?>

Ak Parti milletvekili adayları saha çalışmalarına hız verdi

AK Parti Gaziantep Milletvekili Adayı Derya Bakbak, 14 Mayıs seçim çalışmaları dolayısıyla sahadaki mesaisine günbegün yoğunluk kazandırıyor.

Siyaset - 3 yıl önce

AK Parti Gaziantep Milletvekili Adayı Derya Bakbak, 14 Mayıs seçim çalışmaları dolayısıyla sahadaki mesaisine günbegün yoğunluk kazandırıyor.

Bu kapsamda, her yeni bir gün farklı bir hizmet konusuyla vatandaşla bir araya gelen Bakbak, yaptığı ziyaretlerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın önümüzdeki 1 ay boyunca konutlarda ısınma dahil tüm doğal gaz tüketiminin ücretsiz olarak kullanılacağı müjdesinin vatandaştan büyük bir memnuniyet topladığını gördü.

Milletvekili Adayı Derya Bakbak, seçimin başlamasıyla birlikte il, ilçe teşkilat yönetimleriyle beraber kent genelinde mahalle mahalle gezerek, muhtarlık, esnaf ve ev ziyaretlerinde bulunuyor. Daha güçlü Gaziantep hedefiyle vatandaşlarla istişarede bulunup istek ve talepleri dinliyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Filyos Gaz İşleme Tesisi Karadeniz Doğal Gazı'nın Devreye Alma Töreni'nde yaptığı açıklamada; 1 yıl boyunca evlerde kullanılan mutfak ve sıcak su tüketimi için gereken doğal gaz ve önümüzdeki 1 ay boyunca konutlarda ısınma dahil tüm doğal gaz tüketiminin ücretsiz olarak kullanılacağı müjdesi gündemde geniş yankı buldu.

Vekil Adayı Derya Bakbak, seçim çalışmaları kapsamında kentin esnafları ve vatandaşlarıyla sık sık bir araya gelmesi sebebiyle vatandaşlar ücretsiz doğalgaz müjdesinin mutluluğunu BAKBAK ile paylaştı.

Türkiye Yüzyılı’nda ülkenin enerji bağımsızlığı yolunda tarihi bir adım olan Karadeniz doğal gazını devreye alınmasıyla Vekil Adayı Bakbak’ın ziyaretlerinde gazi şehirliler “Mutfak ve sıcak suyun bir yıl ücretsiz olması büyük bir avantaj. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a çok teşekkür ediyoruz. Bundan sonra kendi doğal gazımızı kullanacağız” dedi.

Bu müjdeli habere “Yaparsa AK Parti Yapar” diyen Vekil Adayı Bakbak durmadan yorulmadan gücünü milletten alarak verilen destekle gece gündüz Gaziantep aşkıyla çalışmalarını sürdürüyor. Kentin esnaf ve ev ziyaretlerinde bulunarak vatandaşların sorunlarını ve taleplerini dinliyor.

Haftanın Öne Çıkanları

Yılmaz Öztürkmen'den açıklama

2023-04-23 00:12 - Gündem

Uşak'ta Cumhuriyet tarihinin mitingi...

2023-04-24 20:39 - Siyaset

İmamoğlu'nun Gaziantep mitingi Kalealtı'nda yapılacak

2023-04-25 12:43 - Siyaset

Sahte broşürü AKP gençlik kolları yöneticileri bastırmış!

2023-04-26 23:30 - Siyaset

Erdoğan'dan Menzil'e, Devlet Üstün Fedakarlık Madalyası!

2023-04-26 17:27 - Gündem

Ramazan Bayramınız kutlu olsun...

2023-04-20 23:29 - Gündem

Bozgeyik ailesi bayramlaşmada buluştu...

2023-04-23 20:25 - Siyaset

İmamoğlu'nun Gaziantep mitingi yasaklandı mı?

2023-04-24 21:56 - Gündem

Kızılay'ın milyonlarca lirayı nereye harcadığı ortaya çıktı!

2023-04-22 16:15 - Gündem

Erdoğan'ın katıldığı canlı yayın yarıda kesildi!

2023-04-26 00:21 - Gündem

İlgili Haberler

CHP'nin 76’ncı mitingi Edirne’de yapıldı...

15:02 - Siyaset

Özgür Özel'den Edirne mitingine davet: İktidar yürüyüşümüzü büyütüyoruz...

18:38 - Siyaset

CHP'li Tanal'dan AKP'li Özlem Zengin'e: Bu ülkenin Bakanı Belçika vatandaşı olamaz!

19:34 - Siyaset

CHP'li Meriç: Felaket, “destan” söylemiyle örtülemez!

00:35 - Siyaset

Bünyamin Bozgeyik: 2026 bütçesi Türkiye Yüzyılı vizyonunun güçlü bir yansımasıdır

00:31 - Siyaset

Günün Manşetleri

Sadettin Saran'ın ifadesi ortaya çıktı!

11:13 - Gündem

AKP'li vekil, bütçe görüşmelerine 9 milyon 200 bin liralık saatle geldi!

10:10 - Gündem

Saadettin Saran'ın villasının bekçisi gözaltına alındı!

00:09 - Asayiş

Ela Rümeysa Cebeci ifadesinin ardından yeniden cezaevine gönderildi

17:51 - Gündem

Balıkesir’de İHA boş bir araziye düştü!

15:28 - Gündem