?>

AKP'li Şamil Tayyar'dan bomba Soylu iddiası...

AKP'li Şamil Tayyar, "Soylu bakanımız özel dost sohbetlerinde siyasi tek amacının, Cumhurbaşkanımızı yeniden seçtirmek, sonra siyaseti bırakmak olduğunu hep söyler" dedi.

Siyaset - 4 yıl önce

İnternethaber'in sahibi Hadi Özışık'ın "Süleyman Soylu 2023 seçimleri sonrası siyaseti bırakıyor" ifadelerini kullanmıştı. AKP'li Şamil Tayyar da Özışık'ı destekler nitelikte açıklamalarda bulundu. Tayyar, "Soylu bakanımız özel dost sohbetlerinde siyasi tek amacının, Cumhurbaşkanımızı yeniden seçtirmek, sonra siyaseti bırakmak olduğunu hep söyler" dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun 2023 seçimlerini AK Parti'nin kazanması durumunda siyaseti bırakacağı haberi gündeme bomba gibi düştü. İnternethaber Yayın Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hadi Özışık'ın patlattığı bomba haber gündemin ilk sıralarına yerleşirken, AK Pati MKYK üyesi Şamil Tayyar'dan da Süleyman Soylu'nun siyaseti bırakacağı açıklamasına destek geldi.

ÖZEL SOHBETLERDE SÖYLEDİ

Şamil Tayyar, Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, "Soylu Bakanımız işini iyi yapan, başarılı, kamuoyu algısı çok yüksek biri. Siyasette bu durum, çoğu kez fitne kaynağıdır. Özel dost sohbetlerinde siyasi tek amacının, Cumhurbaşkanımızı yeniden seçtirmek, sonra siyaseti bırakmak olduğunu hep söyler." ifadelerini paylaştı.

NE OLMUŞTU

İnternethaber'in sahibi Hadi Özışık, Youtube kanalında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun yeni bir parti kuracağı iddialarına ilişkin konuşmuştu.

Özışık, yayınladığı son videoda "2023 yılında Süleyman Soylu siyaseti bırakma kararı almış. 2023 yılında AK Parti kazanırsa, Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı olursa Süleyman Soylu siyaseti bırakacak. Bu bir duyum değil, bu çok sağlam bir bilgi" ifadelerini kullanmıştı.

Haftanın Öne Çıkanları

Sedat Peker'e tehdit videosu çeken Cenk Çelik öldürüldü!

2022-09-17 19:49 - Gündem

Sedat Peker listesi dolaşıma sokuldu!

2022-09-19 23:08 - Gündem

Atatürk’ün Vahdettin sözleri Meclis tutanaklarında!

2022-09-19 19:59 - Gündem

Sedat Peker'den Cenk Çelik cinayeti ile ilgili açıklama

2022-09-17 21:36 - Gündem

Sedat Peker'in basın danışmanı Emre Olur tutuklandı!

2022-09-21 18:37 - Gündem

Prof. Akarsu, asistanlara baskı yapmadığı için istifa ettirildi!

2022-09-17 17:48 - Gündem

LGBTİ karşıtı eylemde gökkuşağı çıkması gündem oldu!

2022-09-18 18:21 - Gündem

Tuğçe Kazaz, LGBTİ'lara savaş ilan etti!

2022-09-18 22:34 - Gündem

İşte Emre Olur'un ifadesi...

2022-09-21 17:15 - Gündem

Sedat Peker, 'Cenk Çelik'i koruyun' diye dilekçe vermiş!

2022-09-19 22:40 - Gündem

İlgili Haberler

Mehmet Pamuk: Siyaset transfer piyasasına döndü!

09:41 - Siyaset

Erdoğan, 3 milletvekili ve 7 belediye başkanına daha AKP rozeti taktı!

22:50 - Siyaset

Erdoğan: Açın yolları, büyük Türkiye Cumhuriyeti geliyor!

22:19 - Siyaset

Yeni Yol Grubu’nun imdadına CHP yetişti!

20:44 - Siyaset

Meriç’ten iktidara 62 bin liralık soru

00:59 - Siyaset

Günün Manşetleri

Erdoğan, 3 milletvekili ve 7 belediye başkanına daha AKP rozeti taktı!

22:50 - Siyaset

Yeni Yol Grubu’nun imdadına CHP yetişti!

20:44 - Siyaset

Ümit Dikbayır'dan AKP'ye geçeceği iddialarına yanıt

14:24 - Siyaset

'Taciz' iddiasıyla darp edilen CHP'li milletvekili Ahmet Baran Yazgan'a kesin ihraç istemi

11:11 - Gündem

Meriç’ten iktidara 62 bin liralık soru

00:59 - Siyaset