?>

Bakan Yardımcısı Cantimur’dan Türkiye Yüzyılı mesajı

AK Parti Gaziantep İl Teşkilatı, Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Abdullah Erdem Cantimur’un katılımıyla üç kademe teşkilat buluşmasına ev sahipliği yaptı.

Siyaset - 1 yıl önce

AK Parti Gaziantep İl Teşkilatı, Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Abdullah Erdem Cantimur’un katılımıyla üç kademe teşkilat buluşmasına ev sahipliği yaptı. Geniş katılımla gerçekleşen toplantıya, İl Başkan Vekili Memik Terlemez, Şahinbey Belediye Başkan Yardımcısı Cuma Güzel, İl Kadın Kolları Başkanı Dilan Ensari Şahin, İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Durmuş ve il-ilçe teşkilat mensupları katıldı.

Bakan Yardımcısı Cantimur’un katılım sağladığı toplantının ana gündemini; teşkilat çalışmalarının değerlendirilmesi, sahadaki koordinasyonun güçlendirilmesi, yerel yönetimlerle olan iş birliğinin artırılması ve Türkiye Yüzyılı vizyonu doğrultusunda yürütülen projelerin teşkilata yansımaları oluşturdu.

“EN BÜYÜK GÜCÜMÜZ, SİZLERİN GAYRETİ VE İNANCIDIR”

Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Abdullah Erdem Cantimur toplantıya ilişkin gerçekleştirdiği açıklamada, “Gaziantep teşkilatının çalışmalarını takdirle takip ettiklerini vurgulayarak, “AK Parti, milletin içinden çıkan, milletin değerleriyle yoğrulmuş bir harekettir. Gaziantep teşkilatımızın özverili çalışmaları, partimizin saha gücünü ve kararlılığını bir kez daha ortaya koyuyor. Türkiye Yüzyılı yolunda en büyük gücümüz, sizlerin gayreti ve inancıdır” dedi.

“KUTLU YÜRÜYÜŞÜ SÜRDÜRÜYORUZ”

İl Başkan Vekili Memik Terlemez ise, “Her kademe teşkilatımızla omuz omuza vererek bu kutlu yürüyüşü sürdürüyoruz. Bugün burada ortaya konan birlik ve heyecan, davamızın ne denli güçlü bir iradeye sahip olduğunu göstermektedir” ifadelerine yer verdi.

Toplantı sonunda yapılan istişareler ile sahadaki motivasyonun artırılması, teşkilat içi eğitim faaliyetlerinin yaygınlaştırılması ve seçim hazırlık sürecine yönelik eylem planları detaylandırıldı.

Haftanın Öne Çıkanları

CHP 'Zirai don felaketi raporu' hazırladı: 'Çiftçi yalnız bırakıldı'

2025-05-11 11:38 - Tarım

Zirai donla üzen nisan yağışlarla sevindirdi

2025-05-15 00:00 - Tarım

TMO buğday ve arpa alım tarihi ne zaman? TMO buğday ve arpa alımı başvuruları

2025-05-11 00:00 - Tarım

Özcan: Muğlalı köylünün Ata toprağına dokunmayın

2025-05-09 00:44 - Tarım

Mardin'de sezonun ilk hasadı yapıldı: Tonu 12 bin liradan satıldı

2025-05-09 00:08 - Tarım

GTB'de yılın ilk buğdayı 13 lira 50 kuruştan alıcı buldu

2025-05-08 00:00 - Tarım

TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'na şok protesto!

2025-05-14 23:53 - Spor

HKP Genel Başkanı Ankut: Asıl oyun şimdi başlıyor...

2025-05-13 03:46 - Siyaset

Pedofiliyi savunan Nurettin Yıldız'a protesto: "Üniversitemden defol"

2025-05-13 22:42 - Gündem

Erdoğan AKP'ye katılan vekili tanımadı: Hangi partiden?

2025-05-14 18:41 - Siyaset

İlgili Haberler

Erdoğan, 3 milletvekili ve 7 belediye başkanına daha AKP rozeti taktı!

22:50 - Siyaset

Erdoğan: Açın yolları, büyük Türkiye Cumhuriyeti geliyor!

22:19 - Siyaset

Yeni Yol Grubu’nun imdadına CHP yetişti!

20:44 - Siyaset

Meriç’ten iktidara 62 bin liralık soru

00:59 - Siyaset

Mansur Yavaş'tan İYİ Parti'ye geçeceği iddialarına yanıt

14:26 - Siyaset

Günün Manşetleri

Erdoğan, 3 milletvekili ve 7 belediye başkanına daha AKP rozeti taktı!

22:50 - Siyaset

Yeni Yol Grubu’nun imdadına CHP yetişti!

20:44 - Siyaset

Ümit Dikbayır'dan AKP'ye geçeceği iddialarına yanıt

14:24 - Siyaset

'Taciz' iddiasıyla darp edilen CHP'li milletvekili Ahmet Baran Yazgan'a kesin ihraç istemi

11:11 - Gündem

Meriç’ten iktidara 62 bin liralık soru

00:59 - Siyaset