?>

Altunkaya markalarını yapay zekalı robot tanıttı

Altunkaya Şirketler Grubu, 13-17 Şubat 2022 tarihleri arasında Birleşik Arap Emirlikleri'nde düzenlenen dünyanın en büyük gıda fuarı Gulfood Fuarı'na katıldı.

Yerel - 4 yıl önce

 

Gıda sektöründe ülke ekonomisine yön veren kuruluşlardan biri olan Altunkaya Şirketler Grubu, 13-17 Şubat 2022 tarihleri arasında Birleşik Arap Emirlikleri'nde düzenlenen dünyanın en büyük gıda fuarı Gulfood Fuarı'na katıldı.

ALTUNKAYA'NIN ROBOTU İLGİ ODAĞI OLDU

Dubai'de düzenlenen Gulgood 2022 gıda fuarına katılan Altunkaya Şirketler Grubu'nun standını ziyaret edenleri yapay zekaya sahip robot karşılıyor. Ziyaretçilere Altunkaya Şirketler Grubunun markalarının tanıtımını yapan robot, aynı zamanda ziyaretçilerin sorularını da yanıtlıyor. Dünyanın farklı ülkelerinden gelen ziyaretçilerin büyük ilgisini çeken robot adeta fuarın ilgi odağı olurken, Altunkaya Şirketler Grubu'nun markaları gıda sektörü profesyonellerinin en çok ilgi gösterdiği markaların başında geldi.

FUAR, BEKLENTİLERİ KARŞILIYOR

Altunkaya Şirketler Grubu Dubai Temsilcisi Sabahaattin Akyüz, Türkiye'den 182 markanın stant açtığı Gulfood 2022'nin beklentileri karşılayan bir fuar olduğunu söyledi. Gıda sektörünün en büyük buluşmalarından biri olan Gulfood'un iki yıldır pandemi dolayısıyla beklenen ilgiyi görmeyediğini ifade eden Altunkaya Şirketler Grubu Dubai Temsilcisi Sabaattin Akyüz, "Sektör temsilcilerinin pandemi dönemine göre iş bağlantıları konusunda daha istekli ve heyecanlı olduğunu görüyoruz. Yeni iş bağlantıları yapılıyor, siparişler veriliyor. Yoğun ilgi gören fuar, bizimle birlikte katılımcıların genel anlamda beklentilerini karşılamaktadır" şeklinde konuştu.

LOJİSTİK SIKINTISI DEVAM EDİYOR

Fuardaki canlılığın ve artan taleplerin memnuniyet verici olmakla birlikte lojistikle ilgili sıkıntılar olduğuna da dikkat çeken Akyüz, şöyle devam etti:

"Altunkaya Şirketler Grubu olarak merkezi Gaziantep’te olan şirketimizin bu bölgede ki ihracatlarımızı büyük ölçüde Dubai ofisimizden gerçekleştiriyoruz. Dubai Ofisimizden yaklaşık 40 ülkeye ihracat yapıyoruz. Fuarın dış pazarlardaki payımızı daha da artıracağına inanıyoruz. Fuara genel anlamda yoğun bir ilgi var. Geçmiş fuarlara göre ciddi talepler var. Tüm sektörlerde bir canlılık gözleniyor. Ancak, global anlamda lojistikle ilgili sıkıntılar devam ediyor. Eğer bu sıkıntılar çözülürse piyasalarda çok daha büyük bir hareketlilik yaşanır."

Haftanın Öne Çıkanları

Peker’in yaşadığı Abu Dabi'de füze saldırısı

2022-02-09 01:26 - Dünya

14 yaşındaki çocuğa Erdoğan'a hakaret davası!

2022-02-09 09:57 - Gündem

Kavakçı kardeşlerin tezleri birebir aynı çıktı!

2022-02-12 10:18 - Siyaset

Aleyna Tilki: Hayatımda insan biri yok!

2022-02-13 14:43 - Magazin

GASMEK kursları ilgi görüyor

2022-02-11 12:33 - Yerel

AKP, MHP ve BBP'den Ayşenur Arslan'a suç duyurusu

2022-02-11 12:13 - Gündem

Dilipak ve Bahçeli akraba çıktı!

2022-02-11 11:13 - Gündem

Sedef Kabaş'a istenen ceza belli oldu!

2022-02-11 20:36 - Gündem

Yeşilada: AKP 10 günde yüzde 10 oy kaybetti!

2022-02-14 10:09 - Gündem

Haydar Dümen vefat etti!

2022-02-11 13:39 - Gündem

İlgili Haberler

Akıncı: Anızı yakmak, toprağın geleceğini yakmaktır

00:00 - Yerel

GASMEK binası yapımı için protokol imzalandı

00:00 - Yerel

Yılmaz, yapımı devam eden projeleri yerinde inceledi

00:00 - Yerel

Gaziantep’te Yeşil Okullar Projesi'nde büyük başarı

00:00 - Yerel

AK Parti Gaziantep, Turdu bebek için seferber oldu!

00:00 - Yerel

Günün Manşetleri

İmamoğlu İnşaat'a operasyon

08:26 - Gündem

CHP'li Beylikdüzü Belediyesi'ne operasyon: 27 gözaltı

08:14 - Asayiş

Kılıçdaroğlu'nun butlan yönetimi 20 kişiyi daha işinden etti!

07:05 - Gündem

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu'nun da aralarında olduğu 10 kişi tutuklandı

07:03 - Gündem

Bakan Çiftçi: Tüm sokak köpekleri barınaklara alınacak

17:03 - Gündem