?>

Altılı Masa'dan ortak paylaşım: Hep Birlikte Güzel Yarınlara

Altılı Masa’nın ilk tur görüşmelerinin son toplantısı öncesi partilerin sosyal medya hesaplarından ‘Hep Birlikte Güzel Yarınlara’ hashtagi ile videolu paylaşım geldi.

Siyaset - 3 yıl önce

Altılı Masa’nın ilk tur görüşmelerinin son toplantısı öncesi partilerin sosyal medya hesaplarından ‘Hep Birlikte Güzel Yarınlara’ hashtagi ile videolu paylaşım geldi.

CHP, İYİ Parti, Demokrat Parti, Saadet Partisi, Gelecek Partisi ve DEVA Partisi ilk tur görüşmelerinin altıncı toplantısı bugün gerçekleşiyor. Toplantı öncesi partilerin sosyal medya hesapları ve milletvekilleri #HepBirlikteGüzelYarınlara hashtagiyle paylaşım yaptı.

Mart ayından itibaren her ay bir partinin ev sahipliğinde bir araya gelen altı muhalefet partisi, son toplantısını Saadet Partisi ev sahipliğinde yapmak için bir araya geldi.

Saadet Partisi Genel Merkezi’nde saat 14:00’te başlayacağı duyurulan toplantı için liderler hazırlıklarını tamamladı.

Toplantının altılı masa için en kritik toplantı olduğu değerlendirmeleri yapılırken, seçim güvenliğinin de gündeme alınması bekleniyor.

 Aynı zamanda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun bazı toplantılarda “cumhurbaşkanı” olarak anons edilmesinin de masada gündeme getirilmesi bekleniyor. Toplantının sonunda altı liderin yine bir yazılı açıklama yapması bekleniyor.

Son toplantının tarihi 7 Ağustos olarak açıklanmış ancak daha sonra toplantı ertelenerek bugüne alınmıştı. Saadet Partisi’nde yapılacak son toplantının ardından bir süre ara verilmesi beklenirken, ikinci tur toplantıların ne zaman başlayacağı ile ilgili resmi bir açıklama da yapılmadı.

LİDERLER SAADET PARTİSİ'NE GELDİ

Saadet Partisi'ne ilk gelen lider Ali Babacan oldu. İkinci olarak gelen lider Ahmet Davutoğlu, üçüncü gelen lider ise Kemal Kılıçdaroğlu oldu. Ardından Gültekin Uysal ve Meral Akşener parti genel merkezine geldi. 

TÜM PARTİLERDEN ORTAK PAYLAŞIM 

Öte yandan toplantının hemen öncesinde altılı masada yer alan tüm partilerin aynı videoyu paylaştığı görüldü. Videoda, tüm liderlerin araçlarından inerek toplantı alanına geldiği anlar yer aldı.

Haftanın Öne Çıkanları

Sedat Peker'den muhalefete sitem ve çağrı...

2022-08-16 22:43 - Gündem

Melih Gökçek'ten ikinci jelibon vakası!

2022-08-18 11:13 - Gündem

Gaziantep'te katliam gibi kaza: 16 ölü, 21 yaralı

2022-08-20 12:57 - Asayiş

Tuğçe Kazaz: Ak Parti giderse LGBT gelecek, evladın gidecek

2022-08-19 11:57 - Gündem

Adil Serdar Saçan, Sedat Peker'i doğruladı

2022-08-16 15:58 - Gündem

Türkiye’ye hakaretler yağdıran Suriyeli avukat sınırdışı edildi!

2022-08-17 10:37 - Gündem

Konseri iptal edilen Melek Mosso Times Meydanı'nda...

2022-08-18 19:36 - Kültür & Sanat

SİMGE'NİN YENİ HİTİ 'NE GÜZEL'

2022-08-21 12:15 - Magazin

Aziz Sancar beyin kanserinin tedavisini buldu!

2022-08-21 12:20 - Sağlık

Umut Yakup Tanrıöver gözyaşlarıyla uğurlandı...

2022-08-21 13:53 - Yerel

İlgili Haberler

CHP’li Meriç: MESEM Sistemi, çocuklara çıraklık, sermayeye kar!

00:20 - Siyaset

Öztürkmen, aylar sonrasına verilen MR randevularını Meclis gündemine taşıdı

00:18 - Siyaset

Üzümcü: Tarımda su seferberliği şart, 'Anahtar Çözüm' burada!

00:45 - Siyaset

Özgür Özel: Bu kavga faşizme karşı hürriyet kavgasıdır!

21:39 - Siyaset

Erdoğan: Kutuplaştırma siyasetinin hiç kimseye faydası yok!

19:31 - Siyaset

Günün Manşetleri

Son Dakika... Sistine Şapeli'nde beyaz duman: Yeni papa seçildi

19:39 - Dünya

Erişim engeli getirildi, herkes Ekrem İmamoğlu oldu!

11:28 - Gündem

İmamoğlu’nun diplomasını iptal eden İstanbul Üniversitesi, AKP’li Tevfik Göksu’yu ağırladı

11:10 - Gündem

Sosyal medyada İmamoğlu’na destek yağdı: Elçin Sangu da profilini değiştirdi

10:38 - Gündem

Ümit Özdağ'ın 'MİT' davası ertelendi

08:08 - Gündem