?>

Aydın Ünal: 'Suriyeliler gitsin' deme hakkını nereden alıyorsun

AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eski metin yazarı ve Yeni Şafak yazarı Aydın Ünal, son dönemde Suriyelilere karşı başlayan protestolara dair bir yazı kaleme aldı.

Gündem - 2 yıl önce

AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eski metin yazarı ve Yeni Şafak yazarı Aydın Ünal, son dönemde Suriyelilere karşı başlayan protestolara dair bir yazı kaleme aldı. Ünal, yazısında "Git o çok sevdiğin, kölesi olmak için can attığın Batılının yanında beşinci sınıf olarak yaşa. Vallahi bu ülkede seninle yaşamaktansa, 5 değil 50 milyon Suriyeli ile yaşamayı tercih ederim" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eski metin yazarı ve Yeni Şafak yazarı Aydın Ünal, son dönemde Kayseri'de yaşanan cinsel istismar olayından sonra Suriyelilere yönelik protestoları konu aldığı yazısında, "Suç mu işliyor Suriyeliler? Hapishanelerdeki katiller, hırsızlar, tacizciler, tecavüzcüler, çocuk istismarcıları senin soydaşın, vatandaşın, hemşehrin, fikirdaşın, partidaşın, yoldaşın değiller mi?" ifadelerini kullandı.

"5 DEĞİL 50 MİLYON SURİYELİ İLE YAŞAMAYI TERCİH EDERİM"

"Suriyeliler gitsin" diyenleri hedef alan Ünal, şu ifadeleri kullandı:

"Eğer bu ülkeden birinin gitmesi gerekiyorsa sen git! Kibrini, ırkçılığını, faşistliğini, kararmış kalbini, karakterin olmuş kötülüğünü, pisliğini, sarhoşluğunu, çıplaklığını, din düşmanlığını, Müslüman düşmanlığını, ateizmini, şamanizmini, deizmini, sapkınlığını, merhametsizliğini, vicdansızlığını, elitizmini, vandallığını, barbarlığını, magandalığını, darbelerini, baskını, zulmünü, terörünü, insana, millete, iyiye, güzele olan nefretini, tiksintilerini, iğrençliklerini, azgınlığını, bencilliğini, fitneni, fesadını, ayrımcılığını, asalaklığını, ahmaklığını, cehaletini, gönüllü ajanlığını al defol git!

Git o çok sevdiğin, kölesi olmak için can attığın Batılının yanında beşinci sınıf olarak yaşa. Vallahi bu ülkede seninle yaşamaktansa, 5 değil 50 milyon Suriyeli ile yaşamayı tercih ederim."

Haftanın Öne Çıkanları

Menzil tarikatında liderin oğulları birbirine girdi!

2024-06-29 18:36 - Gündem

Türkiye-Suriye sınır hattında korkutan gerilim!

2024-07-01 19:31 - Asayiş

Ece Güner ve Serkan Özcan, İmamoğlu’nun danışmanı oldu!

2024-07-05 19:58 - Gündem

Sigaraya dev zam, en düşük sigara fiyatı 67 TL oldu!

2024-07-03 21:02 - Ekonomi

Kayseri’de tehlikeli gerginlik, halk sokağa döküldü!

2024-06-30 23:11 - Asayiş

Ayşe Ateş: Sessiz sessiz çöken savunmalar...

2024-07-02 20:21 - Gündem

Sinan Oğan, CHP'li Öztürkmen'in açıkladığı mülkleri kabul etti

2024-06-30 09:14 - Gündem

Türkiye yanıyor! İşte bölge bölge son durum...

2024-06-29 22:59 - Asayiş

Türkiye, EURO 2024'te çeyrek finale yükseldi

2024-07-02 23:50 - Spor

Sinan Ateş davasında polis şefinden suç duyurusu!

2024-07-04 22:46 - Gündem

İlgili Haberler

Akın Gürlek: TCK ve infaz sisteminde değişiklikler düşünüyoruz

06:53 - Gündem

Furkan Torlak, Akın Gürlek'in basın müşaviri oldu!

20:22 - Gündem

Zeydan Karalar hakkında verilen tahliye kararına yapılan itiraz reddedildi

17:46 - Gündem

CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Cem Aydın'a hapis cezası

14:59 - Gündem

AKP'li Şamil Tayyar'dan dikkat çeken atama paylaşımı...

07:20 - Gündem

Günün Manşetleri

FETÖ'nün Hazine Bakanlığı yapılanmasına operasyon: 93 gözaltı!

09:03 - Asayiş

Akın Gürlek: TCK ve infaz sisteminde değişiklikler düşünüyoruz

06:53 - Gündem

Furkan Torlak, Akın Gürlek'in basın müşaviri oldu!

20:22 - Gündem

CHP'li Murat Emir: Akın Gürlek'in yemini tutanaklara geçilmedi

18:02 - Siyaset

Zeydan Karalar hakkında verilen tahliye kararına yapılan itiraz reddedildi

17:46 - Gündem