?>

Akşener'den Soylu'ya uyuşturucu yanıtı...

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun "uyuşturucu" açıklamalarına yanıt verdi.

Siyaset - 3 yıl önce

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun "uyuşturucu" açıklamalarına yanıt verdi. Akşener, "Soylu'nun dediğine göre Ak Parti iktidarı, 15 Temmuz 2016'ya kadar uyuşturucuyla mücadele etmemiş" dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, bugün Yalova’da esnaf ziyareti sırasında genç bir yurttaşın uyuşturucu ile mücadeleye yönelik sorduğu soruya verdiği yanıtı sosyal medya hesabından paylaştı.

Akşener, paylaşımına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı da etiketleyerek şu notu düştü:

“Bak Sayın Recep Tayyip Erdoğan sana ulaşamayan Ak Partili kızlarımız bana soruyor: Süleyman Soylu'nun dediğine göre Ak Parti iktidarı, 15 Temmuz 2016'ya kadar uyuşturucuyla mücadele etmemiş. Bu iddia karşısındaki cevabını milletçe, merakla bekliyoruz. Haydi bakalım buyurun, açıklayın.”

“CAPTAGON’LA İLGİLİ MEVZUYA GİRİN, GOOGLE’A SEVGİLİ KIZLARIM”

Videoda gençlerin sorusu üzerine Akşener şu yanıtı veriyor:

“Ben Sayın Soylu’nun o tweetlerine cevap vermemiştim. Siz şimdi dürttüğünüz için cevap vereceğim. Sayın Soylu diyor ki; ‘Uyuşturucuyla mücadele 2016, 15 Temmuz sonrası.’ Peki, AK Parti iktidarı 2002’de başladı değil mi? Sayın Cumhurbaşkanımız o zaman Başbakanımız mıydı? Evet. Demek ki bütün o süreç içerisinde katiyetle Sayın Soylu iddiasına göre sevgili yavrucuğum, uyuşturucu mücadelesini bu arkadaşlar yapmamış. Şimdi ben Sayın Cumhurbaşkanına, Sayın Erdoğan’a soruyorum; Süleyman Soylu’nun dedikleri doğru mudur? Captagon’la ilgili mevzuya girin, Google’a sevgili kızlarım. Kimin zamanında olduğunu anlarsınız. O ilgili kişi de şu anda sarayda. Tamam mı canım. Bak hiç bu cevapları vermeyecektim, sordunuz veriyorum şimdi. İyi ki de sordun.”

Haftanın Öne Çıkanları

Adli kontrolle serbest bırakıldı, ifadesi pes dedirtti!

2022-08-03 21:04 - Gündem

Sedat Peker’in eşi 'Gizli çekim' diye paylaştı!

2022-07-30 09:50 - Gündem

Madeni 10 lira, kağıt 500 ve 1000 lira geliyor!

2022-08-01 10:49 - Ekonomi

Zülal Kalkandelen'e ölümle tehdit!

2022-08-03 16:26 - Gündem

Hapisten çıktı konuştu: Falyalı'ya yol veren Sedat Peker'di

2022-08-04 19:54 - Gündem

Yemek işi Sedat Peker’in gündeme getirdiği isme gitti!

2022-08-02 10:24 - Gündem

OSB eski Başkanı Durmuş İşsever hayatını kaybetti!

2022-07-29 21:03 - Yerel

Gaziantep'te avukat dehşeti: 1 ölü...

2022-07-29 18:25 - Asayiş

Soylu, Yediiklim'in tanıtım afişlerinde!

2022-08-04 10:34 - Gündem

Sedat Peker'den bomba Ethem Sancak ve Perinçek iddiaları

2022-08-01 17:46 - Gündem

İlgili Haberler

CHP lideri Özgür Özel'den Trabzon mitingine davet

23:19 - Siyaset

CHP Kurultay davasında mahkeme, Anayasa Mahkemesi'ne başvurdu

23:09 - Siyaset

AKP’li meclis üyesinin ilkeli duruşu 1 saat sürdü!

21:40 - Siyaset

CHP'li Öztürkmen’den Gaziantep çiftçisine acil destek çağrısı

10:09 - Siyaset

Erdoğan: İç cephemizi tahkim etmek için tarihi adımlar atıyoruz

18:37 - Siyaset

Günün Manşetleri

AKP’li meclis üyesinin ilkeli duruşu 1 saat sürdü!

21:40 - Siyaset

AKP'li Fatih Belediye Başkanı'nın sözleri gündem oldu

18:27 - Gündem

Jandarmanın İmamoğlu’nu alkışladığı iddia edildiği görüntüye soruşturma başlatıldı!

18:25 - Gündem

Adıyaman'da AKP'li meclis üyesi istifa etti CHP'ye katıldı

18:20 - Siyaset

'Dağ fare mi doğurdu?'

18:08 - Gündem