?>

AKP Gençlik Kolları Başkanı ATM memuru çıktı

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı ATM memuru çıktı.

Gündem - 7 yıl önce

AK Parti Bayramiç Gençlik Kolları Başkanı Doğukan Özel’in Çanakkale’nin Bayramiç ilçe Belediyesinde “büro elemanı” olarak istihdam edildiği ancak belediyede hiç çalışmadığı ortaya çıktı.

31 Mart seçimlerinin ardından, iktidar partisinden muhalefete geçen birçok belediyede, AK Parti yöneticilerinin “bankamatik çalışan” olarak belediyelerde istihdam edildiği ortaya çıkmıştı. Bunlara bir yenisi de Bayramiç’te yapılan tespit ile eklendi.

AK Parti Bayramiç Gençlik Kolları Başkanı Doğukan Özel’in 2018 yılı Haziran ayı itibariyle Bayramiç Belediyesinde “büro elemanı” olarak istihdam edildiği ancak belediyede hiç çalışmadığı ortaya çıktı. Bayramiç Belediyesi, yapılan tespitin hemen ardından avukatları aracılığıyla Bayramiç Cumhuriyet Başsavcılığına yaptığı suç duyurusunda, Doğukan Özel ve bu duruma olanak sağlayarak kamu zararı oluşmasına neden olanların tespit edilerek soruşturulmalarını istedi. Baynamiç’in AK Parti’li Belediye Başkanı Saadetten Arslan (solda), AK Parti Bayramiç Gençlik Kolları Başkanı Doğukan Özel (Sagda)

SUÇ DUYURUSUNDA BULUNULDU

Bayramiç Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Bayramiç Belediyesi Personel LTD ŞTİ’ne kayıtlı "büro elemanı" olarak görünen Doğukan Özel isminin tespit edildiği, Özel’in 1 Nisan 2019 tarihinde bizzat kendisi tarafından istifa dilekçesini vererek iş akdini sonlandırdığı öğrenildi.

Bayramiç Belediyesi konuyla ilgili olarak suç duyurusunda, Doğukan Özel’in fiilen hiçbir birimde çalışmadığının tespit edildiğini ifade etti.

Yapılan suç duyurusunda; Bayramiç Belediyesinin herhangi bir biriminde fiilen çalışmadığına ancak resmi olarak çalışıyor göründüğüne ve aynı statüde çalışan personel ile tüm özlük ve işçilik haklarına sahip olduğuna vurgu yapılarak Bayramiç Belediyesinin zarara uğratıldığı ifade edildi. Sonuç olarak, haksız menfaat elde eden ve buna olanak sağlayan kişi veya kişiler hakkında, mevcut kamu zararı ve kamu vicdanı bağlamında suç duyurusunda bulunma zarureti doğduğu belirtildi.

Haftanın Öne Çıkanları

Atanamayan öğretmen arife günü intihar etti

2019-06-05 08:24 - Gündem

Polis memuru Ekrem Kurtoğlu şehit oldu

2019-06-07 13:33 - Asayiş

Gaziantepli baklavacı genç yanan araçta can verdi!

2019-06-05 19:13 - Asayiş

Gaziantep'te emekli polis dehşet saçtı: 1 ölü 1 yaralı

2019-06-04 17:41 - Asayiş

Minik Meryem akrep kurbanı oldu!

2019-06-07 17:48 - Asayiş

İmamoğlu valiye 'it' değil 'bey' demiş

2019-06-08 19:01 - Siyaset

Gaziantep'te kadın cesedi abisinin evinin önünde bulundu

2019-06-04 18:01 - Asayiş

Kavga eden Suriyeliler bu kez ambulansa ateş açtı!

2019-06-07 13:02 - Asayiş

Almanya'da yeni bir "gurbetçi yıldız" doğuyor

2019-06-04 19:30 - Spor

Koç Holding'ten uçak açıklaması

2019-06-09 14:20 - Gündem

İlgili Haberler

Sendikacı Mehmet Türkmen’i hücreye attılar!

20:36 - Gündem

AKP'li Şamil Tayyar: Mutlak butlan kararı yazıldı, açıklanmıyor!

08:36 - Gündem

Erdoğan açıkladı: Kurban Bayramı tatili 9 güne uzatıldı!

21:38 - Gündem

İBB davasında mahkeme başkanı salonu terk etti, 31. celse görülemedi!

13:52 - Gündem

Gaziantep'te "süper hücre" fırtınası... Okullar tatil edildi!

23:19 - Gündem

Günün Manşetleri

Sendikacı Mehmet Türkmen’i hücreye attılar!

20:36 - Gündem

AKP'li Şamil Tayyar: Mutlak butlan kararı yazıldı, açıklanmıyor!

08:36 - Gündem

Hüseyin Baş: Türkiye’deki enflasyon, uzun yıllardır sürdürülen sistematik bir fakirleştirme politikasının sonucudur

21:29 - Siyaset

Azmi Karamahmutoğlu: Türk halkı AKP hükümetinin üzerini kireçle örtecek!

21:24 - Siyaset

CHP Gaziantep’te 4 ekiple sahaya indi

21:00 - Siyaset