?>

Arkadaşlarını öldürüp intihar etmişti... Cinayetlerin nedeni ortaya çıktı!

Adana'da apartman dairesinde tartıştığı Mesut Savuran ve Abdülhakim Demirbaş'ı tabancayla öldürüp, yakalanacağını anlayınca intihar eden Mehmet Eser'in, arkasından küfürlü konuştukları iddiasıyla arkadaşlarına husumet güttüğü ortaya çıktı.

Asayiş - 3 ay önce

Seyhan ilçesine bağlı Gürselpaşa Mahallesi’ndeki bir apartman dairesinde 23 Nisan'da saat 17.00 sıralarında korkunç bir olay meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre; Mehmet Eser (22), husumetli olduğu Mesut Savuran (37) ve Abdülhakim Demirbaş (20) ile telefonda konuştuktan sonra buluştu. Eser, küfürleşmenin ardından çıkan kavgada Savuran ve Demirbaş'ı göğsünden tabancayla vurup, kaçtı. Silah sesini duyan apartman sakinlerinin ihbarıyla adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekiplerin yaptığı kontrolde Savuran ve Demirbaş'ın hayatını kaybettiği belirlendi.

KAÇMAYA ÇALIŞTI

Cinayet Büro Amirliği ekipleri, olay sonrası kaçan şüpheli Eser'in, Reşatbey Mahallesi'ndeki bir apartman dairesinde saklandığını tespit etti. Adrese operasyon düzenleyen polisi fark eden Eser, binanın çatısına çıkarak kaçmaya çalıştı.

Yakalanacağını anlayan Mehmet Eser, cinayet aleti tabancayla başına ateş ederek yaşamına son verdi. Cinayetle ilgili yürütülen soruşturmada Eser'in, arkasından hakaret edip, küfürlü konuştukları iddiasıyla Savuran ile Demirbaş'a husumet güttüğü ortaya çıktı.

Olaydan bir süre önce Eser'in, yakınlarına, "Bana namussuzluk yaptılar" dediği, daha sonra cinayeti işlediği apartman dairesine gittiği belirtildi.

Haftanın Öne Çıkanları

Yozgatlı Ahmet Hakan’dan, Özgür Özel'e traktörlü tebrik

2025-04-20 13:00 - Gündem

Arınç'tan 'Can Atalay' çıkışı: Karar okunmuştur, iş bitmiştir!

2025-04-20 18:09 - Gündem

Rasim Ozan Kütahyalı'nın ifadesi ortaya çıktı!

2025-04-18 10:09 - Gündem

İmamoğlu suç duyurusunda bulundu: Yeter artık!

2025-04-24 13:51 - Siyaset

Bakan Güler'in 'Şehit' açıklamasına tepki yağdı!

2025-04-24 13:01 - Gündem

Demir parmaklı oy pusulası sosyal medyada gündem oldu!

2025-04-19 13:06 - Gündem

Özgür Özel, barikatları yıkarak yürüme talimatı verdi!

2025-04-23 17:29 - Gündem

Son Dakika... Öcalan İmralı'da gazetecilerle görüşmek istemiş!

2025-04-24 10:38 - Gündem

'Turpunan' sözü gündem olan çiftçi gençlere seslendi!

2025-04-20 18:47 - Gündem

Erdoğan konuşurken pankart açan tekstil işçisi tutuklandı!

2025-04-21 22:26 - Gündem

İlgili Haberler

İstanbul Çekmeköy'de ormana yakın bölgede yangın

22:46 - Asayiş

Gaziantep'te iş yerinde yangın paniği...

00:08 - Asayiş

Bursa'da ormanı yakmaya çalışan şüpheli kaçtı!

07:34 - Asayiş

Bursa'da su tankeri uçuruma yuvarlandı, 3 kişi yaşamını yitirdi!

23:44 - Asayiş

Anne Yasemin Minguzzi'yi sosyal medya üzerinden tehdit eden şüpheliye gözaltı

15:11 - Asayiş

Günün Manşetleri

AKP'nin "Katılım zorunludur” mesajına "sehven" özürü

13:39 - Siyaset

Altaylı’dan bomba iddia: "DEM ve PKK, AKP kontrolündeki devlete güvenmiyor,Öcalan partiyi ve örgütü ikna etmeye çalışıyor"

13:32 - Siyaset

Ali Erbaş'ın yağmur duasının ardından Meteoroloji'den yağış uyarısı geldi!

13:15 - Gündem

Harp Okulu’nun en parlak mezunu ihraç Ebru teğmen işsiz kaldı!

11:47 - Gündem

İsmailağa cemaatinin ziyareti olay yarattı: Kayseri Valisi açıklama yaptı

11:45 - Gündem