?>

Altunkaya’dan 15 Temmuz mesajı

Mahsum Altunkaya, 15 Temmuz’un yıldönümü nedeniyle yaptığı açıklamada, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününü kutladı.

Yerel - 6 yıl önce

 

Güneydoğu Anadolu Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı Mahsum Altunkaya, 15 Temmuz’un yıldönümü nedeniyle yaptığı açıklamada, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününü kutladı.

Gücünü milletten almayan hiçbir oluşumun meşru olmadığı gibi amacına da ulaşmasının mümkün olmayacağını ifade eden Başkan Mahsum Altunkaya, yayımladığı kutlama mesajında şu ifadeleri kullandı:

BU GURUR HEPİMİZİNDİR

“15 Temmuz 2016’da, millet iradesini yok saymak isteyen bir grup, haince ve alçakça bir planla darbe girişiminde bulunmuştur. Ancak milletimizin canı pahasına darbeye geçit vermemesi üzerine hainler alçakça emellerine ulaşamadan püskürtülmüştür. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde darbe gecesi meydanlara inen milletimizin tanklara, toplara ve güçlü silahlara karşı canını siper ederek darbecileri bozguna uğrattığı bu kahramanlık destanı dünyada ender rastlanılacak bir durumdur. Bu başarı, bu gurur hepimiz için övünç kaynağıdır. 15 Temmuz’un yıldönümünde Türkiye’yi karanlığa sürüklemek isteyen hainleri bir kez daha lanetliyor, o gece sokaklara çıkarak canı pahasına darbecilere karşı duran milletimizin tüm fertlerini de kutluyoruz.

DAHA ÇOK ÇALIŞACAĞIZ

Hain darbe girişimi ile dünyada sözü dinlenen, her konuda fikri sorulan, adeta dünya siyasetine yön veren güçlü bir Türkiye’nin önüne engel olunmak istenmiştir. Çünkü, bu bölgede Türkiye gibi güçlü bir devlet, bazılarının hain çıkarları için en büyük engeldir. Bizler iş dünyasının temsilcileri olarak, daha güçlü bir Türkiye için, daha aydınlık yarınlar için birlik ve beraberliğimizi koruyarak, daha fazla çalışacağız, üreteceğiz ve ihracat yapacağız. Bu duygu ve düşüncelerle, 15 Temmuz’un dördüncü yıl dönümünde, bu toprakları bizlere vatan kılan tüm şehitlerimizi bir kez daha minnet, şükran ve rahmetle anıyor, gazilerimize sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’müz kutlu olsun”

Editör: Turgut Bozgeyik

Haftanın Öne Çıkanları

12 bin yıllık Hasankeyf, 'Betonkeyf' oldu!..

2020-07-07 19:58 - Gündem

Cemaat CHP’li diye imam cenaze namazı kıldırmadı

2020-07-10 20:28 - Gündem

Ali İsmail'in öldürülüşünün 7. yıl dönümü

2020-07-10 08:47 - Gündem

Atatürk'e ağır hakaret

2020-07-10 21:25 - Gündem

Dedenin Atatürk ile ilgili sözleri olay oldu...

2020-07-14 08:52 - Gündem

DEVA Genel Merkezi açıldı

2020-07-07 20:54 - Siyaset

İmamoğlu'na çamur atmak için her yol mübah!

2020-07-08 19:44 - Gündem

Katar Emiri’nin annesine piyango vurdu

2020-07-13 09:29 - Gündem

Büyükşehir'den Fıstık Park’ta kır nikahı

2020-07-11 13:53 - Yerel

Kaplan: Gaziantep’te virüs kontrolden çıktı

2020-07-09 10:06 - Gündem

İlgili Haberler

Açar’dan sert tepki: Öğretmenin onuru pazarlık konusu yapılamaz!

00:00 - Yerel

Şahin Bey, şehit edilişinin 106. yılında törenle anıldı...

00:00 - Yerel

Şehitkamil Belediyespor'da çifte şampiyona heyecanı

00:00 - Yerel

Bakan Işıkhan'dan, Protez Ortez Yapım ve Uygulama Merkezi’ne ziyaret

00:00 - Yerel

Minik kulaçlar Şehitkamil’e renk katacak...

00:00 - Yerel

Günün Manşetleri

Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım gözaltına alındı!

08:20 - Asayiş

MHP'li Feti Yıldız'dan 'dezenformasyon yasası' açıklaması

07:57 - Siyaset

A Milli Takım finale yükseldi, eşleşmeler belli oldu...

07:50 - Spor

Hüseyin Baş: Mezhep kavgası İslam dünyasının içerisindeki en büyük fitne!

00:30 - Siyaset

Uyuşturucu soruşturmasında ünlü isimler hakkında karar verildi

17:00 - Asayiş