimizi daha da ileri taşımak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Cumhuriyetimizin kuruluşunun 101. yılında, bağımsızlık mücadelesinde canlarını feda eden tüm şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyor; milletimizin Cumhuriyet Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum” açıklamalarında bulundu.

Haftanın Öne Çıkanları

Ölümden dönen Reha Muhtar aylar sonra ilk kez görüntülendi: 'Her şey elimden alındı'

2024-10-22 15:08 - Gündem

Alaattin Çakıcı, Devlet Bahçeli'yi ziyaret etti

2024-10-24 20:09 - Gündem

Müsavat Dervişioğlu, Bahçeli'ye kürsüden ip fırlattı!

2024-10-23 10:59 - Siyaset

Hakan Fidan’ın ‘Türkçe Olimpiyatları'ndaki görüntüleri gündem oldu

2024-10-22 01:39 - Gündem

Simay Barlas kim, kaç yaşında, nereli? Simay Barlas hangi dizilerde oynadı?

2024-10-28 00:38 - Biyoğrafi

İrfan Can Kahveci'nin temsilcisinden flaş sözleşme cevabı!

2024-10-25 00:39 - Spor

Devlet Bahçeli ne açıklayacak? Kürsüde dikkat çeken sözler: 'Belki de ilk adımı atmış olacağım.

2024-10-22 11:08 - Siyaset

Disney'in 'Beyaz Atlı Prens' filmi için Chris Hemsworth düşünülüyor...

2024-10-24 00:09 - Magazin

Şehit Polis Hüseyin Dalgılıç'ın babası Şaban Dalgılıç'tan Bahçeli hakkında suç duyurusu

2024-10-23 06:08 - Gündem

'Cübbeli Ahmet'ten Alaattin Çakıcı'ya ziyaret

2024-10-26 18:39 - Gündem

İlgili Haberler

GTB'de Temmuz ayı olağan meclis toplantısı yapıldı

00:00 - Yerel

Büyükşehir'den, kafe ve eğlence yerlerinde gürültü denetimi

00:00 - Yerel

Fedaioğlu: Sağlıkta entegre sistem başladı, ilk adım aile hekimi!

00:00 - Yerel

Şehitkamil'den 400 TL elektrik, 400 TL su faturası desteği

00:00 - Yerel

Yıldırım: Artık günü kurtarmakla değil, geleceği inşa etmekle meşgul olmak istiyoruz

00:25 - Yerel

Günün Manşetleri

Sedat Peker, uzun süren sessizliğini bozdu

17:20 - Gündem

RTÜK'ten Tele 1'e 5 gün karartma cezası

14:30 - Gündem

AKP'nin "Katılım zorunludur” mesajına "sehven" özürü

13:39 - Siyaset

Altaylı’dan bomba iddia: Öcalan partiyi ve örgütü ikna etmeye çalışıyor"

13:32 - Siyaset

Ali Erbaş'ın yağmur duasının ardından Meteoroloji'den yağış uyarısı geldi!

13:15 - Gündem