?>

AKP Konya il başkanından İmamoğlu'na tehdit!

AKP Konya İl Başkanı Hasan Angı, Konya mitingi ile ilgili açıklamasında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu tehdit etti.

Gündem - 3 yıl önce

AKP Konya İl Başkanı Hasan Angı, Konya mitingi ile ilgili açıklamasında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu tehdit etti.

AKP Konya İl Başkanı Hasan Angı, milletvekili adayları, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, merkez ilçe belediye başkanları ve teşkilat mensupları, İmamoğlu'nun Konya mitingi öncesi il başkanlık binasında gazetecilerin karışısına geçti.

"BEN YAPARIM' DER VE İSTENMEYEN OLAYLAR YAŞANIRSA..."

Konya'da yayın yapan Merhaba gazetesindeki habere göre Angı, İmamoğlu’nun Konya programı ile ilgili, “Gedavet Parkı da Anıt alanı da miting alanı değil, yok ‘ben yaparım’ der ve istenmeyen olaylar yaşanırsa üzülürüz” ifadelerini kullandı.

Ne olmuştu?

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayı ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Erzurum’da yaptığı mitingde, otobüs üzerinde konuştuğu sırada bir grubun taşlı saldırısına uğramış, İmamoğlu yağan cisimler nedeniyle yanındakiler tarafından otobüsün içine alınmıştı. Yarıda kesilen mitingde birçok yurttaş saldırı sonucunda yaralanmıştı.

Erzurum'da yaralananlarla konuşan ve olayların yatışmasını bekleyen İmamoğlu, aynı gece İstanbul'a döndüğünde saldırının tertipli bir olay olduğunu söyledi; Erzurum Emniyet Müdürü Levent Tuncer'e tepki gösterdi:

"Emniyet müdürü kim? Nasıl bir talimat verdi ki polis yerinden kıpırdayamadı. Defalarca seyrediyorsunuz 'Binlerce insana taş yağıyor' dememe rağmen -Emniyet müdürü sana soruyorum- nasıl bir talimat aldınız da kılınızı kıpırdatmadınız?

Emniyet müdürü, validen bir talimat almış mıdır? Hesabını verecek. Kaç kişi gözaltına alındı? Haber ve cevap bekliyoruz. Bu atılan taşlar kardeşliğimize, inancımıza, milletin birlik ve beraberliğine atılmıştır."

Bu arada İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, yaşananların ardından İmamoğlu'nu provokatör 'ilan etti.'  AKP’li Erzurum Belediye Başkanı Mehmet Sekmen de 'CHP’lilerin CHP’lilere saldırdığını' öne sürdü.

Haftanın Öne Çıkanları

Kılıçdaroğlu uyarmıştı, dark web ağı baskını: 288 gözaltı

2023-05-02 16:42 - Gündem

Erzurum Valisi'nin Erkam Yıldırım'lı fotoğrafı yeniden gündemde

2023-05-08 09:46 - Gündem

Üç fidan idam edilmelerinin 51. yılında anılıyor...

2023-05-06 09:15 - Gündem

Kılıçdaroğlu: İletişim Başkanlığı bir hacker grubu ile anlaştı

2023-05-05 22:27 - Gündem

AKP mührü vurulmuş pusulalar çıktı!

2023-05-05 13:36 - Gündem

Erdoğan’dan, 4 hükümlüye af kararı

2023-05-03 12:30 - Gündem

Şahinbey Belediyesi bisiklet dağıtmaya devam ediyor

2023-05-02 21:00 - Yerel

Akşener'den Erdoğan’a: 1 milyar dolar kimin cebine girdi?

2023-05-06 20:52 - Siyaset

İmamoğlu: Taş yağıyor, polisler seyrediyor...

2023-05-07 20:01 - Gündem

Sergen Yalçın şampiyon olunca Sedat Peker'i aramış!

2023-05-03 12:06 - Gündem

İlgili Haberler

Özgür Özel ile Bahçeli şehit cenazesinde bir araya geldi

17:46 - Gündem

İBB davasında 8'inci gün: İmamoğlu'ndan mahkeme heyetine ve savcılığa tepki

17:26 - Gündem

Özgür Özel'den İsmail Arı tepkisi: Gazetecilik suç değildir!

15:15 - Gündem

Soylu'dan 'İsrail' çıkışı: 300-400 bin şehit veririz belki ama…

09:46 - Gündem

BirGün muhabiri İsmail Arı tutuklandı!

07:30 - Gündem

Günün Manşetleri

Akın Gürlek'in tapusunu sorgulayan memur gözaltına alındı!

10:23 - Asayiş

Futbolcu Kubilay Kaan Kundakçı cinayetinde 7 şüpheli tutuklandı!

06:54 - Asayiş

BirGün muhabiri İsmail Arı tutuklandı!

07:30 - Gündem

Karamahmutoğlu: Türk milleti zam bombardımanı altındadır!

00:20 - Siyaset

Katar'da düşen helikopterde 1 Türk askeri ve 2 ASELSAN personeli hayatını kaybetti

13:55 - Asayiş