?>

Ayakkabı İhtisas OSB Müteşebbis Heyet toplantısı

Gaziantep Ayakkabı Terlik ve Yan Sanayi İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Toplantı Gaziantep Sanayi Odası (GSO) ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Yerel - 1 yıl önce

Gaziantep Ayakkabı Terlik ve Yan Sanayi İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Toplantı Gaziantep Sanayi Odası (GSO) ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Toplantıya Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Oğuzeli Belediye Başkanı Bekir Öztekin, Gaziantep Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Hakan Aslansoy, Gaziantep Ayakkabı Terlik ve Yan Sanayi İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı ve Müteşebbis Heyet Başkan Vekili Ali Özpolat, Müteşebbis Heyet Üyeleri ve GSO Genel Sekreteri Yusuf İzzettin İymen katıldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Nizip Caddesi’nin kentsel dönüşüme girerek hem bölgedeki trafik yoğunluğunu çözme hem de orada üretim yapan esnafın daha uygun şartlarda üretim yapması adına Ayakkabı Terlik ve Yan Sanayi İhtisas OSB’nin büyük öneme sahip olduğunu ifade ederek, Büyükşehir Belediyesi olarak burada yapılacak olan yol, su, elektrik ve her türlü çalışmanın hızlandırılarak bir an önce tamamlanması için her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyledi.

GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi de konuşmasında, Ayakkabı Terlik ve Yan Sanayi İhtisas OSB’de çalışmaların hızla devam ettiğini belirterek, emeği olan herkese teşekkür etti.  Ünverdi, “Hedefimiz, sektörümüzün daha iyi koşullarda üretim yapması, bu sayede katma değerli üretim ve markalaşmayı sağlamaktır” diye konuştu. 

Katılımcılara Gaziantep Ayakkabı Terlik ve Yan Sanayi İhtisas OSB’de gelinen son durum ve yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler veren Gaziantep Ayakkabı İhtisas OSB Yönetim Kurulu Başkanı Ali Özpolat da konuşmasında, “OSB’mizin yatırım programına dahil edilmesi için Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi’ne gerekli başvuruları yaparak, kredi sağlanması noktasında çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 88 hektarlık alanda inşaat faaliyetleri devam ediyor. Yollarımızın yüzde 92’si tamamlanmış olup yıl sonuna kadar tüm yolların bitirilmesini hedeflemekteyiz. İlave sanayi alanı olarak belirlenen bölgenin mülkiyetinin Ayakkabı Terlik ve Yan Sanayi İhtisas OSB’ye kazandırılması için çalışmalarımıza hız verdik’’ şeklinde konuştu.

Haftanın Öne Çıkanları

Simay Barlas kim, kaç yaşında, nereli? Simay Barlas hangi dizilerde oynadı?

2024-10-28 00:38 - Biyoğrafi

Nostaljinin doğuşu... - Aslıhan Dağıstanlı Aysev

2024-10-27 00:38 - Röportajlar

Fransa’da evcil hayvan besleyenlere devlet yardımı - Süleyman Tosunoğlu

2024-10-27 00:39 - Röportajlar

İrfan Can Kahveci'nin temsilcisinden flaş sözleşme cevabı!

2024-10-25 00:39 - Spor

İrfan Can Kahveci'nin röportajına sevimli engel!

2024-10-28 03:09 - Spor

Sihirli Annem’in Çilek’i Zeynep Özkaya evlilik yolunda ilk adımı attı

2024-10-28 00:08 - Magazin

Muhabir Emre Kaplan'a yumruk atmıştı: Beşiktaş'tan Sezgin Gülnar'a destek!

2024-10-29 19:38 - Spor

Ahmet Özer'in ifadesi ortaya çıktı: Kayyım atanmasının alt yapısı oluşturulmuştur

2024-10-31 01:08 - Siyaset

Deliha filminin konusu ne? Deliha filminin oyuncuları kim?

2024-10-29 00:38 - Magazin

Jose Mourinho'dan kariyer itirafı: 'Asla o takımlara gitmem'

2024-10-29 00:00 - Spor

İlgili Haberler

Büyükşehir'den Mevlid-i Nebi programı

00:00 - Yerel

Şehitkamil'de 3. Geleneksel Liseler Arası Yarışmalar başlıyor

00:00 - Yerel

Güneydoğu'dan ilk çeyrekte 68 milyon 929 bin dolarlık kuru meyve ihraç edildi

00:00 - Yerel

Topçuoğlu, Kilis’te üniversitelilerle buluştu: Asla vazgeçmeyin

00:00 - Yerel

Şahin, veli bilgilendirme toplantısına katıldı

00:00 - Yerel

Günün Manşetleri

Ankara Valisi ve Emniyet Genel Müdürü görevden alındı

10:48 - Gündem

Muhittin Böcek'in gelini Zuhal Böcek ile 34 kişi hakkında gözaltı kararı

10:44 - Asayiş

AKP'li Şamil Tayyar: Neden açgözlü sermayenin yanındayız?

09:44 - Gündem

CHP’li Melih Meriç: Üretim desteği nakdi olarak verilmelidir

00:18 - Siyaset

Madenciler direne direne kazandı!

19:35 - Gündem