?>

Ali Topçuoğlu, dualarla son yolculuğuna uğurlandı...

Gaziantep iş dünyasının sevilen isimlerinden Gülsan Holding Onursal Başkanı ve Topçuoğlu Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Topçuoğlu gözyaşları arasında ebediyete uğurlandı.

Yerel - 2 ay önce

Gaziantep iş dünyasının sevilen isimlerinden Gülsan Holding Onursal Başkanı ve Topçuoğlu Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Topçuoğlu gözyaşları arasında ebediyete uğurlandı.

Bir süredir tedavi gördüğü hastanede dün hayata gözlerini yuman hayırsever iş insanı Mehmet Ali Topçuoğlu için öğle namazına müteakip Gaziantep Asri Mezarlıkta bulunan Şireci Camiinde cenaze töreni düzenlendi. Cenaze törenine Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Gaziantep Valisi Kemal Çeber, Kilis Valsi Ömer Kalaylı milletvekilleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, kaymakamlar, ilçe belediye başkanları, Oda, Borsa, GAOSB ve Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri Başkanları, yöneticileri, STK ve siyasi parti temsilcileri ile sanayiciler ve sevenleri katıldı.

Merhum Mustafa Hilmi ve merhume İnayet Topçuoğlu’nun evlatları, Raife Mücevher Topçuoğlu’nun eşi, Merhum Naci Topçuoğlu ve Vedat Topçuoğlu’nun ağabeyi, Mustafa Topçuoğlu, İnayet Özil, Tuğba Şiveydinli ve merhume Filiz Topçuoğlu’nun babası, Dilek Topçuoğlu, Gökhan Özil ve Ersoy Şiveydinli’nin kayınpederi, Ali Topçuoğlu, Deniz Topçuoğlu Arslan, Ertan Topçuoğlu, Esra Topçuoğlu, Ekrem Özil, Erdem Özil, Eren Özil, Aslınur Şiveydinli ve Ayşe Şiveydinli’nin dedeleri,  Gülsan Holding ve Topçuoğlu Otomotiv’in kurucularından, GÜLSAN Holding Onursal Başkanı; Anadolu iş dünyasının öncülerinden birisi olan Mehmet Ali Topçuoğlu’nun cenazesi, Gaziantep Şireci Camiindeki törenin ardından asri mezarlıkta aile mezarlığında defnedilerek gözyaşları arasında dualarla son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenine, Gaziantep ve Kilis protokolünün yanında, sanayicilerin ve vatandaşların da yoğun katılım sağladığı dikkat çekti.

1937 yılında Kilis’te dünyaya gelen Mehmet Ali Topçuoğlu, sanayi ve ticaretteki başarılarını sosyal sorumluluk projeleri ile taçlandırarak Gaziantep ve Kilis illerine eğitim, sağlık, cami ve sosyal tesis alanında çok sayıda eser kazandırdı. Otomotiv sektörüne 70 yılını veren Topçuoğlu Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Topçuoğlu, sektörün duayenleri arasında yer alıyordu. Otomotiv sektörüne olan sevgisi ve vefasının etkisiyle Gaziantep’e Türkiye’nin ilk otomotiv meslek lisesini yaptıran Mehmet Ali Topçuoğlu, hayır işlerinde de hep öncü oldu.

Gülsan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Topçuoğlu’nun babası, merhum Naci Topçuoğlu ve Gülsan Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Vedat Topçuoğlu’nun ağabeyi olan merhum Mehmet Ali Topçuoğlu’nun taziyeleri Belkıs Konutları’nda kabul ediliyor.

Haftanın Öne Çıkanları

Kılıçdaroğlu: Toplum tepkili diye arınmaktan vaz mı geçelim, arınmadan kurultaya gitmem

2026-06-03 14:20 - Siyaset

Kılıçdaroğlu YDK'sinden ilk karar: 'havlucu' dedikleri Özkan Yalım partiye geri alındı

2026-06-04 16:09 - Siyaset

Fenerbahçe'de ikinci Aziz Yıldırım dönemi başladı

2026-06-07 22:12 - Spor

AKP'li belediye meclisi üyesinden 'Atatürk'e ve 'Kemalistlere' skandal sözler!

2026-06-05 10:10 - Gündem

Eski AYM Başkanı Haşim Kılıç'tan ‘mutlak butlan’ yorumu

2026-06-07 22:18 - Gündem

Mutlak Butlan için, "Hukuksuz" dedi, Genel Başkan Yardımcısı oldu!

2026-06-02 20:05 - Gündem

Kılıçdaroğlu: Kurultay sürecimizi başlatıyoruz...

2026-06-08 20:45 - Siyaset

Kilis Belediye Başkanı Hakan Bilecen, CHP'den istifa etti

2026-06-05 13:28 - Gündem

AKP'lilerin köçekli, içkili, silahlı eğlenceleri gündem oldu

2026-06-08 10:37 - Gündem

Özgür Özel'den Nevşehir'de Akın Gürlek'e sert tepki

2026-06-06 16:40 - Siyaset

İlgili Haberler

Büyükşehir'den personeline hayat sigortası güvencesi

00:00 - Yerel

Şahinbey'den "Minik Terziler Dikiş Atölyesi"

00:00 - Yerel

Şehitkamil'de et ve tavuk denetimi

00:00 - Yerel

55 yaşında yüksek lisans yaptı, gençlere örnek oldu...

10:01 - Yerel

GTB'de “İhracatta Belge, Sertifika ve Analiz Gereklilikleri Eğitimi”

00:00 - Yerel

Günün Manşetleri

Özgür Özel: Ben yokum diyen herkesi yanımızda kabul ediyoruz...

18:18 - Siyaset

YENİ Parti kurulduğu gün anamuhalefet partisi oldu

13:27 - Siyaset

90'ın üstünde milletvekili yeni parti için imza verdi

22:09 - Siyaset

Yarkadaş'ın iddiasına Mansur Yavaş'tan yanıt: 'Uydurmayın'

22:01 - Gündem

Kılıçdaroğlu'ndan 'yeni parti' yorumu: Beni hiç ilgilendirmiyor

21:57 - Siyaset