?>

Amca-yeğen arasında tarla anlaşmazlığı: 1 ölü, 2 yaralı!

Kütahya’nın Gediz ilçesinde, amca Murat Pehlivan (65) ile yeğeni Ramazan Pehlivan (37) arasındaki tarla yol ve sınır anlaşmazlığı silahlı kavgaya dönüştü. Olayda Ramazan Pehlivan öldü, amca Murat Pehlivan ile akraba Umahan Kıyak yaralandı.

Gündem - 2 yıl önce

Olay, ilçeye bağlı Aksaklar Köyü'nde meydana geldi. İddiaya göre, Hanyeri mevkisinde tarları arasında yol ve sınır anlaşmazlığı yüzünden husumetli oldukları öğrenilen amca Murat Pehlivan ile yeğeni Ramazan Pehlivan arasında geçen cumartesi günü tartışma çıktı. Tartışma sonrası ayrılan amca- yeğen evlerine döndü.

Anlaşmazlık ile ilgili adli makamlara başvurmak isteyen Murat Pehlivan, bugün sabah saatlerinde aracıyla akrabası Umahan Kıyak'ı da yanına alarak ilçe merkezine gitmek üzere yola çıktı. Durumdan haberdar olan yeğeni Ramazan Pehlivan, köy çıkışında amcası Murat Pehlivan'ın aracının önünü kesti. Burada çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Ramazan Pehlivan, yanında getirdiği tabanca ile araca ateş açtı. Yeğeninin açtığı ateş sonucu yaralanan Murat Pehlivan da araçtaki tüfeği ile ateş açarak karşılık verdi. Çıkan silahlı çatışmada amca Murat Pehlivan ve yanında buluna akrabası Umahan Kıyak ile yeğen Ramazan Pehlivan, çeşitli yerlerinden yaralandı.

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla Gediz Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Çatışmada ağır yaralanan yeğen Ramazan Pehlivan, doktorların müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Evli ve 3 çocuk babası olduğu öğrenilen Murat Pehlivan ve Umahan Kıyak’ın hastanede tedavileri sürüyor.

Olayın ardından Gediz Devlet Hastanesi önünde aileler arasında yeni bir olay yaşanmaması için polis ve jandarma ekipleri tarafından yoğun güvenlik önlemleri alınırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Haftanın Öne Çıkanları

Hazal Subaşı ile aşk yaşıyor... Oğuzhan Koç'tan şaşırtan açıklama: 'Ona da bir tane gelir&

2024-11-17 01:38 - Magazin

Kerem Aktürkoğlu'ndan Galatasaray açıklaması!

2024-11-12 00:09 - Spor

Jon Jones kimdir? MMA efsanesi Jon Jones kaç yaşında, nereli? Jon Jones'un kariyeri ve başarıla

2024-11-16 00:08 - Biyoğrafi

Tarihi boks maçının kazananı belli oldu... Jake Paul, Mike Tyson'ı yendi!

2024-11-16 09:09 - Spor

TikTok fenomenleri birbirine girdi: Ankara'da canlı yayında silahlı kavga!

2024-11-16 23:38 - Asayiş

Mike Tyson ile Jake Paul maçı öncesi Netflix çöktü!

2024-11-16 00:09 - Spor

Mehmet Metiner'den Mehmet Uçum'u eleştiren Şamil Tayyar'a: Niyetimiz üzüm yemek

2024-11-16 00:08 - Siyaset

Son Dakika... ABB'nin ardından: İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne soruşturma!

2024-11-14 02:08 - Siyaset

Barış Ardunç'tan samimi açıklamalar: 'Benim için en güzel iş eşlik ve babalık'

2024-11-13 00:08 - Magazin

Milli ara sonrası Süper Lig’de ve Avrupa’da yoğun maç trafiği olacak: G.Saray’a ‘soğuk’ fikstür

2024-11-18 06:08 - Spor

İlgili Haberler

Özgür Özel ve Veli Ağbaba hakkında fezleke düzenlendi

22:01 - Gündem

YAŞ kararları açıklandı: 63 general ve amiral emekliliğe sevk edildi

15:09 - Gündem

İmamoğlu’nun "Cumhurbaşkanlığı Aday Ofisi" X hesabı erişime engellendi

07:51 - Gündem

AKP'li Şamil Tayyar: Konuşursa medyada deprem olur!

07:44 - Gündem

İBB Başkanvekili Nuri Aslan, AKP'ye geçen Eren Ali Bingöl'ün iddialarına yanıt verdi

11:25 - Gündem

Günün Manşetleri

YENİ Parti'ye 6 günde 124 bin 102 kişi 266 milyon TL bağış yaptı

20:18 - Siyaset

Beyaz TV programcısı Tahir Sarıkaya tutuklandı

18:43 - Asayiş

Menderes Belediyesi'ne operasyon: Başkan İlkay Çiçek gözaltına alındı!

08:14 - Asayiş

AKP'li Şamil Tayyar: Konuşursa medyada deprem olur!

07:44 - Gündem

Yeni Partili Meriç, cezaevlerindeki kötü koşulları meclis gündemine taşıdı

00:52 - Siyaset