?>

AKP’li Dişli’nin ağabeyine ağırlaştırılmış müebbet

Hulusi Akar'a darbeyi tebliğ eden sözde "yurtta sulh konseyi" üyesi eski tümgeneral Mehmet Dişli, 141 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis aldı.

Gündem -

 

Hulusi Akar'a darbeyi tebliğ eden sözde "yurtta sulh konseyi" üyesi eski tümgeneral Mehmet Dişli, 141 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis aldı. Mehmet Dişli'nin kardeşi olan Şaban Dişli darbe girişiminin ardından parti içinde yaşanan rahatsızlık nedeniyle Genel Başkan Başdanışmanlığı görevinden istifa etmiş daha sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Lahey Büyükelçisi olarak atanmıştı.

141 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası alan “yurtta sulh konseyi” üyesi eski tümgeneral Mehmet Dişli, geçtiğimiz yıl Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Lahey Büyük Elçisi olarak atanan Şaban Dişli’nin de ağabeyi.

Kurucu üyesi olduğu AKP içinde önemli görevlerde yer alan Şaban Dişli son olarak Genel Başkan Başdanışmanlığı görevini yürüttü. 15 Temmuz hain darbe girişiminin ardından ağabeyi FETÖ soruşturması kapsamında tutuklanan ve AKP içinde yaşanan rahatsızlığın ardından parti dışı bırakılan Şaban Dişli, 19 Ekim 2017 tarihinde bu görevinden istifa etti. Dişli istifasından bir yıl sonra, 7 Eylül 2018’de Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından büyükelçi olarak atandı.

Haftanın Öne Çıkanları

Özge Ulusoy konuştu...

- Gündem

Nagehan Alçı ile Soylu canlı yayında tartıştı

- Gündem

MMT Amerikan Hastanesi'nden açıklama

- Gündem

46 günde 37.5 ton 'Lop et' yemişler

- Gündem

Gaziantep'e şehit ateşi düştü!..

- Asayiş

Erdoğan’dan Ahmet Kaya’nın mezarıyla ilgili açıklama!

- Siyaset

Uzm. Dr. Hakan Bozkurt NCR’de

- Sağlık

Nöroloji Uzmanı Dr. Ekmekyapar Sanko'da

- Sağlık

Seçkin Koleji öğrencisi Türkiye birincisi

- Eğitim

AKP aleyhine tutanak imzalatılmaya çalışıldı!

- Gündem

İlgili Haberler

Ümit Özdağ: PKK ve KDP İran'a saldırmak üzere...

11:31 - Gündem

Erdoğan: Biz tarafsız değiliz, Türkiye'nin tarafı belli...

21:53 - Gündem

İmamoğlu'nun kayınbiraderi Ali Kaya'nın ikinci uyuşturucu testi sonucu da negatif çıktı

19:11 - Gündem

Tutuklanan Tanju Özcan görevden uzaklaştırıldı!

06:26 - Gündem

Erdoğan'dan Hamaney için başsağlığı mesajı

21:09 - Gündem

Günün Manşetleri

Ümit Özdağ: PKK ve KDP İran'a saldırmak üzere...

11:31 - Gündem

CHP’li Meriç: Gaziantep sanayisi batma noktasında

20:02 - Siyaset

MSB: İran'dan ateşlenen balistik mühimmat Hatay'a düştü!

14:54 - Asayiş

İmamoğlu'nun kayınbiraderi Ali Kaya'nın ikinci uyuşturucu testi sonucu da negatif çıktı

19:11 - Gündem

Hüseyin Baş: Bizi Orta Doğu girdabından Atatürk çizgisi kurtarır!

13:15 - Siyaset