?>

Amerikan Hastanesi'nin başhekimi değişti...

Gaziantep Özel MMT Amerikan Hastaneleri'nin Başhekimlik görevine Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Anıl Özmutlu getirildi.

Sağlık - 4 yıl önce

Gaziantep Özel MMT Amerikan Hastaneleri'nin Başhekimlik görevine Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Anıl Özmutlu getirildi.

Bölgenin sağlık ihtiyaçlarını gidermek için dev yatırımlar yapan Özel MMT Amerikan Hastaneleri’nde kan değişimi yaşandı. Daha önce Gaziantep Özel MMT Amerikan Hastanesi’nde Başhekimlik görevini yürüten Dr. Mehmet Toy’un Özel Reyhanlı MMT Amerikan Hastanesi’ne atanmasıyla Başhekimlik görevine getirilen Op. Dr. Anıl Özmutlu, kendisine tevdi edilen görevden dolayı mutlu olduğunu dile getirdi.

MMT Taşdelen Sağlık Grubu Genel Koordinatörü Op. Dr. Cezmi Ük, yeni Başhekim Op. Dr. Anıl Özmutlu’ya görevinin hayırlı olmasını diledi. Kan değişiminin hastaneye ve bölgeye de hayır getirmesini dileyen Op. Dr. Cezmi ÜK, “Hastaneyi devir aldığımızdan beri Gaziantep ve bölge halkına kaliteli sağlık hizmeti vermenin mutluluğunu yaşıyoruz. Özellikle son yıllarda gerek hastane yatırımları gerekse de tıbbi yatırımlar ile bu bölgenin insanlarına kaliteli sağlık hizmeti sunmayı hedefliyoruz. Son olarak Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde son teknoloji ile donatılmış Özel Reyhanlı MMT Amerikan Hastanesini bünyemize katarak şubeleşmenin ilk adımını atmış olduk. Ben yıllardır Gaziantep’te başarı  ile Genel Cerrahlık görevini yürüten Sayın Anıl Özmutlu’ya bundan sonraki görevinde başarılar diler, bu görevi layığı ile yerine getireceğinden  şüphem yoktur” dedi.

Başhekim olarak görev yapmaya başlayan Op. Dr. Anıl Özmutlu ise "Gaziantep Özel MMT Amerikan Hastanesi, üst düzey sağlık hizmeti sunan bir hastane olup, hasta memnuniyeti ile ispat etmiştir. Gaziantep Özel MMT Amerikan Hastanesi Başhekimliği benim için gurur ve mutluluk vericidir. Yıllar içerisinde edindiğimiz bilgi ve tecrübemizle hastanemizi sağlık hizmeti süreçlerinde daha iyiye en iyiye götürmek temel amacım olacaktır’’ ifadelerini kullandı.

Haftanın Öne Çıkanları

Onur Gencer iddianamesinde SADAT ayrıntısı!

2021-10-28 19:16 - Gündem

AKP giderek daha da umutsuz hale geliyor!

2021-10-23 14:25 - Gündem

Deniz Durmay: Kızlarım parama el koymak istiyor!

2021-10-25 08:47 - Gündem

Arınç: Soros bir zamanlar baş tacımızdı...

2021-10-26 11:56 - Gündem

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, seçim tarihi verdi!

2021-10-26 08:33 - Gündem

Gökçek: Sokakta gezecek muhalif dayağa hazır olsun!

2021-10-23 15:17 - Gündem

Op. Dr. Utkan Sağır, Defa Life'da...

2021-10-26 09:56 - Sağlık

Dr. Elif Şenbaba Medical Park Gaziantep’te…

2021-10-22 20:24 - Sağlık

Sedat Peker'den Diyanet'e 'Baldız' tepkisi!

2021-10-25 21:25 - Gündem

AKP'li Demiröz: Avrupa kara kışa hazır değil!

2021-10-24 15:09 - Siyaset

İlgili Haberler

GAÜN Hastanesi’nde “Sigarayı Bırakma Günü” programı

18:56 - Sağlık

Çocuklarda Laparoskopik Cerrahi Nedir?

18:49 - Sağlık

Uzmanı uyardı: Kansızlık (Anemi) sinsi ilerliyor...

00:00 - Sağlık

Doğumsal Kalp Hastalıkları Farkındalık Haftası: Erken tanı hayat kurtarır

00:00 - Sağlık

Gece cilt bakımı masum mu?

00:00 - Sağlık

Günün Manşetleri

Hüseyin Baş: Atatürk gibi genç olmamız lazım!

19:06 - Siyaset

Zeydan Karalar: Çok zor şartlarda çok önemli işler yaptık

13:27 - Yerel

Murat Dalkılıç, Kaan Tangöze ve İsmail Hacıoğlu gözaltına alındı!

09:47 - Asayiş

Çeşme Belediyesi Başkanı Lâl Denizli ifadeye çağırıldı!

20:46 - Gündem

ADD’den Atatürk düşmanı Fatih Tezcan’a suç duyurusu

20:30 - Gündem