?>

AKP ilanla ilçe başkanı arayınca...

AKP Şırnak İl Başkanlığı, ilçe gençlik kolları başkanı bulabilmek için sosyal medya hesabından ilan yayınladı.

Siyaset - 6 yıl önce

AKP Şırnak İl Başkanlığı, ilçe gençlik kolları başkanı bulabilmek için sosyal medya hesabından ilan yayınladı.   İlanı gören sosyal medya kullanıcıları "Sigorta asgariden mi yatıyor?", "Maaş, sigorta, ulaşım ve yemek varsa geleyim", "Başvuru şartları nedir?" gibi sorular sorarak, ilanı tiye aldı.    

AKP Şırnak İl Başkanlığı 8 Eylül'de 6. olağan kongresini gerçekleştirecek. Kongre hazırlıkları sürerken il başkanlığı, Cizre, Silopi Beytüşşebap, İdil, Güçlükonak ilçeleri için başkanlık müracaatı duyurusu yaptı.

5 İLÇE İÇİN BAŞKANLIK DUYURUSU

Sosyal medya hesabından yayınlanan ilanla yapılan duyuruda şu ifadeler yer aldı: “Cizre, Silopi, Beytüşşebap, İdil, Güçlükonak İlçe Gençlik Kolları Başkanlıkları için müracaatlarımız başlamıştır. Müracaat yeri, Şırnak İl Gençlik Kolları Başkanlığı ve İlçe Gençlik Kolları Başkanlıkları”

DUYURU SOSYAL MEDYADA ALAY KONUSU OLDU

AKP Şırnak İl Başkanlığı sayfasında yapılan bu duyuru sosyal medya kullanıcıları arasında alay konusu oldu. Yapılan yorumlarda “Sigorta asgariden mi yatıyor?”, “Maaş, sigorta, ulaşım ve yemek varsa geleyim”, “Başvuru şartları nedir?” gibi sorular yöneltildi.

Foto: SÖZCÜ / Sosyal medyada alay konusu olan o ilan

DİYARBAKIR'DA İLÇE BAŞKANILIĞI İÇİN DUYURU YAPILMIŞTI

AKP Diyarbakır İl Başkanlığı da geçen haftalarda AKP'li 12 ilçe başkanının istifası sonrası sosyal medya hesabından Bağlar, Bismil, Çınar, Dicle, Ergani, Hani, Hazro, Kayapınar, Kulp, Lice, Silvan ve Yenişehir ilçesine başkan aradığını duyurmuş, adaylardan fotoğraflı özgeçmiş istemişti.

 !#**h24471**#! 

Haftanın Öne Çıkanları

9 spor salonu 7 yüzme havuzu hizmete hazır

2020-08-31 16:19 - Yerel

‘Tek Tek’ yeniden gündem oldu...

2020-08-31 17:32 - Magazin

Şirin Payzın’a ölüm ilanıyla tehdit

2020-09-01 12:27 - Gündem

Mahkeme itirazı reddetti! Tecavüzcü serbest

2020-08-26 13:07 - Gündem

Erbaş Atatürk’ü hatırladı ama bu kez de...

2020-08-26 17:41 - Gündem

İşte AKP'nin iptal ettiği milli bayramlar...

2020-08-29 09:22 - Gündem

Gaziantep'e şehit ateşi düştü!..

2020-08-28 21:56 - Gündem

Avukat Ebru Timtik hayatını kaybetti!

2020-08-27 20:42 - Gündem

Milletvekili Barış Atay’a saldırı!

2020-08-31 09:45 - Gündem

Yandaş yazar Athena Gökhan'ı hedef aldı

2020-08-28 12:01 - Gündem

İlgili Haberler

Bahçeli: Avrupa Türkiye'siz yapamaz!

11:49 - Siyaset

CHP PM: Tüm kadrolar sahaya inecek

06:50 - Siyaset

Anahtar Parti Yavuzeli’nde sahaya indi

00:01 - Siyaset

CHP’li Meriç, Nurdağı’ndaki meteoroloji istasyonu eksikliğini Meclis gündemine taşıdı

00:59 - Siyaset

Özgür Özel: Artık bu iktidarın miadı dolmuştur!

16:55 - Siyaset

Günün Manşetleri

Gaziantep’te sele kapılan vatandaşın cesedi bulundu!

12:48 - Asayiş

Eski AKP'li belediye başkanı Şeref Albayrak ve 29 kişi tutuklandı!

11:38 - Asayiş

Gökay Çakır ve Başaran Aksu serbest bırakıldı...

15:01 - Gündem

Yalova Emniyet Müdürü Yılmaz Delen ifadeye çağrıldı

10:17 - Asayiş

CHP’li Meriç, Nurdağı’ndaki meteoroloji istasyonu eksikliğini Meclis gündemine taşıdı

00:59 - Siyaset