?>

Amazon otomotiv sektörüne giriyor: Araç satın alınabilecek!

Amazon, kullanıcılarına Hyundai araçlarını satın alma imkanı sunmaya başladı. Yeni hizmet, ABD'nin 48 şehrinde aktif ve şeffaf fiyatlandırma ile dikkat çekiyor. Amazon, daha fazla marka ve bayi ile bu hizmeti genişletmeyi hedefliyor.

Ekonomi - 2 yıl önce

Amazon, kullanıcılarına artık Hyundai araç satın alma imkanı sunuyor. ABD’nin 48 şehrinde başlatılan bu hizmetle, kullanıcılar Amazon'un web sitesi veya uygulaması üzerinden Hyundai bayilerindeki araçları inceleyebiliyor, sipariş verebiliyor, finansman seçeneklerini değerlendirip teslimat tarihini planlayabiliyor.

CNBC-e'nin haberine göre, Amazon, yeni hizmetin en büyük avantajlarından birinin "şeffaf ve peşin fiyatlandırma" olduğunu vurguladı. Bu sistemle müşteriler, belge ücretleri ya da bayiler tarafından eklenen gizli masraflar olmaksızın daha sade ve anlaşılır bir alışveriş deneyimi yaşıyor.

"DAHA FAZLA MARKA SUNMAYI HEDEFLİYORUZ"

Amazon Autos küresel başkanı Fan Jin, "Amazon Autos ile müşterilerin Amazon’dan beklediği kolaylık ve sadeliği, araba alışverişine taşıyoruz. Bu hizmet, bayilere daha geniş bir müşteri kitlesine ulaşma fırsatı sunuyor. Hyundai’nin lansman ortağımız olmasından memnunuz ve program büyüdükçe daha fazla markayı kullanıcılarımıza sunmayı hedefliyoruz" dedi.

TAKAS VE FİNANSMAN SEÇENEKLERİ SUNULUYOR

Yeni hizmet, yalnızca sıfır Hyundai araçlarının satın alınmasını değil, aynı zamanda kullanıcıların mevcut araçlarının değerini öğrenip takas yapmasına da imkan tanıyor. Amazon, kullanıcıların finansman seçeneklerinden faydalanabileceğini ya da araç bedelini peşin ödeme seçeneğine de sahip olduklarını belirtti.

Amazon Autos küresel başkanı Fan Jin, "Bayiler ve markalarla ortak çalışarak araba alışverişini daha şeffaf, uygun ve müşteri dostu hale getirmek için yeniden tasarlıyoruz" dedi.

OTOMOTİV SEKTÖRÜNDE YENİLİK

Hyundai ile Amazon'un hayata geçirdiği bu sistem, sıfır araç satışında bir yenilik olarak değerlendiriliyor. Tesla ve Polestar gibi markalar showroom modeliyle hizmet verirken, ABD’deki bayi yasaları nedeniyle her eyalette faaliyet gösteremiyor.

Los Angeles’taki South Bay Hyundai'nin genel satış müdürü Steven Suh, "Amazon’da stoklarımızı listelemek, araba alıcılarıyla bağlantı kurma şeklimizde devrim yaratıyor" dedi.

DAHA FAZLA BAYİ VE MARKA GELİYOR

Amazon, projeye ilişkin finansal detayları paylaşmadı, ancak daha fazla Hyundai bayisinin sisteme dahil edileceğini ve önümüzdeki yıl yeni otomobil markaları ile daha fazla şehre ulaşmayı planladığını açıkladı.

Haftanın Öne Çıkanları

TFF'de Ahmet Köse'den istifa kararı!

2024-12-06 00:39 - Spor

Merkez Bankası'ndan iskonto kararı

2024-12-05 09:08 - Ekonomi

Manisa Basket evinde kayıp!

2024-12-05 00:00 - Spor

Ataşehir'de korkunç kaza! Otomobil bariyere saplandı: Yaralılar var...

2024-12-09 00:09 - Asayiş

'El sürenlerin elini kırarım' demişti: İtalya'da gündem Galatasaray Başkanı Dursun Öz

2024-12-05 05:08 - Spor

ABD basınından flaş iddia: 'ABD, Esad'ın birkaç günde düşeceğine inanıyor'

2024-12-08 00:08 - Dünya

MİT’ten Irak'ta operasyon: PKK/KCK'nin sözde sorumlusu etkisiz hale getirildi!

2024-12-07 15:09 - Asayiş

Fransa'da tasarruf tedbirlerine karşı 200 bin kamu çalışanı sokağa indi

2024-12-06 00:38 - Dünya

Yoğun bakımda kalmıştı... Reha Muhtar'ın son hali ortaya çıktı!

2024-12-05 16:38 - Gündem

Aydilge'den 'Cıstak' şarkısının yapımcısı İbrahim Tilaver'e yanıt

2024-12-06 00:09 - Magazin

İlgili Haberler

Adnan Ünverdi ihracat rakamlarını değerlendirdi

00:17 - Ekonomi

Yıldırım: İhracat artışını katma değerle güçlendirmeliyiz

00:10 - Ekonomi

Yıldırım: Yeme-içme sektörü kazandığını bankalara ve platformlara bırakıyor

00:00 - Ekonomi

Türkiye-Irak ilişkilerinde tarihi dönüm noktası

00:00 - Ekonomi

Akcan: Irak ile imzalanan 5 anlaşma bir dönüm noktası

00:00 - Ekonomi

Günün Manşetleri

Menderes Belediyesi'ne operasyon: Başkan İlkay Çiçek gözaltına alındı!

08:14 - Asayiş

AKP'li Şamil Tayyar: Konuşursa medyada deprem olur!

07:44 - Gündem

YENİ Parti'ye 5 günde 113.678 kişi 240 milyon TL bağış yaptı

20:18 - Siyaset

Cem Küçük soruşturmasında Beyaz TV programcısı Tahir Sarıkaya gözaltına alındı

18:43 - Asayiş

İBB Başkanvekili Nuri Aslan, AKP'ye geçen Eren Ali Bingöl'ün iddialarına yanıt verdi

11:25 - Gündem