?>

Adı Süper Lig devleriyle anılıyordu: Eyüpspor'dan Ahmed Kutucu için transfer açıklaması

ikas Eyüpspor Teknik Sorumlusu Kerem Yavaş, adı Süper Lig devleriyle anılan Ahmed Kutucu için transfer açıklamasında bulundu.

Spor - 3 ay önce

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Yavaş, "Bizim için birçok açıdan önemli ve kazanmamız gereken bir maçtı. İyi geçen bir ilk devrenin sonunda bunu ikinci devrede devam ettirmek adına kazanmak istiyorduk. İlk hedefimiz olan ligde kalıcı olmak, aşağıdaki alandan uzaklaşmak ve puan farkını açmak istiyoruz. Ligde kalma puan barajına bir an evvel ulaşıp sonrasında belki başka hedeflere ilerlemek istiyorduk. Bugün bizim için kazançlı bir galibiyet oldu" ifadelerini kullandı.

Son haftalarda istedikleri oyunu sergileyemediklerini vurgulayan Yavaş, "İyi bir gidişimiz vardı ama son haftalarda oyunumuzu kaybetmiştik. Antalya maçıyla birlikte bu maçın başından sonuna oyuna hakim olan, olgun hücum eden, hücum süresi uzun olan ve oyunu domine eden bir takım vardı. Bizi teknik ekip olarak en çok sevindiren buydu. Alanyaspor ön tarafta etkili oyunculara sahipti. Son 10 dakika hariç pozisyon vermeden topa sahip olarak net bir skorla galip gelmesini bildik" şeklinde konuştu.

Ahmed Kutucu'ya herhangi bir kulüpten teklif gelmediğini kaydeden Yavaş, "Geçen seneden beri bizimle olan, iyi performansını Süper Lig'e de taşıyan potansiyelli genç bir oyuncu. Kısa bir süre önce A Milli Takım seviyesine yükseldi. Böyle oyuncuların talep edilmesi çok doğal. Ancak şu an kulübe gelen net bir teklif yok. Önümüzde 1 aya yakın bir süreç var. Net bir teklif gelirse kulüp menfaatlerine göre değerlendirilir diye düşünüyorum" değerlendirmesinde bulundu.

Haftanın Öne Çıkanları

Trabzonspor'da ayrılık: Enis Bardhi

2025-01-15 00:00 - Spor

Bir oyuncu daha ‘Ayşe Barım’ sessizliğini bozdu

2025-01-13 00:39 - Magazin

Menzil'de mülk kavgası,taşlı sopalı birbirlerine girdiler!

2025-01-14 17:08 - Gündem

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat tutuklandı

2025-01-16 19:38 - Gündem

Karşıyaka, Basketbol Şampiyonlar Ligi'nde elendi

2025-01-16 00:08 - Spor

Mardin'de silahlı kavga: 17 yaşındaki genç hayatını kaybetti

2025-01-17 01:39 - Asayiş

İmamoğlu'ndan hodri meydan: Onayın cezamı milleti rahat bırakın!

2025-01-15 19:09 - Siyaset

Hacı Sabancı kimdir, kaç yaşında? Hacı Sabancı babalık davası sonucu ne oldu?

2025-01-19 00:39 - Biyoğrafi

HTŞ’li bakanlar Ankara’da: Fidan ve Şeybani’den ortak basın açıklaması

2025-01-15 21:38 - Gündem

Sözcü gazetesi sahibi Burak Akbay hakkında yakalama kararı

2025-01-16 21:08 - Siyaset

İlgili Haberler

Al Nassr Şampiyonlar Ligi'nden elendi: Cristiano Ronaldo'nun görüntüleri damga vurdu!

00:08 - Spor

Anadolu Efes evinde Panathinaikos'u durduramadı! Seride geriye düştük...

00:09 - Spor

Caner Erkin'in futbolu bıraktığı iddia edilmişti! Menajerinden açıklama geldi...

00:38 - Spor

Sivassporlu futbolcu Jan Bieganski ameliyat edildi

00:08 - Spor

A Milli Kadın Basketbol Takımı'nın aday kadrosu açıklandı

00:00 - Spor

Günün Manşetleri

Taksim'e çıkan yollar kapatıldı, polis izin kağıdı talep ediyor! 

09:39 - Gündem

Araç Menzilcilerin çıkmıştı... Ali Yerlikaya: Çakar hakkı iptal edildi

01:08 - Gündem

Silivri Cezaevi'nden ilk kare: İmamoğlu ailesi açık görüşte

20:49 - Gündem

Selçuk Bayraktar depremzede yakınına açtığı ‘dron’ davasını kaybetti

20:39 - Gündem

Son Dakika... İstanbul'a '1 Mayıs' ablukası: Taksim'e çıkan tüm yollar kapalı!

19:09 - Gündem