?>

Adalet arayan Nurgül Göksu'nun hesapları askıya alındı!

6 Şubat 2023 depremlerinde Kahramanmaraş'ta 35 kişinin yaşamını yitirdiği Ezgi Apartmanı'nda oğlunu, oğlunun eşini ve 6 aylık torununu kaybeden anne Nurgül Göksu, depremin ilk gününden bu yana adalet mücadelesi veriyor.

Gündem - 2 yıl önce

Ezgi Apartmanı davasına dair sosyal medya hesaplarından düzenli olarak paylaşım yapan Nurgül Göksu, hesaplarının askıya alındığını söyleyerek, "Adalet yerini buluncaya kadar mücadele devam edeceğim. Çocuklarımın ölümüne sebep olanlar bulunacak ve yargılanacak demiştim. Hiçbir zaman vazgeçmeyeceğim. İstediklerini yapabilirler, beni susturamayacaklar” dedi.

6 Şubat 2023 depremlerinde Kahramanmaraş'ta 35 kişinin yaşamını yitirdiği Ezgi Apartmanı'nda oğlunu, oğlunun eşini ve 6 aylık torununu kaybeden anne Nurgül Göksu, depremin ilk gününden bu yana adalet mücadelesi veriyor.

Ezgi Apartmanı davasına ilişkin, sosyal medya hesaplarından düzenli olarak paylaşım yapan ve paylaşımlarıyla gündem olan Nurgül Göksu, binanın enkazında 12 gün boyunca "delil nöbeti" tutarak kesilen kolonun yerini tespit etmişti.

6 Şubat depremlerinde Kahramanmaraş'ta 35 kişinin yaşamını yitirdiği Ezgi Apartmanı'nda oğlunu, gelinini, 6 aylık torununu kaybeden ve adalet arayan anne Nurgül Göksu'nun sosyal medya hesapları askıya alındı!https://t.co/VVWDw4fRqD@emrkongar pic.twitter.com/8fbchf9D5r

— Gazikent27 (@Herdaim_Haber) May 7, 2024

"ADALET YERİNİ BULUNCAYA KADAR MÜCADELEYE DEVAM EDECEĞİM"

Ezgi Apartmanı davasında, 2'si tutuklu, 1'i tutuksuz, 2'si firari, toplam 5 sanığın yargılanmasına geçtiğimiz günlerde devam edilmiş ve sanıklar hakkındaki kırmızı bülten talepleri reddedilmişti. Karar tepkilere yol açarken, Nurgül Göksu ANKA Haber Ajansı'na yaptığı açıklamada, X hesabının dün askıya alındığını kaydetti.

Göksu, Instagram hesaplarının ise geçtiğimiz mart ve nisan aylarında askıya alındığını söyledi.

Nurgül Göksu şunları anlattı:

“6 Şubat depremlerinde evlatlarımı kaybettikten sonra Instagram ve X’te hesap açtım. Bir şekilde sosyal medyadan sesimi duyurmaya çalışıyordum. Paylaşımlarım kesinlikle şiddet ve hakaret içerikli paylaşımlar değildi. Önce Instagram’da açtığım hesabımda depremde kaybettiğim çocuklarımın fotoğraflarına telif gönderdiler, sonra hesabımı askıya aldırdılar. Şimdi ise X’teki hesabımı askıya aldırdılar. Burada sadece ben depremde kaybettiğim çocuklarımın fotoğraflarını ve hukuki süreçleri paylaşıyorum. Adalet yerini buluncaya kadar mücadeleye devam edeceğim. Çocuklarıma söz vermiştim, 'sizin ölümünüze sebep olanlar bulunacak ve yargılanacak' demiştim. Hiçbir zaman vazgeçmeyeceğim. İstediklerini yapabilirler beni susturamayacaklar.”

Haftanın Öne Çıkanları

Şehitkamil'de 591 milyon liralık ihale kime gitti?

2024-05-05 07:01 - Gündem

4 Mayıs Dünya Ankilozan Spondilit Farkındalık Günü

2024-05-04 10:21 - Sağlık

Kalkan: Büyükşehir 2 milyonluk ne danışacak?

2024-05-04 08:30 - Gündem

Gazeteci Barış Terkoğlu'na hapis cezası

2024-05-03 00:20 - Gündem

Ali Erbaş'ın bir makam aracı da Suudi Arabistan’dan çıktı

2024-05-03 11:56 - Gündem

Tuğrul Türkeş'ten Osman Kavala tepkisi

2024-05-03 21:35 - Gündem

Başkan Yılmaz ifşa etti: Her ay 2,5 milyon TL zarar var!

2024-05-02 13:20 - Gündem

İsmailağa Cemaati: Camiamız devlet tarafından akredite yapılmış bir yapıdır

2024-05-03 09:14 - Gündem

Diyanet'in 'özel yemek' listesi ortaya çıktı

2024-05-06 10:35 - Gündem

Sigaraya bir zam daha geldi!

2024-05-06 18:30 - Ekonomi

İlgili Haberler

Eylemlerini bakanlık önüne taşıyan öğretmenlere polis yine müdahale etti!

17:22 - Gündem

TBMM'de 'sahte oy' skandalı: 76 sahte pusula verilmiş!

07:27 - Gündem

12 milletvekili hakkında dokunulmazlık dosyaları Meclis’e sunuldu

20:43 - Gündem

CHP lideri Özgür Özel'e, Ulus Hali'nde sevgi seli...

16:17 - Gündem

Özgür Özel'den açlık grevindeki öğretmenlere destek ziyareti

19:18 - Gündem

Günün Manşetleri

Kılıçdaroğlu: CHP ve belediye davaları siyasi değil!

21:13 - Siyaset

Eylemlerini bakanlık önüne taşıyan öğretmenlere polis yine müdahale etti!

17:22 - Gündem

Denizli'de Özgür Özel izdihamı...

14:37 - Siyaset

CHP'li Silifke Belediyesi'ne operasyon: Belediye Başkanı gözaltında!

09:17 - Asayiş

CHP'li Adalar Belediyesi'ne operasyon!

08:29 - Asayiş