?>

Akşener: Ülkenin pazarlıksız Başbakanı olacağım!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin 100 Bininci Üye Katılım Programı'nda konuştu.

Siyaset - 4 yıl önce

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin 100 Bininci Üye Katılım Programı'nda açıklamalarda bulundu. Akşener, "Türkiye'de birinci parti olmak hepimiz için çocuk oyuncağıdır. Bu ucube sistemi göndereceğiz, o irade bizde var. Sandıkta geldiler sandıkta gidecekler. İnşallah ben de bu ülkenin pazarlıksız, hak edilmiş başbakanı olacağım" ifadelerini kullandı.

İYİ Parti İstanbul Yenikapı'da, İstanbul'da 100 bininci üye ve 32 bin eğitimli sandık görevlisi için tören düzenledi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin 100 Bininci Üye Katılım Programı'nda konuştu.

Akşener'in konuşmada satırbaşları şöyle:

ÜLKENİN PAZARLIKSIZ, HAK EDİLMİŞ BAŞBAKANI OLACAĞIM

Türkiye'de birinci parti olmanın çocuk oyuncağı olduğunu belirten Akşener, ülkenin pazarlıksız, hak edilmiş başbakanı olacağını vurguladı. Akşener," 'Anket sahipleri parlamenter sisteme dönülsün mü?' sorusunu sormaya başladılar. Bunu tartıştıran biziz. Sonra anketlerde adını koyduğumuz güçlendirilmiş sistem öne çıkmaya başladı. Türkiye'de birinci parti olmak hepimiz için çocuk oyuncağıdır. Bu ucube sistemi göndereceğiz, o irade bizde var. Sandıkta geldiler sandıkta gidecekler. İnşallah ben de bu ülkenin pazarlıksız, hak edilmiş başbakanı olacağım.

Biz birinci parti çıkacağız, seçime hazır olacağız, seçmenin oyunu namus bileceğiz. Oya halel getirmeyeceğiz. Seçim yapılacak efendiler. Bu memleketin oyuna el uzatanlara İstanbullu ikinci seçimde gösterdi. Şimdi onlar düşünsün. Kavga çıkarmak, kutuplaştırmak isteyecekler, iftiralarla pranga vurmaya çalışacaklar uymayacaksınız. Biz hedefe ayarlı top gibi seçimde birinci parti olmak için çalışacağız."

Akşener’in konuşmasından başlıklar şöyle:

BUGÜN TÜRKİYE'DE BİR UMUT VARSA...

“Şu an gözlerinizi kapatın, bu ülkede bu iyi ve cesur insanların iradesi, kararı olmayıp İyi Parti kurulmamış olsaydı bugün ülkemizde ne konuşuluyor olacaktı?

Bugün Türkiye’de bir umut varsa, 13. Cumhurbaşkanı’nın Millet İttifakı’nın adayı olacağına benim gibi herkes inanıyorsa, bu partili cumhurbaşkanlığı sisteminin Türkiye’yi uçurumun eşiğine getirmiş bu sistemin bir seçimde gideceğine inanıyorsa, bu umudu sağlayan sizlersiniz.

Allah benim ve sizlerin hem kendi huzurunda hem milletimizin huzurunda mahcup olmasına izin vermesin. Allah bizi yalancılardan eylemesin, Allah bizi zalimlerden, zulmedenlerden, iftiracılardan eylemesin.

Cenabı hak bizi kutsallarımız, değerlerimiz üzerinden insanımızı, milletimizi birbirine düşürüp kavga ettiren, birbirine düşman edenlerden eylemesin.

Biz milliyetçi, demokrat ve kalkınmacı siyasi partiyiz dedik, cenabı hak bu ülkeyi, bu milleti kalkındırmayı, işsiz gençlerin iş bulmasını, sanayicimizin, tarımla meşgul olan insanımızın, besicilerimizin, esnafımızın, emeklimizin, EYT’limizin yüzünü güldürenlerden eylesin.

Bu gençlerin "Ben yurt dışında yaşamak istiyorum, korkuyorum" diyenlerin 'umudum var' demelerini sağlamalarını Allah bize nasip etsin.

25 Ekim 2017’de olamaz denileni yapmış, yapılamaz denileni başarmış iyi insanlar… İl teşkilatımız bir hedef koydu, dedi ki İstanbul’da 100 bin üyemiz olacak. Önce güldüler, Allahımıza şükür 100 bin üyeyi geçtik.

Haftanın Öne Çıkanları

Skandal 'Erdoğan' paylaşımıyla ilgili açıklama

2022-05-22 17:19 - Gündem

Ahlat'taki saraya bakan konutları yapılacak!

2022-05-16 10:18 - Gündem

Gazeteci Seyhan Avşar'a tehdit!

2022-05-20 01:05 - Gündem

Hizbullahçıların tamamı serbest bırakıldı!

2022-05-17 10:32 - Gündem

Selçuk Tepeli bardağı fırlattı, yayını terk etti!

2022-05-20 21:10 - Gündem

ALGSPOR yeni yıldızlar yetiştirecek...

2022-05-19 19:34 - Spor

Sanatçılardan 'Milletin Sesi' mitingine destek

2022-05-19 20:33 - Gündem

Sedat Peker'den Deniz Gezmiş paylaşımı

2022-05-16 19:45 - Gündem

'Süslü Sülo' dedi böyle gözaltına alındı...

2022-05-17 19:51 - Gündem

Kaan Kara dünya şampiyonu oldu...

2022-05-19 23:09 - Spor

İlgili Haberler

Zeynel Emre'den Ömer Çelik'e: Osman Arıkan Nacar'la Bodrum'da tatil yaptınız mı?

16:31 - Siyaset

AKP medyası: Cemil Tugay Çarşamba günü AKP’ye katılacak

11:17 - Siyaset

Ümit Özdağ: Türkiye’yi kurşun geçirmez okul çantası üretecek noktaya getirdiler!

10:59 - Siyaset

Özgür Özel'den, Erdoğan'a: Sen bizde 2 kuruş bulamadın, biz senin Bakanında 2 milyar lirayı ispatladık!

19:04 - Siyaset

Erdoğan'dan 'fon krizi' çıkışı: Yol haritamızı belirledik

19:02 - Siyaset

Günün Manşetleri

Zeynel Emre'den Ömer Çelik'e: Osman Arıkan Nacar'la Bodrum'da tatil yaptınız mı?

16:31 - Siyaset

Operasyondan 1 gün önce 650 hesaptan 227 milyar lira çekilmiş

11:10 - Gündem

TÜİK'e göre Eylül ayı enflasyonu 1,84 oldu!

10:55 - Ekonomi

Türker Ertürk hakkında hapis cezası ve tahliye kararı

10:05 - Gündem

Hakem Yasin Kol'un MASAK raporu ortaya çıktı!

06:11 - Spor