?>

ASCE, vadeleri 60 gün uzattı

ASCE İnşaat Kurucusu Abdulkadir Konukoğlu, ekonomik sıkıntılar üzerine ASCE İnşaat müşterilerini rahatlatacak önlem aldıklarını söyledi.

Ekonomi - 7 yıl önce

ASCE İnşaat Kurucusu Abdulkadir Konukoğlu, “Müşterilerimizin içerisinde bulunduğu sıkıntılarının çözümüne katkı sunmak amacıyla Mart ve Nisan ayları taksitlerinin ödeme vadesini 60 gün erteledik ve bu taksitlere herhangi bir vade farkı uygulanmamasına karar verdik” dedi.

Konukoğlu, her şeyi devletten bekleyerek hiçbir milletin layık olduğu değere ulaşamayacağını belirterek, koronavirüsün etkisi ile artan ekonomik sıkıntılar üzerine ASCE İnşaat müşterilerini rahatlatacak önlem aldıklarını söyledi.

ASCE İnşaat’tan konut alanlara gönderdikleri mesajla kararı ilettiklerini kaydeden Konukoğlu, “Müşterilerimizin içerisinde bulunduğu sağlık kökenli ekonomik sıkıntılarının çözümüne katkı sunmak ve topluma karşı duyarlılığımızı dikkate alarak, bugünden itibaren, Mart ve Nisan ayları taksitlerinin ödeme vadesini 60 gün erteledik ve bu taksitlere vade farkı uygulanmamasına karar verdik. İçinde bulunduğumuz hassas donemi ancak el birliği ile geride bırakabiliriz” ifadelerini kullandı.

SANKO ÇALIŞANLARINA 1000’ER TL DESTEK

SANKO Holding Onursal Başkanı da olan Konukoğlu, iki gün önce SANKO müşterilerinin, Türkiye’nin ve dış ticarette pazar konumundaki ülkelerde yaşanan sağlık kökenli ekonomik sıkıntılarına çözüm olması amacıyla 31 Mart 2020 tarihine kadar SANKO şirketlerinden yapılan tüm satışların vadelerini, “vade farklı ilave edilmeksizin 60 gün” ertelediklerine ve müşterilerin mevcut borçlarının tamamına ilave 60 gün vade tanıdıklarına vurgu yaptı.

Konukoğlu Ailesi olarak her zaman çalışanların, müşterilerin ve ülkenin çıkarını ön planda tuttuklarını vurgulayan Abdulkadir Konukoğlu, sözlerini şöyle tamamladı:

“Ülkemiz ve milletimiz varsa biz de varız. Bu anlayışla var olduk, olmaya da devam edeceğiz. Çalışanlarımızı ailemizin birer ferdi olarak görürüz. İçerisinde bulunulan ortamı dikkate alarak, müşterilerimize olduğu gibi Türkiye genelinde SANKO şirketlerinde istihdam edilen, taşeron ve stajyerler dahil 14 bini aşkın çalışana 1000’er TL ödeme yaptık.”

Editör: Turgut Bozgeyik

Haftanın Öne Çıkanları

Gaziantep'te genç öğretmenin ölümü yasa boğdu

2020-03-17 19:48 - Yerel

Haluk Levent mağdur ailelere sahip çıktı

2020-03-19 09:42 - Gündem

Pınar Fidan serbest bırakıldı!..

2020-03-19 21:07 - Gündem

Sağlık çalışanlarına ulaşım ücretsiz

2020-03-19 18:52 - Gündem

Suriye'den acı haber: 2 asker şehit

2020-03-19 17:45 - Asayiş

Karantinadan kaçış girişimi!..

2020-03-17 10:27 - Gündem

AKP'li 'Yeliz'den çocuk tavsiyesi!..

2020-03-17 20:39 - Gündem

Gaziantep'te Corona vakası var mı?

2020-03-19 16:11 - Gündem

Gaziantep'te yıldırım düştü!..

2020-03-18 21:28 - Asayiş

Gaziantep otogar kavşağında kaza: 20 yaralı

2020-03-17 22:34 - Asayiş

İlgili Haberler

Mete Akcan: İhracatçılarımızı dijital dönüşümle geleceğe hazırlıyoruz

00:00 - Ekonomi

Mehmet Şimşek’ten fon soruşturması açıklaması

09:22 - Ekonomi

178 ülkeye Türkiye imzalı halı serildi

00:00 - Ekonomi

Güneydoğu’nun hububat sektörü ihracatı 8 ayda 2,5 milyar dolar

08:17 - Ekonomi

Gaziantepli halıcılar Kolombiya ve Panama’da saha araştırmaları tamamlandı

00:00 - Ekonomi

Günün Manşetleri

Soma'da maden ocağında göçük: 5 işçi hayatını kaybetti!

11:15 - Gündem

Eyüpsultan Belediyesi’ne operasyon: Başkan Özmen dahil 28 kişi gözaltında

08:46 - Asayiş

Hakem Yasin Kol gözaltına alındı!

06:11 - Spor

YENİ Partili Meriç, Gaziantep'in baz istasyonu sorununu Meclis'e taşıdı

00:08 - Siyaset

Gaziantep'te “Yöneten Kadın Liderler Forumu” düzenlendi

00:00 - Yerel