?>

Bahçeli, sosyal medya hesabını askıya aldı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, sosyal medya hesaplarını askıya alacağını duyurdu.

Gündem - 6 yıl önce

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) düzenleme yapılana kadar sosyal medya hesaplarını askıya alacağını duyurdu.

Sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Bahçeli, “Bugün sizlerle son Twitter mesajlarımı paylaşacağım” dedi.

Bahçeli, açıklamasını şöyle sürdürdü;

Bilgiye en kısa yoldan, en doğru vasıtalarla, en objektif şekilde ulaşmak, aynı zamanda iletişim kanallarını aktif olarak kullanmak çağımızın mümeyyiz ve müessir bir özelliğidir. Teorik olarak sosyal medyadan beklenen de bu ihtiyaca cevap vermesidir.

Ancak sosyal medya dipsiz bir kuyuya, izan ve insaf tanımayan mayınlı bir platforma dönüşmüştür. Başta Twitter, Facebook olmak üzere sosyal medya iftira sahnesi, ihanet ve isnat mecrası olmuş çıkmıştır. Sosyal medya taşınması imkânsız ağır bir güvenlik sorunu haline gelmiştir.

“VAHİM BİR TEHDİT ORTAMINI KÖKLEŞTİRMİŞTİR”

İtibar suikastlarının kurgu mekânı, insan onurunu ayağa düşüren, akla ve hayale sığmayan fitne ve dedikoduların sığınak ve barınağı olan sosyal medya geleceğimiz, milli ve manevi gerçeklerimiz açısından vahim bir tehdit ortamını kökleştirmiştir.

İnsan şerefine, insan namusuna, insan haysiyetine envai çeşit saldırganlığı provoke eden sosyal medyanın bu haliyle varlığı akla, ahlaka ve insani değerlere tamamen aykırıdır. Sosyal medya terörü insan ve toplum huzuruna kast etmektedir.

“TÜMDEN ASKIYA ALIYORUM”

Bu nedenle sosyal medyanın temiz kullanımı sağlanasıya, konuyla ilgili kanuni düzenleme TBMM'de yapılasıya kadar şahsen sosyal medya hesaplarımı tümden askıya alıyor; duruşumu, düşüncemi, tarafımı, tavrımı, tercihimi ve tepkimi alenen ilan ediyorum.

Sosyal medyada yaşanan dehşet verici ve şiddet dolu kirlenme nihayete ermeden bir daha ne Twitter hesabımı kullanacağım ne de Facebook paylaşımı yapacağım. Bu konuda TBMM'de gündeme gelecek her muhterem ve müstesna kanun teklifine de sonuna kadar destek vereceğim.

 !#**h23117**#! 

 !#**h23119**#! 

 !#**h23126**#! 

Haftanın Öne Çıkanları

Öğrencilerden 'Oy moy yok size' tepkisi!

2020-06-26 17:47 - Gündem

AKP'li Zengin'e fotoğraflı yanıt...

2020-06-25 12:22 - Gündem

FETÖ’cü eski savcı Öz Almanya’da dayak yedi

2020-06-26 09:09 - Gündem

Prof. Dr. Haluk Savaş vefat etti

2020-06-30 17:38 - Gündem

CHP'li Gürsel Erol canlı yayında çileden çıktı!

2020-06-29 23:06 - Gündem

Fizik profesörü 100 bin TL dolandırıldı!

2020-06-28 15:03 - Gündem

Yoğun bakımdan çıksın diye 100 hayvan kesildi!

2020-07-01 09:43 - Gündem

Gaziantep'te eş zamanlı şafak operasyonu

2020-06-25 09:22 - Asayiş

Twitter'da '#OyMoyYok' protestosu

2020-06-27 08:38 - Gündem

Mansur Yavaş Ekşi Sözlük yazarı oldu

2020-06-27 16:16 - Gündem

İlgili Haberler

Türkiye Belediyeler Birliği'nde yeni başkan Vahap Seçer oldu

16:29 - Gündem

Erdoğan 'doğurganlık hızının' düşmesinden yakındı!

16:21 - Gündem

Aykut Erdoğdu'nun eşi Tuba Torun Erdoğdu hakkında inceleme başlatıldı

15:37 - Gündem

Cem Küçük'ten itiraf: Abdulkadir Selvi’ye söylüyorlardı, o da yazıyordu...

12:00 - Gündem

Türkiye Belediyeler Birliği seçiminde İmamoğlu'nun mektubu okunurken ortalık karıştı!

12:22 - Gündem

Günün Manşetleri

Türkiye Belediyeler Birliği'nde yeni başkan Vahap Seçer oldu

16:29 - Gündem

Aykut Erdoğdu'nun eşi Tuba Torun Erdoğdu hakkında inceleme başlatıldı

15:37 - Gündem

Türkiye Belediyeler Birliği seçiminde İmamoğlu'nun mektubu okunurken ortalık karıştı!

12:22 - Gündem

Cem Küçük'ten itiraf: Abdulkadir Selvi’ye söylüyorlardı, o da yazıyordu...

12:00 - Gündem

1 Mayıs'ta yurttaşlara biber gazlı, TOMA'lı müdahale ve gözaltı...

16:15 - Gündem