?>

Ak Parti seçim irtibat ofisine miting gibi açılış

AK Parti Gaziantep Milletvekili Adayları 14 Mayıs 2023 Seçim Çalışmaları kapsamında kent geneli ve ilçelerde çalışmalarını yoğun tempoyla sürdürüyor.

Siyaset - 3 yıl önce

AK Parti Gaziantep Milletvekili Adayları 14 Mayıs 2023 Seçim Çalışmaları kapsamında kent geneli ve ilçelerde çalışmalarını yoğun tempoyla sürdürüyor.

AK Parti Gaziantep Milletvekili Adayları gazi şehirde vatandaşların sorun ve taleplerine daha hızlı ulaşım sağlayabilmek, ‘Türkiye Yüzyılı’ vizyonunu aktarabilmek adına Gaziantep’in mahallelerinde seçim irtibat ofislerini faaliyete geçirmeye devam ediyor.

Şahinbey ilçesinin Fırat Mahallesi’nde Milletvekili Adayı İrfan Çelikaslan tarafından açılan seçim irtibat ofisi, adeta miting havasında geçti. Binlerce vatandaşın katıldığı programa Milletvekili Adayları Abdulhamit Gül, İrfan Çelikaslan, Abdullah Korkmaz, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, il ve ilçe teşkilat yönetimi katıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Türkiye Yüzyılı’nın vizyonuna atıfta bulunan Milletvekili Adayı Abdulhamit Gül, yoğun kalabalığa seçim beyannamesi hakkında bilgiler verdi. Aile Koruma Kalkanı Programıyla, ev hanımlarının emekliliğine destek vermekten, her ailede en az bir çalışan olmasını sağlamaya kadar pek çok uygulamayı başlatacağını vurgulayarak ev hanımlarına emeklilik desteği sağlanacağını, emeklilik yaşı çocuk sayısına göre esnetileceğini belirtti. ‘Yaparsa AK Parti Yapar’ hedefiyle coşkulu ve tezahüratlı mahalle buluşması bir miting kalabalığına ulaşırken milletvekili adayları vatandaşlarla sohbet ederek gelen taleplerin karşılanmasıyla ilgili çalışmalara başlayacağının sözünü verdi.

Her buluşmanın siyasi partilerin mitinglerindeki katılımcı sayısını aştığı mahalle buluşmalarında vatandaşların yoğun sevgi seli ile karşılaşan adaylar, her gün bir başka mahallede seçim çalışmalarına aralıksız devam ederken, yıllardır süre gelen hizmetlere yönelik de mahalle sakinlerinden teşekkürler alıyor.

Haftanın Öne Çıkanları

Uşak'ta Cumhuriyet tarihinin mitingi...

2023-04-24 20:39 - Siyaset

İmamoğlu'nun Gaziantep mitingi Kalealtı'nda yapılacak

2023-04-25 12:43 - Siyaset

Sahte broşürü AKP gençlik kolları yöneticileri bastırmış!

2023-04-26 23:30 - Siyaset

Bozgeyik ailesi bayramlaşmada buluştu...

2023-04-23 20:25 - Siyaset

Erdoğan'dan Menzil'e, Devlet Üstün Fedakarlık Madalyası!

2023-04-26 17:27 - Gündem

İzmir Folkart'ta büyük yangın!

2023-04-27 23:06 - Gündem

Şahinbey'in dev tünel projesinin temeli atıldı

2023-04-30 08:36 - Yerel

İmamoğlu'nun Gaziantep mitingi yasaklandı mı?

2023-04-24 21:56 - Gündem

Bozdağ 'şampanya' dedi, 'AKP Çocukları'nın arşivi açıldı

2023-04-28 14:02 - Gündem

Erdoğan'ın katıldığı canlı yayın yarıda kesildi!

2023-04-26 00:21 - Gündem

İlgili Haberler

Özgür Özel, Le Monde'a yazdı: YENİ Parti olarak farklı bir gelecek öneriyoruz

15:01 - Siyaset

İstifa sayısı 232'yi buldu, 28 ilde CHP'li başkan kalmadı!

14:58 - Siyaset

Beştepe'de Erdoğan Bahçeli görüşmesi

15:46 - Siyaset

Ümit Özdağ: Şu anda cezaevlerinde bulunan adli mahkumların suçu ne?

00:58 - Siyaset

Kılıçdaroğlu'nun atadığı isim 8 ay önce AKP rozeti takmış!

14:21 - Siyaset

Günün Manşetleri

YENİ Parti Manisa İl Başkanı İlksen Özalper tutuklandı

16:00 - Asayiş

YENİ Parti'ye 9 günde 138 bin kişi 300 milyon bağış yaptı

20:18 - Siyaset

Menderes Belediye Başkanı İlkay Çiçek tutuklandı!

20:14 - Asayiş

İstifa sayısı 232'yi buldu, 28 ilde CHP'li başkan kalmadı!

14:58 - Siyaset

Akın Gürlek'ten 'internet gazeteciliği' için yasa sinyali

14:56 - Gündem