?>

Akşener: İyi ki bu partiyi kurmuşuz

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin milletvekilleri ve delegeleriyle bir araya geldiği iftar programında konuştu.

Siyaset - 7 yıl önce

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin milletvekilleri ve delegeleriyle bir araya geldiği iftar programında konuştu. Tüzük kurultayına ilişkin de açıklamalarda bulunan Akşener, yapılacak değişikliklerden bahsetti.

İYİ Parti genel Başkanı Meral Akşener, Ankara Swiss Otel’de partisinin milletvekilleri ve delegeleriyle bir araya geldi.

İftar programının ardından konuşan Akşener’in açıklamaları şöyle:

"Bu aziz milletimiz muktedirlerin nasıl telaşa kapıldığını görüyorsa. YSK Erdoğan’ın talimatı ile İstanbul’da seçimleri tekrar ediyorsa. Milletimize bu muktedirlerin yüzüne ayna tutan İYİ Partililerdir iyi ki bu partiyi kurmuşuz. Türkiye, bizim dönemimizde başımıza gelen baskıyı başka hiçbir parti görmedi yaşamadı. Bu kadar iftira, bu kadar tehditler hiçbir dönemde karşılaşılmamıştır. Meşhur 1946 seçimleri. Sayın Erdoğan'ın dilinden düşürmediği. Hem CHP Başkanı hem Cumhurbaşkanı merhum İnönü’dür. O günün şartlarını düşünün dünyada çok partili sistemin iyi uygulanamadığı savaştan çıkmış bir dünyadır. Ama bu milletin feraseti devreye girer ve açık oy gizli tasnif’e rağmen Demokrat Parti meclise girer. Mersin’de sandığın gizli sayılmasına itiraz eden kadınlar sandığın üzerine oturarak orada sayılmasını ister. Vali tarafından hamileler dahil gözaltına alınırlar. 1946’nın şartlarından bahsediyorum."

Haftanın Öne Çıkanları

Gaziantep'te 'Şimşekler' grubu çökertildi: 16 gözaltı

2019-05-24 15:48 - Asayiş

Antep peyniri ihraç ürünü oldu!

2019-05-22 08:24 - Ekonomi

YMMO'da yeni başkan Mehmet Tekin Alpay

2019-05-20 08:13 - Yerel

İşsiz genç benzin döküp kendini yaktı...

2019-05-20 13:06 - Asayiş

Gaziantepli polis memuru kazada hayatını kaybetti

2019-05-21 16:20 - Asayiş

Gaziantep'te işsiz genç kendini yakarak yaşamına son verdi

2019-05-20 12:41 - Asayiş

Şahinbey yaza hazır

2019-05-22 18:41 - Yerel

Doç. Dr. Murat Ulutaş Medical Park'ta

2019-05-22 07:57 - Sağlık

Hayırsever, bakkalın veresiye defterini satın aldı

2019-05-19 11:32 - Gündem

Galatasaray 22. şampiyonluğunu ilan etti

2019-05-19 21:07 - Spor

İlgili Haberler

Ümit Özdağ: Türk Silahlı Kuvvetleri tarikat ve cemaatlerin ya da iktidarın değil, Türk milletinin ordusu olacak!

16:41 - Siyaset

Açar: Gaziantep’in ayarlarıyla, değerleriyle oynamayın!

00:00 - Siyaset

Özgür Özel'den Akın Gürlek'e yanıt: Hızla sattıklarını gizlemeye kalkıyor

14:31 - Siyaset

CHP Sözcüsü Emre'den Bakan Gürlek'e yanıt

13:39 - Siyaset

CHP'li Günaydın: Dedikodu yapmaktan vazgeç Adalet Bakanı...

13:13 - Siyaset

Günün Manşetleri

Danıştay, MEB’den “Ramazan Genelgesi” için savunma istedi

17:55 - Gündem

Ümit Özdağ: Türk Silahlı Kuvvetleri tarikat ve cemaatlerin ya da iktidarın değil, Türk milletinin ordusu olacak!

16:41 - Siyaset

170 akademisyenden Mehmet Türkmen için destek bildirisi

02:00 - Gündem

Türkiye yine 'özgür olmayan ülke' kategorisinde...

00:11 - Gündem

CHP Sözcüsü Emre'den Bakan Gürlek'e yanıt

13:39 - Siyaset